Skip to content

Te koop: bouwgrond Breeakker ong 5674 RP Nuenen

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 350.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Nuenen Breeakker ong

Mooie bouwkavel ten behoeve van de bouw van een vrijstaande woning met bijgebouw. Gelegen op zichtlocatie aan de rand van de bebouwde kom van Gerwen (Nuenen). Vrij uitzicht aan de voorzijde en op loop-/fietsafstand gelegen van de kernen van Gerwen en Nuenen. Het fraaie kerkdorp Gerwen biedt volop mogelijkheden tot recreëren en is omgeven door prachtige natuur- en landelijke gebieden. In de directe nabijheid bevinden zich meerdere sportparken, een brede school, enkele bedrijven en ook de nieuwbouwwijk GerwenZO.

Uitgelezen mogelijkheid om uw eigen vrijstaande droomhuis te realiseren!

BOUWKAVEL
De bouwkavel is onderdeel van een plan voor een vijftal vrijstaande villa’s met bijgebouwen gelegen aan de toekomstige Breeakkers. Het betreft de rechterkavel. De ontsluiting is via de Kerkakkers en Smits van Oyenlaan. Door middel van een (snelle) HOV-busverbinding bent u in no-time in Eindhoven centrum.

Oppervlakte kavel: 828 m².
Kadastrale gegevens kavel: gemeente Nuenen, sectie B, nummers 6209 + 6212

De bouwkavel valt onder het bestemmingsplan “Kerkakkers 2019” welke is vastgesteld op 16 juni 2020.

Enkele regels uit de bestemming “Wonen” lichten wij voor u uit. De volledige regels verstrekken wij graag aan u.

Hoofdgebouw:
– Maximaal één hoofdgebouw met een bebouwde oppervlakte van maximaal 140 m².
– Goothoogte maximaal 4,5 m en bouwhoogte maximaal 10 m.
– De lengte van het hoofdgebouw dient ten minste het dubbele van de breedte te bedragen.
– Dakhelling minimaal 30°.
– Dakvorm: zadeldak of schilddak.

Bijgebouw:
– Specifieke bouwaanduiding “bijgebouwen”.
– Uitsluitend een vrijstaand bijgebouw is toegestaan met een bebouwde oppervlakte van maximaal 120 m².
– Goothoogte maximaal 4,6 m en bouwhoogte maximaal 7,5 m.
– Dakhelling minimaal 30°.

LIGGING
Gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten is een gemeente gelegen tussen de steden Eindhoven en Helmond en telt zo’n 23.000 inwoners. Nuenen kent een rijke historie en een schat aan erfgoed rond van Gogh, wat jaarlijks veel toeristen naar Nuenen trekt. Het gezellige centrum van Nuenen heeft diverse restaurants, winkels en grote supermarkten en is op enkele fietsminuten te bereiken. Ook zijn er meerdere basisscholen en een middelbare school. Maar ook in het kerkdorp Gerwen vindt u meerdere restaurants en een Brede School “Heuvelrijk”. Daarnaast is er een actief verenigingsleven.

BIJZONDERHEDEN
– De kavel wordt bouwrijp opgeleverd.
– Aanvaarding in overleg.

UITNODIGING
De eigenaar van het perceel bouwgrond heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de bouwgrond, de bouwmogelijkheden, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom.

De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Voor meer informatie over dit perceel bouwgrond of voor het maken van een afspraak neemt u contact op met ons kantoor

  • 828 m2

Kenmerken Breeakker ong

Overdracht

Vraagprijs€ 350.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte828 m2
Inhoud0 m3

Bouw

BouwvormNiet van toepassing

Indeling

Aantal verdiepingen0

Maandlasten

Ligging Breeakker ong

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

22.866

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

23%

20% NL

39%

20% NL

38%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod