Skip to content

Te koop: appartement Genovevalaan 18 5625 AJ Eindhoven

Van den Buijs Garantiemakelaars Nuenen
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 175.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Eindhoven Genovevalaan 18

Starters en beleggers opgelet! Fraai gelegen 2-kamer appartement (voorheen studio), gelegen op de 1e verdieping met een balkon op het westen en uitkijkend op groen. Het appartementencomplex is gelegen op een gewilde woonlocatie aan Winkelcentrum Woensel met alle voorzieningen in de directe omgeving.

Bouwjaar: 1978
Woonopp.: circa 34 m²
Aanvaarding: in overleg

Bijzonderheden:
– Zeer gunstige ligging aan Winkelcentrum WoenselXL met veel voorzieningen. Met een uitstekende openbaar vervoer verbinding naar het NS-station en stadscentrum. Ook snel te bereiken: de TU Eindhoven, Fontys Hogeschool en het Catharina Ziekenhuis.
– Het appartementencomplex beschikt over een dubbele liftinstallatie en trapopgang.
– Studio appartement met apart slaapgedeelte.
– Men dient rekening te houden met moderniseringskosten.
– Eigen berging in het souterrain + gezamenlijke fietsenberging.
– Balkon gelegen aan de rustige zijde van het complex met fraai uitzicht op groen/Genovevalaan.
– Actieve VvE met maandelijkse servicekosten van € 104,32. Dit bedrag is exclusief een voorschot stookkosten.
– Mogelijkheid tot parkeren voor de entree van het complex met parkeervergunning, aan te vragen bij de gemeente Eindhoven. Ook is het mogelijk een inpandige parkeerplaats te huren.
– Ideaal voor starters of als beleggingsobject.

Indeling:

Complex begane grond:
– Gemeenschappelijk entree met twee elektrische schuifdeuren. Centrale hal met brievenbussen, bellentableau en doorgang naar een hal met twee liftinstallaties, containerruimte, dienstruimte (eigen huismeester) en een centrale trappenhal.
– Gemeenschappelijke fietsenberging, toegankelijk aan de voorzijde van het complex.

Souterrain:
– Eigen berging voorzien van verlichting.

Indeling appartement, 1e verdieping:
– De entree is gelegen aan een binnengalerij. De meterkast bevindt zich aan de galerijzijde, naast de voordeur van het appartement.
– Hal met intercom, kast met schuifdeuren tot het plafond en de mogelijkheid voor extra kastruimte en een garderobe.
– Geheel betegelde nette badkamer, uitgerust met een douchecabine met thermostaatkraan, een toilet, vaste wastafel en een designradiator.
– Living, woonkamer met open keuken (oppervlakte: circa 20 m²), met een prettige daglichttoetreding en een schuifpui naar het balkon. De open keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok met een RVS-spoelbak, kookplaat en afzuigkap.
– Overdekt balkon, gelegen op het westen met een fraai uitzicht.
– Apart slaapgedeelte (oppervlakte: circa 5 m²), welke middels een schuifdeur is af te sluiten.

Uitnodiging:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het tot stand komen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

De meting is gebaseerd op NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

  • 34 m2
  • 1

Kenmerken Genovevalaan 18

Overdracht

Vraagprijs€ 175.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte34 m2
Inhoud115 m3

Bouw

SoortPortiekflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1978
Dak typePlat dak
IsolatievormenDubbelglas

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers2
Aantal slaapkamers1
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Genovevalaan 18

Vergelijkbaar woningaanbod