Skip to content

Van een Garantiemakelaar Mag je meer verwachten

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

9

Reageert snel, flexibel in maken afspraken, zaken worden snel en goed geregeld. Prettig contact. Goede adviezen.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

8

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

8

goede begeleiding het enigste minpuntje is dat er van word uitgegaan dat je makkelijk kunt omgaan met de computer en internet maar daar hebben wij wat moeite mee en dat kost ons dan ook veel tijd om alles uit te zoeken

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

8

Contact is prima. Zowel met de makelaar als met de administratie.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

9.5

Marianne heeft actief meegedacht over wat er mogelijk was, gezien onze woonwensen. Ze heeft gericht opties aangedragen, het zoekproces begeleid en actief geadviseerd en onderhandeld bij een tweetal biedingen. Ze kent de overspannen markt van dit moment maar blijft wel reƫel in wat mogelijk is en wat een huis ook op termijn waard kan zijn. Rekening houdend met mijn persoonlijke situatie heeft ze ook specifieke opties afgeraden. Uiteindelijk heeft dit geleid tot een bijzonder mooi resultaat waar ik heel blij mee ben! Bovengemiddeld betrokken, persoonlijk en kundig. Een makelaar met een groot hart voor haar klanten en een heel goed stel hersens voor haar vak!

beoordeelt ons met een 9.5

geplaatst op

10

Wij hebben voor dit makelaars kantoor gekozen vanwege hun kennis, open houding en uitstekende begeleiding. Wij zijn dan ook zeer tevreden met de snelle verkoop maar ook met de afwikkeling er van. Wij raden dit makelaars kantoor zeker aan!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van een Garantiemakelaar Mag je meer verwachten

Benieuwd wat andere mensen van onze dienstverlening vinden? Kijk dan gauw bij onze reviews. Ben je op zoek naar een specifieke vestiging, dan klik je op vestigingen. Hier vind je een overzicht van onze vestigingen.