Skip to content

Kloosterhof

6659 Wamel

Hans Janssen Garantiemakelaars Beuningen
Neem contact met mij op

0 vrij van 54

€ 280.000,- t/m € 600.000,-

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Wamel Kloosterhof

In voorbereiding is dit mooie project in Wamel met 54 woningen in verschillende woningtypes. Kloosterhof Wamel ligt aan de rand van het dorp. Wamel is centraal in het land gelegen met een prima aansluiting op de Willem Alexanderbrug en vandaar naar de A15. De steden Utrecht, Arnhem, Nijmegen en ‘s-Hertogenbosch zijn daardoor binnen omstreeks 30 autominuten bereikbaar. De ligging van de wijk maakt dat het direct aansluit bij het bestaande dorp maar dat de voorzieningen van Beneden- Leeuwen ook heel goed bereikbaar zijn, zelfs te voet.

Fase 1 en 2 van plan Kloosterhof zijn reeds eerder gerealiseerd. De bebouwing daarin varieert van rijwoningen tot vrijstaande woningen in een eigentijdse klassieke architectuurstijl die aan sluit bij de uitstraling van het dorp. In fase 3 worden 70 nieuwe woningen ontwikkeld die deze dorpse woonstijl door te trekken in een ruime differentiatie aan woningen. Het aanbod bestaat uit 54 koopwoningen en 13 huurwoningen.

De Raad van de gemeente West Maas en Waal heeft op 16 september unaniem besloten over het vast te stellen bestemmingsplan. Het besluit betreffende het vastgestelde bestemmingsplan wordt nu een laatste keer voor 6 weken ter inzage gelegd.

Na deze periode verwachten wij dat het bestemmingsplan onherroepelijk is geworden en wij u nader kunnen gaan informeren naar de voortgang van de start van de verkoop. De huidige planning is dat dan de koopwoningen eind 2021 in verkoop kunnen komen.

Het plan bestaat uit de volgende woningtypes:
– vrijstaande woningen
– twee onder een kap woningen met garage
– rijwoningen in diverse maatvoeringen en uitvoering
– hoekwoningen
– semi-bungalow uitgevoerd als rijwoning of als twee onder een kap woning

Naar verwachting start de verkoop aan het einde van het jaar.

U kunt zich alvast inschrijven via een van de makelaars of via de projectwebsite. U wordt dan op de hoogte gehouden van de verdere ontwikkeling.
Ook kunt u voor meer informatie contact opnemen met een van de makelaars.

Prijzen vanaf € 280.000,00 vrij op naam.

  • 64-162 m2
  • 99-459 m2
  • 337-706 m3

Kenmerken Kloosterhof

Overdracht

Prijs€ 280.000,- t/m € 600.000,-
StatusBeschikbaar

Oppervlaktes en inhoud

Inhoud337-706 m3
Woonoppervlakte64-162 m2
Perceeloppervlakte99-459 m2

Overig

Geen eigenschappen

Bouwtypes Kloosterhof

Maandlasten Kloosterhof

Ligging project 'Kloosterhof'