Skip to content

Roosenhorst appartement

2251 AC Voorschoten

Beschikbaar

€ 690.000,-

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Voorschoten Roosenhorst appartement>
  4. Koop Voorschoten Roosenhorst appartement

De verkoop is reeds gestart! Er zijn nog een aantal luxe appartementen beschikbaar, kijk op roosenhorst.nl voor meer informatie.

De bouw van het project gaat eind 2019 van start en duurt naar verwachting circa 1 jaar (woningen) en 1,5 jaar (appartementen). De oplevering van de woningen wordt verwacht eind 2020 en van de appartementen begin 2021.

Gelegen op de eerste verdieping, grenzend aan het uitgestrekte bloemrijke grasveld, ligt appartement A6 in het Landhuis. De ruime woonkamer met open keuken is een lust voor het oog door de vele en grote raampartijen. Met twee dubbele openslaande deuren is het balkon, gelegen op het noordwesten, te bereiken waarop u heerlijk kunt genieten van de avondzon. Het appartement beschikt over 2 grote slaapkamers met allebei een badkamer en suite.

Verder is het appartement voorzien van een luxe SieMatic keuken met inbouwapparatuur van Siemens ter waarde van € 12.000. De verdiepingshoge binnendeuren maken het rijkelijke plaatje compleet. Daarnaast is het appartement toekomstbestendig. De comfortabele vloerverwarming en koeling is aangesloten op een individuele bodemwarmtepomp en het appartement beschikt over een ruime hoeveelheid zonnepanelen direct aangesloten op de eigen meterkast.

Bij het appartement hoort een ligplaats aan de collectieve steiger. Vanaf de ligplaats is er een directe vaarverbinding naar de Vliet. U vaart vanuit uw eigen plek straks heerlijk naar de historische binnenstad van Leiden. In het complex is een lift aanwezig en krijgt u 2 eigen parkeerplekken in de beveiligde parkeergarage, waar ook uw berging is voor uw (elektrische) fiets.

  • 121 m2
  • 2

Overdracht

StatusBeschikbaar
Koopprijs€ 690.000,-

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie121 m2
Inhoud315 m3

Bouw

Soortbovenwoning
Dak typeplat dak

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2

Maandlasten

Ligging

Marktcijfers van Voorschoten

Gemiddelde verkoopprijs in Voorschoten

Landelijk gemiddelde: € 263.725,-

Gemiddelde vraagprijs in Voorschoten

Landelijk gemiddelde: € 315.850,-

Gemiddelde verkooptijd in Voorschoten

Landelijk gemiddelde: 29

Gemiddeld aangeboden in Voorschoten

Landelijk gemiddelde: 7372

Gemiddeld aantal verkocht in Voorschoten

Landelijk gemiddelde: 8611

Gemiddelde prijs/m2 in Voorschoten

Landelijk gemiddelde: 3.140