Skip to content

Starterswoningen 5

2415 AC Nieuwerbrug aan den Rijn

Onder optie

€ 265.000,- Vrij op naam

RIJNDIJK WONEN NIEUWERBRUG | WONEN MET KARAKTER

Aanmelden kan via de website: rijndijkwonen.nl
Op een prachtige locatie centraal in het gezellige dorp Nieuwerbrug aan de Rijn worden de woningen van het project Rijndijk gerealiseerd. Waar vele jaren de bedrijvigheid van Francken Metaal (fase 1) en Van Schaik Transport (fase 2) plaatsvond, komt nu ruimte om mooi te wonen op een plek waar je werkelijk alles bij de hand hebt. Voorzieningen in de buurt, uitgestrekte natuur nabij, vele recreatieve mogelijkheden ‘in je achtertuin’ en ook nog eens uitstekend bereikbaar. De architectuur van de woningen heeft een knipoog naar de historie en past uiteraard bij de locatie. Wij zeggen niet voor niets… Wonen met karakter. Iets voor jou? Lees dan snel verder of meld je meteen aan als geïnteresseerde, zodat je op de hoogte blijft van het project Rijndijk.

DE DORPSWONINGEN – STARTERSWONINGEN
Binnen het project Rijndijk fase 1, worden twee verschillende typen woningen gerealiseerd. Aan de Hoge Rijndijk komen 2 levensloopbestendige woningen met een woon- en slaapprogramma op de begane grond. Daarnaast is op de verdieping ruimte voor een extra kamer. Handig als de (klein)kinderen komen logeren of als hobbyruimte. Daarnaast worden er aan de Korte Waarder vijf dorpswoningen gerealiseerd die ideaal zijn voor starters of herstarters. Woningen met een zeer diepe tuin, waardoor het mogelijk is de woning optioneel uit te bouwen om meer ruimte te creëren. En dan blijft er nog voldoende tuin over, zelfs voor een moestuin! Aan jou de keuze!

Kenmerken:
Deze functionele- en compacte woning is voornamelijk bedoeld voor kleine huishoudens, de starters of herstarters op de woningmarkt. Deze woningen zijn zeer energie zuinig en volledig gasloos. Verwarming middels elektrische radiatoren, warm water middels warmtepomp en zonnepanelen.

Vanuit de entree tref je de woonkeuken met de aansluitingen voor een keukenblok. De keuken is niet in de koopsom inbegrepen. Wel zal er namens de leverancier De Knikker een keukenvoorstel gemaakt worden. Vervolgens tref je de meterkast, toilet en trapopgang. De woonkamer is tuingericht en zeer licht. Middels de dubbele tuindeuren betrek je de riante- en zonnige tuin op het zuidwesten. Achter in de tuin tref je een fietsenberging voorzien van een wandcontactdoos en lichtpunt.

Op de verdieping tref je 2 slaapkamers (ca. 10 en 9.2m2) en de badkamer voorzien van douchehoek en wastafel. Sanitair is bij dit plan volledig bij de koopsom inbegrepen en kan bij de leverancier De Knikker nog aangepast worden naar wens.
Op de 2e verdieping treft je een onbenoemde ruimte met mogelijkheden tot een extra (slaap)kamer en bergruimte.
Bij dit woningtype is een woonkameruitbreiding van 1.2 m1 en 2.4 m1 op de begane grond mogelijk alsmede een dakkapel en een zolderindeling.

NIEUWERBRUG AAN DEN RIJN
De naam zegt het al … Nieuwerbrug aan den Rijn dankt zijn bestaan aan de tolbrug die het Jaagpad tussen Utrecht en Leiden verbond. Deze historie leidt terug tot de 17de eeuw, wat je nu nog steeds in het dorp terugziet. Tegenwoordig is Nieuwerbrug aan de Rijn een prachtige woonplek, die tevens in trek is bij toeristen. De centrale ligging in de Randstad en het Groene Hart biedt vele voordelen. Uitstekende voorzieningen worden gecombineerd met uitgestrekte natuur waar je even helemaal tot rust kan komen. Uiteraard behoort een dagje op het water hier ook tot de mogelijkheden. En door de goede verbindingen zijn de grote steden als Gouda en Utrecht snel bereikbaar.

  • 74 m2
  • 2

Overdracht

StatusOnder optie
Prijs€ 265.000,- Vrij op naam

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte74 m2
Inhoud222 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
Dak typePlat dak
IsolatievormenDubbelglas, Volledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers2

Maandlasten

Ligging

Marktcijfers van Bodegraven

Gemiddelde verkoopprijs in Bodegraven

Landelijk gemiddelde: € 318.796,-

Gemiddelde vraagprijs in Bodegraven

Landelijk gemiddelde: € 336.310,-

Gemiddelde verkooptijd in Bodegraven

Landelijk gemiddelde: 22

Gemiddeld aangeboden in Bodegraven

Landelijk gemiddelde: 4081

Gemiddeld aantal verkocht in Bodegraven

Landelijk gemiddelde: 8726

Gemiddelde prijs/m2 in Bodegraven

Landelijk gemiddelde: 2.770