Eerst kopen, dan verkopen?

Het is een veelgehoorde opmerking tegenwoordig. Je wilt heel graag je huis verkopen, maar vreest voor het niet kunnen vinden van een koophuis. Tegenwoordig stellen veel mensen daarom de verkoop van hun huis maar uit, omdat ze eerst willen kopen, wat heel begrijpelijk is!

Bij Garantiemakelaars vinden we dat het anders moet kunnen. Dit is bij uitstek een verkopersmarkt en de aankoop van een nieuwe woning zou je daarin niet tegen moeten houden. Zeker nu we de nazomer in gaan kun je nog profiteren van een mooie presentatie van je woning voor de verkoop. Denk aan een nazomerse zon die je woning en nog groene tuin verlicht op de foto’s.

Je wilt echter als verkoper misschien pas starten met de verkoop van je woning als je een nieuwe koopwoning hebt gevonden. Dat kan even duren. Met ons ‘verkopen onder voorbehoud van kopen pakket’ zit je dan helemaal goed.

Wij zetten je woning helemaal verkoopklaar, maar we beginnen pas met de verkoop als jij een nieuwe woning hebt gevonden. Nieuwsgierig wat de voordelen voor jou zijn en wat dit pakket precies inhoudt? Lees hier verder.