Haal meer uit marketing

Met een landelijk netwerk van meer dan 60 kantoren door heel Nederland is Garantiemakelaars één van de grootste partijen in de woningmakelaardij. Het succes van groen/geel is niet alleen een herkenbaar en sterk merk maar juist de online marketing van Garantiemakelaars. Gedreven door onze marketing strategie zorgen we voor campagnes, vindbaar zijn, social media kanalen, state of the art websites die zorgen voor lead generatie en daarmee jouw nieuwe opdrachtgevers.

Online marketing

Online marketing is onmisbaar voor de makelaardij. Het zorgt voor leads, traffic, bezoekers, reacties en uiteindelijk meer transacties. Garantiemakelaars heeft voor haar makelaars een ideale mix van verschillende marketing oplossingen en software tools en begeleidt elk kantoor in het gebruik daarvan. We draaien campagnes, zorgen voor lokale vindbaarheid van jouw kantoor, zetten de meest gebruikte social media platformen in, schrijven en posten blogs en hebben voor ieder kantoor state of the art websites. Is jouw kantoor klaar voor de ongekende kracht van online marketing voor de makelaardij?

 

Zo haal je meer uit online marketing

1

Opvallende en sterke campagnes

In samenwerking met onze makelaars zetten wij campagnes op met opvallende thema’s die inspelen op marktontwikkelingen en klantbehoefte. Wij zorgen ervoor dat de boodschap van de campagne op het juiste moment via de beste kanalen bij jouw doelgroepen terecht komen. Uiteraard kun je ook een bepaalde dienst van je makelaardij benadrukken. Of wil je als kantoor een nieuwbouwproject specifiek targeten naar een gerichte doelgroep via Facebook. Het marketingteam van Garantiemakelaars pakt dit samen met jouw kantoor op. Is jouw kantoor klaar voor opvallende campagnes wat lead traffic oplevert?

2

Jouw website is vindbaar

Het vindbaar zijn van jouw website is uitermate belangrijk. Een hoge ranking, op de juiste zoekwoorden organisch gevonden worden (zonder betaalde advertenties) levert bezoek op aan jouw website. Jouw website, autoriteit zijn in jouw lokale markt, unieke content, het juiste aanbod of cross selling op andere diensten laat zich converteren in afspraken en uiteindelijk nieuwe opdrachten en klanten. Search Engine Optimalisatie (SEO) is daarom een zeer waardevolle en krachtige marketingtoepassing. Om dit te beheersen is specialistische kennis nodig. SEO kennis en expertise heeft Garantiemakelaars in huis.  Wil jij dat jouw kantoor zo hoog mogelijk in Google gevonden worden?

3

Marketing Automation

Oftewel next level e-mail marketing. Een email met relevante content zorgt voor reacties naar jouw kantoor, maar met Marketing Automation gaan we verder. We zorgen voor een continue en automatische stroom van informatie op jouw doelgroep en jouw makelaarsdiensten. We maken de content steeds relevanter, doseren het heel specifiek en zorgen dat het op gezette tijdsintervallen wordt aangeboden. Het wordt voor de lezer steeds makkelijker en aantrekkelijiker gemaakt om met slechts een muisklik een afspraak te maken. Garantiemakelaars heeft de speciale marketingsoftware en sluit jouw kantoor hierop aan. Verder richten wij alles voor je in, schrijven content en zorgen voor koppelingen met onder andere RealWorks, en beheren de sales funnels.

Interesse hoe je samen met onze formule meer uit je marketing kan halen? Neem contact op met ons team en we vertellen je graag meer over wat wij voor je kunnen betekenen.

Contact - Garantiemakelaar worden

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.