Skip to content

Van een Garantiemakelaar Mag je meer verwachten

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

7

beoordeelt ons met een 7

geplaatst op

8

Zeer tevreden. In 2018 maakten we kennis met Gerben als verkopend makelaar van een woning waarin wij geinteresseerd waren. De koop ging niet door, maar over Gerben waren we enthousiast. Toen al besloten dat wanneer wij ons huis zouden verkopen we dat door Gerben wilden laten doen. Ook de ondersteuning door de backoffice/administratie was goed, werd goed op de hoogte gehouden. Communicatie per mail verliep vlot. Omdat het voor ons toch een spannend proces is vonden we de terugkoppeling telefonisch of via move.nl erg prettig. Toen Gerben er een aantal dagen niet was werd het overgenomen door collega's. En daar komt de tip voor de volgende keer. We hadden het op prijs gesteld als ook van die activiteiten een korte digitale terugkoppeling zou zijn gegeven. Een opmerking als "Bezichtiging (of taxatie) is goed verlopen, er waren geen bijzonderheden en er waren geen vragen" zou al voldoende geweest zijn. Maar nogmaals, het hele proces wordt bijzonder zorgvuldig gemanaged en daar zijn wij blij mee.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

10

Fijn contact, duidelijkheid en professioneel

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Uitermate deskundige en vakkundige begeleiding bij de verkoop van ons huis. De koop was in minder dan 2 weken rond. Goede communicatie en duidelijke uitleg bij de procedure.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8.8

Laagdrempelig benaderbaar, prettige omgang, geen praatjes veel kennis. Erik blijft nuchter onder alle markt gekte en heeft zowel de aankoop als verkoop erg prettig begeleid.

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

10

Goede wijn behoeft geen krans. Maar wel de hoogst mogelijke waardering. Geen koe zo bont of er zit wel een vlekje aan. Daarom het optimaal haalbare gekregen. De makelaars bleken realisten. Kunstenaars in het verwoorden van gevoelens in een notendop . Ondersteund door bekwame werkers op kantoor. Conclusie? Absolute aanrader!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van een Garantiemakelaar Mag je meer verwachten

Benieuwd wat andere mensen van onze dienstverlening vinden? Kijk dan gauw bij onze reviews. Ben je op zoek naar een specifieke vestiging, dan klik je op vestigingen. Hier vind je een overzicht van onze vestigingen.