Ga naar inhoud

Wonen op de Set l Take 3 fase 2

6515 Nijmegen

4 vrij van 23

Project website

€ 404.500,- t/m € 754.500,-

 1. Home>
 2. Nieuwbouw>
 3. Koop Nijmegen Wonen op de Set l Take 3 fase 2

De verkoop van Wonen op de Set – Take 3 fase 2 is gestart. Er zijn nog enkele bouwnummers beschikbaar. Schrijf je in als (reserve) kandidaat via de projectwebsite wonenopdeset.nl

De tweede fase bestaat uit een gevarieerd woningaanbod van 23 woningen, waaronder rij- en hoekwoningen in verschillende afmetingen en prijsklassen, twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woningen.

Vanuit Wonen op de Set vind je alle voorzieningen dichtbij: van scholen en kinderopvang tot een gevarieerd winkelaanbod. In stijl met de naam van het project vind je op 5 minuten fietsen de megabioscoop Pathé. Naast de bioscoop ligt de Lentse Plas. Dit is dé zwem-hotspot voor inwoners van Nijmegen-Noord. Je kunt hier heerlijk zwemmen of op het strandje van de zon genieten. In het zuidelijke deel van Nijmegen-Noord wordt Hart van de Waalsprong ontwikkeld: een groot winkelcentrum met veel voorzieningen.

 • 105-199 m2
 • 131-416 m2
 • 384-801 m3

Kenmerken Wonen op de Set l Take 3 fase 2

Overdracht

Prijs€ 404.500,- t/m € 754.500,-
StatusBeschikbaar

Oppervlaktes en inhoud

Inhoud384-801 m3
Woonoppervlakte105-199 m2
Perceeloppervlakte131-416 m2

Overig

Project websiteWonen op de Set l Take 3 fase 2

Bouwtypes Wonen op de Set l Take 3 fase 2

1 vrij van 4

Wonen op de Set Take 3 l Hoekwoning

€ 449.500,- t/m € 524.500,-

Wonen op een hoek heeft altijd iets bijzonders, zeker als je kiest voor één van deze mooie hoekwoningen!

Bouwnummers 1, 6 en 10 hebben een zonrijke tuin op het zuidoosten / zuidwesten. Bouwnummers 10 en 14 zijn net wat dieper en hebben hierdoor extra woonoppervlak.

Bouwnummer 14 met zijentree heeft een parkeerplaats op eigen terrein. Bij deze woning kun je kiezen voor een zij-uitbouw voor extra ruimte op de begane grond.

De woonkamer, gelegen aan de achterzijde, biedt een mooi uitzicht over de achtertuin. Hier kun je genieten in een oase van rust en groen. Aan de voorzijde kun je jouw droomkeuken realiseren. Op de eerste verdieping tref je 2 slaapkamers en de badkamer aan. De tweede verdieping kun je bijvoorbeeld inrichten als extra slaapkamer of werkkamer waar je productief kunt zijn. De keuze is aan jou, want deze verdieping is vrij indeelbaar naar jouw wensen.

 • 119-138 m2 Woon opp.
 • 183-239 m2 Perceel opp.
 • 452-501 m3 Inhoud
Beschikbaar

Wonen op de Set Take 3 l Tussenwoning Comfort

€ 439.500,- t/m € 449.500,-

Zijn deze mooie tussenwoningen aan de noordkant iets voor jou? Bouwnummer 09 en 13 hebben een gemetselde muurkapel voor een extra ruime en lichte tweede verdieping. Geniet je graag van de zon in je tuin? Dan zijn bouwnummer 08 en 09 met een zuin op het zuiden iets voor jou! Vanuit de voorzijde kijken deze woningen mooi uit op een groengebied.

De woonkamer en open keuken zijn ruimtelijk en licht. Standaard hebben deze fijne woningen 3 slaapkamers en een ruime tweede verdieping, waar je bijvoorbeeld een vierde slaapkamer kunt realiseren.

 • 123-126 m2 Woon opp.
 • 139-151 m2 Perceel opp.
 • 449-458 m3 Inhoud
Beschikbaar

Wonen op de Set Take 3 l Tussenwoning

€ 394.500,- t/m € 404.500,-

Welkom in je nieuwe thuis! Deze mooie tussenwoningen bieden je alle ruimte om heerlijk te genieten in de groene woonbuurt. Ben je een zonliefhebber? Deze woningen hebben een zonrijke tuin op het zuidwesten!

Bouwnummer 02 en 05 hebben een mooie gemetselde muurkapel voor een extra ruime tweede verdieping.

Zodra je door de voordeur naar binnenloopt, kom je in de hal die toegang geeft tot de open keuken aan de voorzijde en de fijne woonkamer aan de achterkant. Vanuit de woonkamer loop je zo de diepe tuin in. Op de eerste verdieping liggen 3 slaapkamers en de badkamer. De tweede verdieping biedt je volop mogelijkheden, zoals een extra slaapkamer of fijne werkkamer. Bouwnummer 02 en 05 hebben zelfs al een standaard vierde slaapkamer! Wat zijn jouw wensen?

 • 105-107 m2 Woon opp.
 • 131 m2 Perceel opp.
 • 384-393 m3 Inhoud
Beschikbaar

Wonen op de Set Take 3 l Vrijstaande Woning

€ 754.500,-

Kom binnen in jouw nieuwe droomwoning! Je komt binnen in de ruime hal waar de trapopgang zit naar boven en het toilet. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Door de grote hoeveelheid ramen komt hier prachtig licht naar binnen. De riante keuken bevindt zich aan de achterzijde. Door de uitbouw naar de zijkant heb je extra veel ruimte voor bijvoorbeeld een eetkamer of kookeiland. Vanuit de keuken kijk je de diepe achtertuin in en loop je naar de extra werk- of speelkamer en de berging.

Op de eerste verdieping bevindt zich een volledige, luxe badkamer met apart toilet en 3 zeer ruime slaapkamers. De tweede verdieping is extra ruim door de muurkapel. Hoe richt jij deze fijne en lichte ruimte in?

 • 199 m2 Woon opp.
 • 415 m2 Perceel opp.
 • 800 m3 Inhoud
Beschikbaar

Wonen op de Set Take 3 l 2^1 kapwoning Special

€ 652.500,-

Zoek je een riante twee-onder-een-kapwoning die direct in het oog springt, dan is deze woning echt wat voor jou! De woning kijkt mooi uit over het groen en is rijk gedetailleerd door de mooie houten gevelelementen, het driehoekige raam en de gemetselde muurkapel aan de zijkant. Met 2 parkeerplaatsen op eigen terrein heb je genoeg ruimte voor je auto(‘s).

De begane grond beidt veel ruimte met de woonkamer aan de voorzijde en de keuken aan de achterzijde. Via de keuken kom je in de extra speel-/werkkamer en berging. Op de eerste verdieping liggen 3 ruime slaapkamers en een luxe badkamer met een heerlijk ligbad. De dwarskap zorgt voor een extra ruime en lichte tweede verdieping, die je helemaal naar wens kunt inrichten!

 • 187 m2 Woon opp.
 • 255 m2 Perceel opp.
 • 725 m3 Inhoud
Beschikbaar

Wonen op de Set Take 3 l 2^1 kapwoning

€ 624.500,-

Heb je graag veel ruimte om je heen of ben je toe aan een volgende stap in je wooncarrière, kijk dan eens naar deze riante twee-onder-een-kapwoningen! Deze woningen bieden je volop ruimte door de aangebouwde berging met een extra speel-/werkkamer, beschikken over een ruime tuin én hebben parkeerplaatsen op eigen terrein. Je kijkt ook nog eens prachtig uit over het groen. Bouwnummer 20 beschikt standaard al over een vierde slaapkamer op de tweede verdieping.

De twee-onder-een-kapwoningen hebben een warme roodbruine gevel die is afgewerkt met een donkere plint aan de onderzijde. De houten gevelelementen zorgen voor een eigentijdse en prachtige uitstraling.

De woonkamer en open keuken op de begane grond zijn zeer ruim en lekker licht door de vele grote raampartijen. Op de eerste verdieping tref je 3 riante slaapkamers aan en de luxe badkamer met ligbad. Door de gemetselde muurkapel op de tweede verdieping heb je hier extra ruimte en lichtinval. Ga jij voor een extra slaapkamer of maak je er een hobby-/werkkamer van?

 • 180 m2 Woon opp.
 • 268 m2 Perceel opp.
 • 661 m3 Inhoud
Beschikbaar

Wonen op de Set Take 3 l Hoekwoning Special

€ 579.500,-

Droom jij van heerlijk wonen opde hoek? Ontdek dan deze ruime Hoekwoning Special die alles biedt wat je zoekt! De woning heeft een parkeerplaats op eigen terrein en uitbouw met berging en speel-/werkkamer op de begane grond. Door de dwarskap en gemetselde muurkapel geniet je van een extra riante tweede verdieping en de houten elementen zorgen voor een charmante uitstraling.

Stap binnen en laat je verrassen door de ruimte en het natuurlijke licht dat de open keuken en woonkamer vult. Vanuit de achterzijde loop je zo de zeer ruime tuin in.

Op de eerste verdieping tref je de badkamer en 3 slaapkamers aan. En dan de tweede verdieping – een blanco canvas dat je naar jouw wensen kunt inrichten. Ga je voor een extra slaapkamer, een werkkamer of misschien wel een hobbykamer? De keuze is aan jou!

 • 155 m2 Woon opp.
 • 274 m2 Perceel opp.
 • 563 m3 Inhoud
1 vrij van 1

Wonen op de Set Take 3 l Hoekwoning Comfort

€ 569.500,-

Zoek je een echte eyecatcher, dan is deze prachtwoning wat voor jou! De woning is rijk gedetailleerd door de houten gevelelementen en het driehoekige raam op de tweede verdieping. Door de dwarskap en de uitbouw met speel-/werkkamer heb je volop woonruimte. De riante en zonrijke tuin op het zuiden maakt het plaatje compleet. Hier kun je tot in de avonduren lekker genieten.

Door de vele grote raampartijen, ook aan de zijkant, is de woning heerlijk licht. Vanuit de voorzijde kijk je mooi weids uit over het groen in de wijk. De woonkamer, gelegen aan de achterzijde, biedt een mooi uitzicht over de achtertuin. Hier kun je genieten in een oase van rust en groen. Aan de voorzijde kun je jouw droomkeuken realiseren. Op de eerste verdieping tref je 3 slaapkamers en de badkamer aan. De tweede verdieping kun je bijvoorbeeld inrichten als extra slaapkamer of werkkamer. De keuze is aan jou, want deze verdieping is vrij indeelbaar naar jouw wensen!

 • 152 m2 Woon opp.
 • 271 m2 Perceel opp.
 • 554 m3 Inhoud
Beschikbaar

Wonen op de Set Take 3 l Hoekwoning Royaal

€ 554.500,- t/m € 564.500,-

Zie jij jezelf al thuiskomen in deze extra riante hoekwoning met een breedte van maar liefst 6 meter? De grote raampartijen, ook aan de zijkant, zorgen voor een heerlijk lichte woning. Je profiteert van een parkeerplek op eigen terrein en een ruime speel-/werkkamer en inpandige berging waar je de fietsen en overige spullen in kwijt kunt.

Bouwnummer 15 heeft een gemetselde muurkapel voor een extra ruime tweede verdieping.

De ruime woonkamer ligt aan de voorzijde en de open keuken aan de achterzijde. Kijk je tijdens het koken liever uit op de mooie groene wijk, dan kun je de indeling gewoon omdraaien. Op de eerste verdieping liggen 3 ruime slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping is vrij indeelbaar. Hoe wil jij deze fijne ruimte gebruiken?

 • 143-146 m2 Woon opp.
 • 260-302 m2 Perceel opp.
 • 518-527 m3 Inhoud
2 vrij van 2

Wonen op de Set Take 3 l Tussenwoning Royaal

€ 467.500,- t/m € 477.500,-

Deze royale tussenwoningen zijn met 5,7 meter breedte heerlijk ruim. Bouwnummer 17 heeft een gemetselde muurkapel voor een extra ruime tweede verdieping.

De open keuken aan de voorzijde biedt volop ruimte om culinaire hoogstandjes te vereiden. Het woongedeelte aan de achterzijde is een oase van rust waar je heerlijk kunt ontspannen. De aparte trapkast zorgt ervoor dat je spullen uit zicht kunt opslaan. Op de eerste verdieping vind je 3 comfortabele slaapkamers en de badkamer. En de tweede verdieping? Die staat open voor jouw creativiteit, zodat je deze ruimte kunt inrichten zoals jij wilt.

 • 135-138 m2 Woon opp.
 • 165 m2 Perceel opp.
 • 492-501 m3 Inhoud

Maandlasten Wonen op de Set l Take 3 fase 2

Ligging project 'Wonen op de Set l Take 3 fase 2'