Skip to content

Te koop: woonhuis Voor-Oventje 32 5411 NV Zeeland

Van de Ven Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Verkocht

Prijs op aanvraag

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Zeeland Voor-Oventje 32

Bedrijfswoning met horecagelegenheid en tuin gelegen op ‘t Oventje in Zeeland. Dit karakteristieke pand is al sinds 1873 in gebruik als horecabedrijf en komt nu beschikbaar voor enthousiaste kopers! We zoeken kopers die een uitdaging willen en uitkijken naar een veelzijdig object waar mogelijkheden zijn voor de combinatie van wonen en werken.

De oorspronkelijke bouwperiode van het pand zal zo’n 200 jaar geleden zijn, maar later is het pand meermaals verbouwd en vergroot tot de huidige situatie. Op dit moment is sprake van maar liefst 929 m² bruto vloeroppervlakte verdeeld over begane grond en 1e verdieping, die in gebruik zijn als woonhuis, horecabedrijf bestaande uit restaurant, café en zalen met daarnaast nog de nodige stalling- en bergruimte. Het totale volume van het pand is 2.868 m³ en gelegen op een perceel van 1.194 m². Achter het pand ligt nog een tuin van circa 15 x 30 meter.

De bestemming ter plaatse is “horeca” met daarbij de functieaanduiding van “bedrijfswoning” en “kantoor”. Dit betekent dat een nieuwe eigenaar het geheel ook alleen als combinatiepand van wonen en werken kan gebruiken. Horeca is daarbij het meest voor de hand liggend, maar een kantoorfunctie is dus ook mogelijk mits dit kantoor geen baliefunctie vervult. Eventuele nieuwe ontwikkelingen op deze locatie of andere gebruiksmogelijkheden zijn voor de gemeente Landerd bespreekbaar, maar alleen mogelijk met medewerking/goedkeuring van de gemeente en na bestemmingsplanwijziging. Koper kan via een informatieverzoek bij de gemeente Landerd toetsen of de gemeente wil meewerken aan mogelijke initiatieven die koper ziet op deze locatie. Het bestemmingsplan is “Kom Zeeland en Kom ‘t Oventje – 2014”, vastgesteld op 11 december 2014.

Indeling horecabedrijf:
Entree/hal met invalidetoilet en overige toiletgroepen, café met grote bar, restaurant, zalen, kantoor, bedrijfskeuken, biljartruimte en opslag-/koelingsruimte. Aan de linkerzijde van het pand is een overdekt terras met doorloop naar de tuin achter het pand. Hier is een groot terras, een gazon, jeu de boule baan en er staan enkele mooie dakplatanen in de tuin. Achterin is nog een stenen berging voor opslag/stalling van het tuinmeubilair.

Indeling bedrijfswoning:
Rechts van het pand ligt een oprit met carport voor de bedrijfswoning. Hier is verder de nodige bergruimte. Via deze zijde is toegang richting de bedrijfswoning. Hier is een hal met toiletruimte, woonkamer aan de tuinzijde, bijkeuken, badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet. Vanuit de woning is ook toegang tot de (bedrijfs-)keuken. Vanuit de woning is toegang tot de verdieping met overloop met 4 slaapkamers (waarvan 2 met dakkapel en deuren naar dakterras) en bergruimte boven het achterhuis. Tevens toegang op de verdieping tot de technische ruimte, extra bergruimte en grote open zolderruimte boven het voorhuis. In de tuin van de woning is een terras, grote vijverbak en overkapping/serre. In deze tuin is verder ook nog een stenen tuinberging gebouwd.

BENT U ENTHOUSIAST OVER DE MOGELIJKHEDEN EN LOCATIE VAN DIT BIJZONDERE PAND MET ROEMRIJK VERLEDEN DAN HOREN WE GRAAG OVER UW PLANNEN EN KUNNEN WE SAMEN DE MOGELIJKHEDEN BEKIJKEN!

  • 663 m2
  • 1.194 m2
  • 4

Kenmerken Voor-Oventje 32

Overdracht

Woning prijsPrijs op aanvraag
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte1.194 m2
Woonoppervlakte663 m2
Inhoud2.868 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Dak typeZadeldak
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers10
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Voor-Oventje 32

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

15.332

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

22%

20% NL

34%

20% NL

43%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod