Je bent ambitieus, hebt een afgeronde KRMT of RMT-opleiding en je overweegt zelf te gaan ondernemen? Maar twijfelt over hoe en waar? Of je bent eigenaar van een NVM makelaarskantoor die de mankracht en knowhow om echt te groeien mist? Heb je een visie over waar de makelaardij in de toekomst naar toe gaat en durf je dit ook na te streven, dan kan Garantiemakelaars wat voor jou betekenen:

De kracht van samen

+

Kennisdeling, inkoopkorting en netwerkmogelijkheden bieden de unieke kans om gezamenlijk te groeien en te floreren in de steeds competitievere vastgoedmarkt. Als individueel kantoor heb je een beperkt budget. Met een groot collectief heb je een groot besteedbaar bedrag en een betere onderhandelingspositie. Marketing wat normaal niet binnen handbereik ligt, wordt tegen de beste prijs en condities ingekocht. Beste marketing voor minimale kosten = maximaal rendement.

Vergroot je bereik

+

Profiteer van ons landelijk netwerk en sterke merk voor maximale zichtbaarheid.

Marketing expertise

+

Ontvang ondersteuning in online marketingstrategieën, van SEO tot opvallende campagnes, om leads te genereren en je verkoop te verhogen. Geen gedoe in keuzestress, aanschaf of in gebruik nemen van marketingproducten. Garantiemakelaars selecteert, koopt in, test en zorgt voor het startklaar maken van de beste marketingtools voor onze kantoren. Successen delen en benutten we. Wij zetten marketing in die is bewezen door het collectief aan kantoren. Onvoldoende resultaten? Dan vervangen we het voor tools die wel werken.

Flexibiliteit met huisstijl

+

Sluit je aan met behoud van je eigen huisstijl, terwijl je geniet van de voordelen van onze franchise.

Zelfstandigheid binnen netwerk

+

Werk zelfstandig binnen ons netwerk, met de vrijheid om je eigen bedrijf te leiden, ondersteund door onze bewezen formule.

Garantiemakelaars staat voor het leveren van marketing op het hoogste niveau voor haar makelaarskantoren. Dit doen we door een uitgebreid pakket aan marketing en communicatie tools, -producten en -diensten te leveren.

We kiezen daarvoor alleen producten en diensten die werken en resultaat in leads opleveren, zorgen voor effectieve communicatie of zo hoog mogelijke ranking.

Wat kan je van Garantiemakelaars verwachten: 

 • Begeleide implementatie van onze bewezen marketing diensten, tools en materialen.
 • Maximale inzet voor de zo hoogst mogelijke Google ranking (80% van onze kantoren staan op de eerste plaats).
 • Social media ondersteuning (templates, strategieontwikkeling, brandguide).
 • Communicatie tools zodat jouw kantoor altijd bereikbaar is.
 • State of the art website (nieuwe in de maak).
 • Diverse bijeenkomsten met alle kantoren om kennis te delen.
 • Uiteraard diverse offline marketing materialen zoals posters, flyers, stationary, merchandise etc.
 • Intranet exclusief voor Garantiemakelaarskantoren.
 • En team aan experts op ons hoofdkantoor voor al jouw vragen en uitdagingen.
 • En nog veel meer!

Aansluiten doe je bij de nummer 1

🏠

Grootste makelaar franchise van Nederland

Met meer dan 50 kantoren zijn wij de grootste makelaars franchiseformule van Nederland. Met ons uitgebreide netwerk van kantoren verspreid over het hele land zijn wij uitgegroeid tot marktleider in de bestaande bouw. Profiteer van onze jarenlang opgebouwde merkbekendheid, maar krijg je als nieuw kantoor toegang ook tot een uitgebreid netwerk van makelaars met een schat aan kennis, ervaring, middelen en ondersteuning zodat jij optimaal kan presteren in de competitieve vastgoedmarkt.

💶

Dienstverlening tegen het scherpste tarief

Door het bundelen van onze collectieve krachten zorgen we dat we onze dienstverlening aan kunnen bieden tegen het scherpste tarief. We kosten namelijk minder dan een halve marketing medewerker per maand! We bieden een franchise formule van, voor en door makelaars dat werkt zonder winstoogmerk. Door onze efficiëntie en effectieve benaderingen kunnen we onze tarieven laag houden, terwijl we toch de kwaliteit en expertise leveren waar jij als makelaarskantoor op kan vertrouwen!

💻

Koploper op gebied van online marketing

Bij Garantiemakelaars zijn we trots op onze vooruitstrevende aanpak op het gebied van online marketing voor makelaars. Met jarenlange ervaring en toewijding binnen de marketing voor makelaars kunnen we onszelf koploper noemen binnen deze niche. In een tijd waarin online aanwezigheid cruciaal is, bieden wij onze kantoren een online voorsprong door middel van een pakket aan geavanceerde diensten, tools en materialen.

Gratis marketing scan

Wil jij weten of Garantiemakelaars jouw bestaande makelaarskantoor naar een hoger niveau kan tillen? Of wil jij makelaar worden met een voorsprong op de rest?

Vraag dan onze marketing scan aan (30 min online meeting):

 • Analyse huidige marketing tools
 • SEO scan website
 • Extra gratis ChatGPT handboek

Naam