Wil jij een huis gaan kopen?

Een huis kopen kan een behoorlijke opgave zijn. Zonder goede makelaar kan het nog wel eens anders uitpakken dan verwacht. Het aanbod van makelaars is groot en waar let je op bij het maken van jouw keuze? Natuurlijk zijn betrouwbaarheid, proactief handelen en meedenken belangrijke vereisten. Maar zou het niet fijn zijn als jouw makelaar net dat stapje extra zet? Dan ben je bij Garantiemakelaars aan het juiste adres. Als Garantiemakelaar durven wij namelijk wel garanties te geven op onze dienstverlening. Zo kun jij zorgeloos een huis gaan kopen!

Een huis kopen in 4 stappen

Het kopen van een huis in Nederland belangrijke stap. Bij Garantiemakelaars begrijpen we dat het kopen van een huis meer is dan alleen een transactie; het is het vinden van een thuis. Met onze lokale kennis en kracht van een landelijk netwerk, staan wij klaar om jouw aankoopproces zorgeloos te laten verlopen. Met ons team aan experts begeleiden we jou door het hele aankoopproces. Dit doen we als Garantiemakelaar in 4 overzichtelijke stappen:

 • Fase 1: Voorbereiding & onderzoek
 • Fase 2: Bezichtigingen & vergelijken
 • Fase 3: Onderzoek & onderhandelen
 • Fase 4: Overdracht & na de verkoop

Wat zijn de voordelen van een aankoopmakelaar

Een huis kopen met Garantiemakelaars als jouw een aankoopmakelaar heeft diverse voordelen. Wij bieden een full-service aankoopdienst aan, waarbij we je begeleiden van a tot z: van het zoeken naar een nieuwe woning tot en met de aankoop! Binnen dit proces ervaar je diverse voordelen en deze lichtten we je graag toe:

 • Gecertificeerde NVM-makelaar
 • Lokale marktkennis met een krachtig landelijk netwerk
 • Je bent als eerste op de hoogte van het nieuwste woningaanbod
 • De zoektocht verloopt efficiënt en we gaan mee tijdens bezichtigingen
 • Je staat sterker in je schoenen tijdens de onderhandeling
 • Je betaalt de juiste prijs door onze onderhandelingsvaardigheden
 • Een correcte en vlotte afhandeling

Zekerheidsgarantie bij het kopen van een huis

Een huis kopen met een Garantiemakelaar is vrij van zorgen. Wij durven namelijk diverse garanties af te geven. Een huis kopen is een spannende en vaak zelfs emotionele aangelegenheid. Hierbij kan het soms lastig zijn om objectief te blijven. Is de bouwkundige staat van het huis wel in orde? Zijn er geen verborgen gebreken?  Een Garantiemakelaar biedt zekerheid; met deze garantie kom je niet voor verrassingen te staan. Je krijgt alle informatie over de kwaliteit en staat van het onderhoud overzichtelijk gepresenteerd. Hierdoor kun je bij een huis kopen een weloverwogen en juiste keuze maken. Naast de zekerheidsgarantie bieden wij een aantal andere garanties. Lees gerust meer over onze aankoopgaranties.

Kosten aankoopmakelaar 

Voor het inschakelen van een aankoopmakelaar betaal je en deze kosten zijn niet voor niets. In de meeste gevallen bespaart een aankoopmakelaar je zelfs kosten. Onze aankoopmakelaars hebben namelijk kennis van de markt, zijn juridisch zeer goed op de hoogte en kunnen professioneel onderhandelen. Hierdoor wordt je huis voor de juiste prijs gekocht en betaal je niet teveel. Hier bespaar je dus vervolgens geld mee. Daarnaast werken we met een no cure no pay: indien je geen woning heeft aangekocht ben je ons geen kosten verschuldigd!

Meer informatie over het aankopen van een huis met Garantiemakelaars?

Wil je meer informatie over het aankopen van een huis met Garantiemakelaars? Plan dan een woon-/adviesgesprek in met een van onze makelaars. Doormiddel van een vrijblijvend woon-/adviesgesprek weet je precies waar je staat in de huidige woningmarkt en welke mogelijkheden er voor je zijn. Neem gerust contact op met een vestiging bij jou in de buurt. Wij van Garantiemakelaars staan voor u klaar!

Garantiemakelaars Nederland Met meer dan 50 makelaarskantoren altijd een expert bij jou in de buurt!

Garantiemakelaars is een landelijk opererend netwerk van makelaarskantoren. Met meer dan 50 makelaarskantoren zijn wij een van de grotere makelaarsorganisaties van Nederland. Hierdoor is er altijd een Garantiemakelaars kantoor bij jou in de buurt. Zaken doen met een Garantiemakelaar is zaken doen met een expert. Dit zal je terug zien binnen de aankoop van jouw woning! Neem contact op met jouw lokale expert bij het realiseren van stappen op de woningmarkt. We helpen je graag. Van een Garantiemakelaar mag je meer verwachten.