Huis verkopen

Wordt je huis nu écht te klein of is het juist te groot geworden? Zijn er net kinderen bijgekomen of juist onlangs vertrokken? Of wil je nu eindelijk een tuin in plaats van dat leuke Frans balkon? Je huis verkopen is een goede optie! En het biedt je nieuwe kansen en mogelijkheden.

Het verkopen van een huis is een flinke klus waarbij vele aspecten komen kijken. Jouw Garantiemakelaar kan je volledig begeleiden in het verkoopproces. Van presentatie tot afhandeling, je huis verkopen wordt zorgeloos uit handen genomen.

Verkoop woning

Een woning te koop zetten is vrij makkelijk, maar je woning succesvol verkopen is toch een vak apart. En je wilt natuurlijk wel de beste prijs en goede voorwaarden voor je woning  krijgen. Garantiemakelaars kunnen jouw eventuele zorgen uit handen nemen. De verkoop zal zorgeloos en soepel verlopen door kennis van de lokale markt. Het denken in creatieve oplossingen helpt daar zeker bij.

Voordat we jouw huis gaan verkopen wordt eerst de waarde vastgesteld. Benieuwd naar de waarde van jouw woning? Neem dan contact op met een van onze vestigingen.