Ga naar inhoud

Carmelveste

5830 AA Boxmeer

4 vrij van 6

Project website

€ 449.000,- t/m € 595.000,-

 1. Home>
 2. Nieuwbouw>
 3. Koop Boxmeer Carmelveste

Carmelveste in Boxmeer

Goed nieuws: de bouw van Carmelveste Boxmeer is gestart! Er zijn op dit moment nog enkele levensloopbestendige woningen te koop.
Nu met aantrekkelijke voorwaarden: dit jaar kopen = tot 1 april 2024 geen dubbele woonlasten! Grondkosten en vervallen bouwtermijnen zijn dan tot 1 april 2024 rentevrij.

Tussen het Titus Brandsmaplein, de Steenstraat, de Burgemeester Verkuijlstraat en het Althof in Boxmeer wordt dit nieuwbouwproject met 19 woningen gerealiseerd waarvan er op dit moment nog diverse levensloopbestendige woningen beschikbaar zijn. De woningen van Carmelveste zijn energiezuinig en voorzien van een luchtwarmtepomp.

De bouw is gegarandeerd en de bouw start al in het vierde kwartaal van 2023!
Grijp nu nog je kans voor een mooie woning in het centrum van Boxmeer.

De levensloopbestendige woningen van Carmelveste variëren qua gebruiksoppervlakte van circa 117 m² tot maar liefst 162 m². Heb je meerdere gezinsleden of regelmatig logés? Dan vinden zij een plekje op de eerste verdieping. Hier zijn extra slaapkamers of er is ruimte om deze te realiseren.

De meeste woningen hebben een tuingerichte leefkeuken. Via de openslaande deuren loop je zo de tuin in. Levensloopbestendig wonen betekent niet dat je hoeft te beknibbelen op ruimte. Extra spullen sla je gewoon op in de ruime inpandige berging. Met deze woning ben je klaar voor een mooie toekomst.

Heb je interesse in een van de beschikbare bouwnummers? Neem dan snel contact met ons op. Wij plannen graag een afspraak met je in!

 • 116-153 m2
 • 132-143 m2
 • 464-649 m3

Kenmerken Carmelveste

Overdracht

Prijs€ 449.000,- t/m € 595.000,-
StatusBeschikbaar

Oppervlaktes en inhoud

Inhoud464-649 m3
Woonoppervlakte116-153 m2
Perceeloppervlakte132-143 m2

Overig

Project websiteCarmelveste

Bouwtypes Carmelveste

1 vrij van 3

Carmelveste levensloopbestendig - tussenwoning

€ 449.000,- t/m € 589.000,-

Carmelveste in Boxmeer

Nieuwbouwplan met 19 woningen waarvan er op dit moment nog diverse levensloopbestendige woningen beschikbaar. De woningen van Carmelveste zijn energiezuinig en voorzien van een luchtwarmtepomp.

Levensloopbestendige tussenwoning met energiezuinige kenmerken. Deze woning is voorzien van een luchtwarmtepomp en vloerverwarming op de begane grond, waardoor je kunt genieten van een comfortabele en duurzame verwarming.

De woning beschikt over alle gewenste voorzieningen op de begane grond, waaronder een ruime slaapkamer en een badkamer. De slaap- en badkamer grenzen aan elkaar, waardoor je alle gemakken op één verdieping hebt. De badkamer is voorzien van modern sanitair van Villeroy & Boch en heeft tevens een tweede toilet.

De tuingerichte woonkamer biedt een prachtig uitzicht op de tuin en heeft openslaande deuren, zodat jr gemakkelijk kunt genieten van het buitenleven. Daarnaast beschikt de woning over een ruime inpandige berging, waar je al je spullen kunt opbergen.

Op de eerste verdieping is er ruimte voor een extra kamer, die gebruikt kan worden als slaapkamer, hobbyruimte of extra bergruimte. En niet te vergeten, bij deze woning hoort ook een eigen parkeerplaats.

Neem snel contact op en plan een verkoopgesprek in met een van onze makelaars!

 • 116-147 m2 Woon opp.
 • 132-164 m2 Perceel opp.
 • 464-604 m3 Inhoud
3 vrij van 3

Carmelveste levensloopbestendig - hoekwoning

€ 495.000,- t/m € 595.000,-

Carmelveste in Boxmeer

Tussen het Titus Brandsmaplein, de Steenstraat, de Burgemeester Verkuijlstraat en het Althof in Boxmeer wordt dit nieuwbouwproject met 19 woningen gerealiseerd waarvan er op dit moment nog diverse levensloopbestendige woningen beschikbaar zijn. De woningen van Carmelveste zijn energiezuinig en voorzien van een luchtwarmtepomp.

De bouw is gegarandeerd en de bouw start al in het vierde kwartaal van 2023!

Unieke kans voor een mooie woning in het centrum van Boxmeer! Deze levensloopbestendige hoekwoning biedt alles wat je nodig hebt. Met een energiezuinige luchtwarmtepomp en vloerverwarming op de begane grond is comfort gegarandeerd. De levensloopbestendige woningen van Carmelveste variëren qua gebruiksoppervlakte van circa 117 m² tot maar liefst 162 m². De begane grond beschikt over alle gewenste voorzieningen, inclusief slaap- en badkamer. De ruime slaapkamer en aangrenzende badkamer met modern sanitair van Villeroy & Boch maken deze woning extra luxe. Daarnaast is er ook nog een tweede toilet in de badkamer aanwezig. De tuingerichte woonkamer met openslaande tuindeuren zorgen voor veel natuurlijk lichtinval en een heerlijke buitenbeleving. Daarnaast beschikt de woning over een ruime inpandige berging en op de eerste verdieping is er genoeg ruimte voor een extra (slaap)kamer, hobby- of bergruimte. En het beste van alles: een eigen parkeerplaats is inbegrepen. Aarzel niet en maak snel een afspraak voor een verkoopgesprek. 

 • 127-153 m2 Woon opp.
 • 143-280 m2 Perceel opp.
 • 534-649 m3 Inhoud

Maandlasten Carmelveste

Ligging project 'Carmelveste'

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

28.709

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

27%

20% NL

45%

20% NL

28%

20% NL