Eerst kopen, dan verkopen

Profiteer van het mooie weer en de uitstekende mogelijkheden om jouw woning zo goed mogelijk te presenteren maar start daadwerkelijk met de verkoop zodra je een ander huis hebt gekocht. Kan dat? Ja dat kan!

Wil je eigenlijk profiteren van het mooie weer om jouw woning te koop te zetten? In de huidige verkopersmarkt wil je niet eerst verkopen en daarna kopen. Het kan immers enige tijd duren voordat je jouw nieuwe (t)huis hebt gekocht. Profiteer daarom van ons ‘verkopen onder voorbehoud van kopen’ pakket! Start met het verkoopklaar zetten van jouw huidige woning, maar het “te-koop-bord” plaatsen wij pas als je een andere woning hebt gekocht!

Jouw voordelen:

  • een optimale presentatie door het zomerseizoen;
  • snel schakelen zodra je een nieuwe woning hebt gekocht (tijdwinst scheelt geld);
  • rustige voorbereiding zonder stress;
  • direct starten met verkoop en alsnog profiteren van de hoge prijzen in de woningmarkt mocht deze zich negatief gaan ontwikkelen;
  • voordeel door gespreid betalen van de opstartkosten.

Zo werkt het:

1

Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor het ‘verkopen onder voorbehoud van kopen’ pakket. We maken graag een afspraak met je om alles door te nemen.

2

Wij gaan aan de slag

Als alle voorwaarden duidelijk en akkoord zijn gaan wij voor jou aan de slag. Wij zorgen voor de juiste verkoopstrategie, de juiste vraagprijs, professionele foto’s en verzamelen alle benodigde documentatie.

3

Wij zetten alles voor je klaar

Het complete pakket voor de toekomstige verkoop van jouw huis zetten we alvast klaar, maar het gaat nog niet de markt op.

4

We wachten op jouw seintje

Terwijl wij alles klaarzetten heb jij alle tijd om op zoek te gaan naar jouw volgende (t)huis. Geen haast, geen stress! Zodra je jouw nieuwe woning hebt gevonden, schakel je ons weer in en gaan voor je aan de slag met de verkoop van jouw huidige woning.

Nieuwsgierig geworden?

We nemen graag contact met je op om je meer te vertellen.