Over ons

Garantiemakelaars is een landelijk opererend netwerk van makelaarskantoren. Met zo’n 60 makelaarskantoren zijn wij een van de grotere makelaarsorganisaties van Nederland.

Onze dienstverlening is transparant, servicegericht en duidelijk vooraf vastgelegd. Zo kom je niet voor verrassingen te staan achteraf. Zaken doen met een Garantiemakelaar is zaken doen met een expert. Hij is niet alleen topmakelaar, hij is ook sterk lokaal verankerd en wordt continu bijgeschoold zodat hij altijd beschikt over de meest actuele kennis binnen zijn vakgebied.

Al onze makelaars gaan voor tevreden klanten. Dankzij ons doorlopend tevredenheidsonderzoek kunnen klanten ons vertellen of ze tevreden zijn, en hoe het nog beter kan.  Zo zijn we continu bezig onze dienstverlening nog beter op jouw wensen af te stemmen. Niet alleen luisteren naar de klant maar er daadwerkelijk wat mee doen.

Met ruim 60 kantoren zit er altijd wel een Garantiemakelaar bij jou in de buurt. WIl jij in zee met een expert die jou goed advies kan geven en met je meedenkt, neem dan contact op met jouw dichtsbijzijnde Garantiemakelaar.