Garantiemakelaar worden

Garantiemakelaars is de service organisatie in Nederland voor meer dan 60 makelaarskantoren met meer dan 300 medewerkers. Al jarenlang heeft Garantiemakelaars een stevig marktaandeel van meer dan 3% op de woningmarkt.  Onze makelaars scoren een van de hoogste aantallen in verkooptransacties met uitzonderlijke resultaten.

Garantiemakelaars gaan voor het beste resultaat voor hun klant. Zondermeer is Garantiemakelaars één van de grootste makelaarsorganisaties in Nederland. Makelaar worden en ook deze resultaten halen? Dat doe je niet zomaar. Dat doe je met een professioneel en vakkundig team.

De voordelen van samen

Vanuit ons hoofdkantoor in Almere faciliteren wij onze makelaars met diverse diensten, trainingen en communicatie.  Door het bundelen van vragen weten wij als geen ander schaalvoordelen te behalen en zeer gunstige inkoopvoorwaarden te benutten. Wat direct kosten bespaart op IT, marketing en communicatie voor de aangesloten kantoren.

Starten als makelaar? Neem contact met ons op

Wil je makelaar worden? Ga je starten als ondernemer, ben je bevoegd makelaar? Wil je uitgebreid geïnformeerd worden hoe wij je kunnen faciliteren? Welke kosten je kunt besparen? Sterker nog je hebt een locatie op het oog en wil starten. Neem contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat je zowel off- als online binnen afzienbare tijd zichtbaar bent.

Makelen op het hoogste niveau

Garantiemakelaars is al meer dan 25 jaar actief. Eén van de bekendste en gerenommeerde namen in makelend Nederland. Met onze duidelijke herkenbare huisstijl en logo genieten Garantiemakelaars van een regionale en landelijke bekendheid. Herkenbaar voor de opdrachtgevers van onze makelaars: garantie, kwaliteit en resultaat.

Ontzorgen

Om dit te bewerkstelligen zorgt Garantiemakelaars voor de makelaars. Oftewel wij ontzorgen onze makelaars. Marketing on- en offline, communicatie, trainingen op locatie of online, marktrapportages, sales support,  kennissessies met vakgenoten vanuit de regio of heel Nederland. Dit is slechts een korte greep uit wat wij doen voor onze landelijke partners. Dit zorgt ervoor dat de makelaar kan makelen en het beste resultaat voor zijn klant behaalt. De makelaar de klant, wij de service, communicatie en marketing.

Alles onder 1 dak met een compact en professioneel team.

Maak kennis met ons team

Milco Werkhoven

Directeur

Magali Schouten

Marketing & Communicatie

Hoe wil jij aansluiten?

Er zijn 3 manieren om je aan te sluiten bij Garantiemakelaars:

Aan jou de keus. Lees verder op onze site en bekijk welke vorm het beste aansluit bij jouw situatie. Wil je meer weten, of eens vrijblijvend met ons in gesprek, neem dan contact met ons op.

Contactformulier

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.