Skip to content

Tusschenstuk 24

6651 SX Druten

Verkocht

€ 285.000,- Vrij op naam

In fase 15 die wat dieper in de wijk is gesitueerd, is gekozen voor rijwoningen omringd door groen, in een eigentijdse architectuurstijl die één geheel vormt door toepassing van gelijke kleuren en materialen, zoals een lichtkleurige gebakken steen en antracietkleurige keramische pannen. De schaal van de rijwoningen behoudt een prettige verhouding door incidenteel gebruik van een dwarskap. Door de gevels op woningniveau te voorzien van onderscheidende accenten ontstaat er een prettige afwisseling tussen verticaal en horizontaal verbonden kozijnen. Wie verder inzoomt op de individuele woningen in beide fasen ziet de luxe en transparante uitstraling. Kenmerkend zijn de grote raampartijen, de verdeling in de kozijnen en de details in het metselwerk. De grote raamopeningen trekken de omliggende natuur naar binnen, waardoor je niet alleen van het zonlicht, maar ook nóg meer van het groen en/of water geniet.

Indeling:
Begane grond:
U betreedt via de voortuin van de woning waar u in de hal het toilet met wandcloset en fonteintje, de warmtepomp en de trap naar de 1e verdieping aantreft . Via de hal bereikt u de woonkamer met aan de straatzijde de keukenopstelling, welke u naar eigen wens af kunt werken. In de woonkamer bevindt zich de trapkast, ideaal als extra bergruimte.

1e verdieping:
Vanaf de overloop bereikt u de drie slaapkamers op deze verdieping en de badkamer welke standaard is voorzien van een inloopdouche, vaste wastafel en een wandcloset.

2e verdieping:
Deze bereikt u via de vaste trap, hier treft u een grote zolderberging aan , ideaal voor het realiseren van extra kamer(s). In de afzonderlijke berging is de technische ruimte weggewerkt.

Tuin op het zuiden met achterom

Woonoppervlakte ca: 92 m2, overige inpandige ruimte ca. 30 m2, inhoud woning ca. 453 m3, perceel 126 m2.

Koopsom € 285.000,00 vrij op naam.

  • 92 m2
  • 126 m2
  • 3

Overdracht

StatusVerkocht
Prijs€ 285.000,- Vrij op naam

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte92 m2
Inhoud453 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3

Maandlasten

Ligging

Marktcijfers van Druten

Gemiddelde verkoopprijs in Druten

Landelijk gemiddelde: € 318.796,-

Gemiddelde vraagprijs in Druten

Landelijk gemiddelde: € 336.310,-

Gemiddelde verkooptijd in Druten

Landelijk gemiddelde: 22

Gemiddeld aangeboden in Druten

Landelijk gemiddelde: 4081

Gemiddeld aantal verkocht in Druten

Landelijk gemiddelde: 8726

Gemiddelde prijs/m2 in Druten

Landelijk gemiddelde: 2.770