Skip to content

Van een Garantiemakelaar Mag je meer verwachten

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Er was een goed contact met de makelaar over de wensen. We kregen realitisch advies in de begeleiding en de makelaar toonde zich geduldig. De eerste keer dat wij ons woning wilden verkopen, bleek dat er de markt toen niet gunstig was waardoor we niet de prijs voor ons huis konden krijgen die wij nodig hadden. Doordat de makelaar zich geduldig opstelde hebben wij kunnen wachten op het juiste moment. Daarna hebben we snel kunnen handelen en hebben we het huis snel en tegen een mooie prijs kunnen verkopen.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Alles verliep ver boven verwachting. Een zeer deskundig team bij Prinsen Makelaars meegemaakt. Altijd vlot een vakkundige reactie op elke vraag. En begeleiding van begin tot einde.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Ik ben erg tevreden met Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars. Het is 1 team 1 taak waardoor het gemakkelijk communiceren is. Iedereen binnen het team is op de hoogte wie je bent en wat de stand van zaken is m.b.t. de verkoop van de woning. Het gehele team is erg klantvriendelijk, toegankelijk en enthousiast!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8

Contact verliep prettig, snelle reactie en actie! Goede adviezen in het verkooptraject van onze woning, dus zeker aan te bevelen.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

10

Mark heeft ons geweldig geholpen met het verkopen van ons huis. Hij denkt mee en heeft een snelle service.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

6.8

Het contact met de makelaar verliep goed. Het was wel bijzonder dat wij maar 1 kijker hadden in deze krappe markt. Zijn daar wel mee akkoord gegaan.

beoordeelt ons met een 6.8

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van een Garantiemakelaar Mag je meer verwachten

Benieuwd wat andere mensen van onze dienstverlening vinden? Kijk dan gauw bij onze reviews. Ben je op zoek naar een specifieke vestiging, dan klik je op vestigingen. Hier vind je een overzicht van onze vestigingen.