Skip to content

3-kamer appartement / Radiant 312

6663 SE Lent

Verkocht onder voorbehoud

€ 529.000,- Vrij op naam

IN AANBOUW!

Indeling appartement 3.1.2.:
De centrale entree voor bezoekers van de Radiant ligt aan de kant van de boomgaard, daar zijn de brievenbussen en het bellentableau met een videofooninstallatie. Via de stallingsgarage is het appartement voor u ook bereikbaar. In de garage parkeert u op uw eigen parkeerplaats. In een afgezonderde ruimte van deze garage vindt u tevens uw berging.

De indeling van dit appartement, gelegen op de eerste woonlaag, is als volgt: als u binnenkomt komt u in de hal met toegang tot de woonkamer/keuken, de twee slaapkamers, badkamer, het toilet en de berging/technische ruimte. Vanuit de woonkamer is er een schuifpui naar het terras.

Kenmerken appartement 3.1.2.:
– gelegen op de eerste woonlaag
– 2 slaapkamers
– terras ca. 15 m² op het zuiden
– badkamer voorzien van 2-persoons wastafel, inloopdouche en tweede toilet
– inpandige berging
– parkeerplaats en berging in stallingsgarage

De Stelt Zuid
Lents Buiten is de naam van het project van de ontwikkelingscombinatie AM/VanWonen. Tussen het oude tuindersdorp Lent en de nieuwe Bemmelsedijk creëren zij een bijzondere woonbuurt. U kijkt op de Ooijpolder, de boomgaard, de stuwwal, of richting de Waalbrug en de altijd levendige Waalkade.

De woningen van Lents Buiten zijn ontwikkeld met een hoogwaardige architectuur en luxe afwerking. Het gebruik van natuurlijke en duurzame materialen en het natuurinclusief bouwen zorgt er voor dat de woningen perfect zullen passen in het bijzondere landschappelijke karakter van de nieuwe woonbuurt.

Appartementen – Op de Terp
Op de Terp omvat 41 hoogwaardige appartementen in drie kleinschalige appartementengebouwen. Als drie ware diamanten zullen zij de noordoever van de Waal sieren. Appartementen met allure, afgewerkt op hoog niveau. Van binnen heerlijk licht, buiten een royaal terras en dan dat uitzicht. In één van deze luxe appartementen woont u straks tussen dorp en stad, in de besloten rust van de boomgaard of aan de eindeloze dijk. En dat op slechts 5 minuten fietsen van de historische binnenstad van Nijmegen!

De appartementen zijn al in aanbouw.
Het zijn drie bijzondere gebouwen met speels afgevlakte hoeken. Ze voegen zich als vanzelf naar het landschap. De vormgeving zorgt voor schitterende zichtlijnen over de rivier, maar ook vanuit de wijk blijf je prachtige vergezichten houden dankzij de doordachte architectuur.

– Droomt u van eindeloze vergezichten vanuit uw woonkamer? Op uiterwaarden, rivier, stuwwal of de historische binnenstad van
Nijmegen en de iconische Waalbrug?
– Houdt u van wandelen en fietsen over eindeloze dijken of door velden, of houdt u van de dynamiek van stad en prikt u graag een
vorkje in één van de vele toprestaurants in de binnenstad?
– Wilt u onderhoudsvrij en energiezuinig wonen in een luxe appartement?
Dan bent u dé match voor één van de appartementen van Lents Buiten.

  • 116 m2
  • 2

Overdracht

StatusVerkocht onder voorbehoud
Prijs€ 529.000,- Vrij op naam

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte116 m2
Inhoud348 m3

Bouw

SoortPortiekflat
Dak typePlat dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2

Maandlasten

Ligging

Marktcijfers van Nijmegen

Gemiddelde verkoopprijs in Nijmegen

Landelijk gemiddelde: € 318.796,-

Gemiddelde vraagprijs in Nijmegen

Landelijk gemiddelde: € 336.310,-

Gemiddelde verkooptijd in Nijmegen

Landelijk gemiddelde: 22

Gemiddeld aangeboden in Nijmegen

Landelijk gemiddelde: 4081

Gemiddeld aantal verkocht in Nijmegen

Landelijk gemiddelde: 8726

Gemiddelde prijs/m2 in Nijmegen

Landelijk gemiddelde: 2.770