Diensten

Bij het woord makelaar denken veel mensen aan de verkoop van hun woning. Dat klopt. Maar naast het verkopen van huizen, helpen we je ook graag bij de aankoop van je nieuwe woning. In zo’n geval treden we op als aankoopmakelaar. We gaan dan mee met de bezichtiging en voeren o.a. de onderhandelingen namens jou. Naast verkopen en aankopen, kunnen we je ook helpen met de taxatie van je woning. Deze heb je o.a. vaak nodig om een hypotheek te krijgen.

Als je een huis koopt, wil je de waarde weten voordat je gaat onderhandelen, zodat je sterker staat bij de onderhandelingen. Of je moet, nadat je het huis gekocht hebt, een taxatie laten doen omdat de bank de waarde wil weten voor de hypotheek. Ook bij het taxeren van je woning kunnen we je helpen.

Van een Garantiemakelaar Mag je meer verwachten

Met meer dan 60 vestigingen is Garantiemakelaars een van de grotere makelaarsformules van Nederland. Onze dienstverlening onderscheid zich van anderen onder andere door onze Garanties. We hebben Garanties bij aankoop en verkoop. Wil je meer weten over de werkwijze van een specifiek kantoor, of zoek je een vestiging bij jou in de buurt, kijk dan op de pagina Onze Vestigingen.