Skip to content

Van een Garantiemakelaar Mag je meer verwachten

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

8.8

Kanters Makelaars heeft mij prima begeleid in het verkoopproces. Ze zijn goed bereikbaar en bereid om net dat stapje extra te zetten. Deze woningmarkt is er een van verkopers maar het vinden van de juiste koper heeft Lydia prima gedaan. Dank je wel.

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

8

Het contact verliep prettig. Op vragen werd snel en adequaat geantwoord. De woning is redelijk snel verkocht voor een acceptabele prijs en alles is afgehandeld binnen de gestelde termijn van de aankoper en verkoper.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

8.8

Hele fijne en deskundige begeleiding gehad bij de verkoop van ons huis. Het hele proces is naar volle tevredenheid verlopen.

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

10

Hillen Makelaardij is een perfecte partij om mee samen te werken. Erg deskundig en zeer prettig in de omgang en erg betrokken!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

We kozen als makelaar bij de verkoop van het huis van onze moeder haar en onze ‘oude buurjongen’, Sjoerd Veenstra. Het bleek een prima keuze en was een bijzonder weerzien zo! Sjoerd is deskundig, eerlijk, nuchter en pakt door. Naast het ‘proces’ verliep ook het contact gemakkelijk en soepel. Hij adviseerde ons goed en maakte zelf ook keuzes. Doordat er zo veel belangstelling was selecteerde Makelaarswerk bijvoorbeeld al vóór de bezichtigingsdagen. We kijken met tevredenheid terug op de afgelopen maanden en zouden Sjoerd Veenstra, en Fokje Ritsma, van harte aanbevelen.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van een Garantiemakelaar Mag je meer verwachten

Benieuwd wat andere mensen van onze dienstverlening vinden? Kijk dan gauw bij onze reviews. Ben je op zoek naar een specifieke vestiging, dan klik je op vestigingen. Hier vind je een overzicht van onze vestigingen.