Skip to content

Van een Garantiemakelaar Mag je meer verwachten

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

8

We zijn vriendelijk en netjes ontvangen en duidelijke uitleg van de gang van zaken. In onze beleving kan ik geen stappen aangeven die verbetert moeten worden

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

8

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

8

Goed contact met de verkoopmakelaar, geeft vertrouwen. Ook de medewerksters aan de telefoon heel vriendelijk en komen afspraken na. Een makelaar om aan te bevelen!!

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

8

Deze vragen worden ons eigenlijk te vroeg gesteld. Immers, we zijn pas tevreden als het huis tot onze volle tevredenheid is verkocht. Maar tot dusver was het contact en het gebodene tot tevredenheid, dus we zijn optimistisch over het verdere verloop.

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

9.5

Hele fijne makelaar. Coen heeft ons altijd goed en vriendelijk te woord gestaan en op alle vragen een antwoord. En altijd een lach op zijn gezicht. Ook de dames van de binnendienst waren top! Mega snelle communicatie.

beoordeelt ons met een 9.5

geplaatst op

9

In deze tijd van gekte op de woningmarkt is het plezierig dat Makelaar Prinsen rustig blijft. Niet door eindeloos te praten, maar kort overleggen welke stappen er genomen kunnen worden. Wij hadden in de positie van koper een hekel aan het systeem bij een vanaf prijs inschrijven. Met Prinsen kwamen we op een vraagprijs die naar inschatting op dat moment marktconform was, met een kleine ruimte voor onderhandelen. Dit had onze duidelijke voorkeur. Dat is dus in samenwerking goed verlopen. Voor de makelaar lijkt me dat een prettige werkwijze en de koper en verkoper zijn ingenomen met het resultaat.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van een Garantiemakelaar Mag je meer verwachten

Benieuwd wat andere mensen van onze dienstverlening vinden? Kijk dan gauw bij onze reviews. Ben je op zoek naar een specifieke vestiging, dan klik je op vestigingen. Hier vind je een overzicht van onze vestigingen.