Skip to content

Van een Garantiemakelaar Mag je meer verwachten

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Fijn contact met makelaar Xander en assistente Kim, zelfs 's avonds en in het weekend. Onze woning is snel en voor een goede prijs verkocht!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.8

Wij zijn erg goed geholpen bij van de Ven garantiemakelaars. Van het eerste gesprek tot na de verkoop van ons huis. Deskundig en goed op de hoogte van de huidige (lokale) markt. Na iedere bezichtiging een uitgebreid telefonisch verslag van de eerste indruk en de reactie van de eventuele kopers. Elke vraag werd snel en vriendelijk beantwoord. Zowel telefonisch als per mail. We konden met alle vragen terecht en het werd helder uitgelegd. Wij zijn zeer tevreden over deze makelaar, kortom een aanrader!

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

10

Mohamed Karoum van Drieman makelaar Bodegraven gaf ons direct het vertrouwde gevoel “dit komt goed”. De rust zelve - meedenkend over ons plan van aanpak en prima adviezen voor de beste strategie. Tomeloze inzet voor meerdere bezichtigingsdagen.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9.3

Alle contacten zijn super verlopen, de Makelaar is zeer betrokken bij de verkoop van onze woning. Wij zullen Makelaar Eggink Maalderink zeker aan raden in onze kenniskring.

beoordeelt ons met een 9.3

geplaatst op

9

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van een Garantiemakelaar Mag je meer verwachten

Benieuwd wat andere mensen van onze dienstverlening vinden? Kijk dan gauw bij onze reviews. Ben je op zoek naar een specifieke vestiging, dan klik je op vestigingen. Hier vind je een overzicht van onze vestigingen.