Skip to content

Boekweitskorrel 15bnr 9

1251 ZH Laren

Beschikbaar

€ 995.000,-

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Laren Boekweitskorrel 15bnr 9>
  4. Koop Laren Boekweitskorrel 15bnr 9

Gelegen op één van de meest gewilde locaties in het dorpshart van Laren, Het Gooi, worden hier in een kleinschalig en zeer hoogwaardig plan 36 nieuwe woningen gerealiseerd. Dit plan kenmerkt zich door variatie, luxe en kwaliteit. De drie architectenbureaus, die als team hebben samengewerkt bij het ontwerpen van dit plan, hebben ieder met volle aandacht en toewijding de individuele woningen ontworpen. Daardoor is een zeer rijk plan ontstaan dat zijn gelijke niet kent en waarin iedere woning anders is.

Op dit historische terrein, waar in 1874 Van Dijk Houthandel en Zagerij werd opgericht, is het fijn leven: zo dicht bij het Larense dorpshart, met haar vele horecafaciliteiten en andere gezellige dorpsactiviteiten en toch in een groene en rustige omgeving, kan met recht uniek genoemd worden. Kinderen kunnen hier fantastisch opgroeien.

Op deze plek, met een rijke, ondernemende historie, worden na een lange tijd van planvorming 8 vrijstaande, 14 geschakelde en 14 rug-aan-rug woningen gebouwd. Iedere woning is uniek en, in overleg met het betrokken bouwbedrijf, op uw wensen af te stemmen.

Het terrein wordt een omgeving op zich. De meanderende straat door het plan, de zijstraatjes en -paden met Larense profielen, het plantsoen en het groen, alles wordt aangelegd om een zo fraai en prettig mogelijke woonomgeving te creëren. De karakteristieke kraanbaan wordt gerenoveerd en in oude luister hersteld. De Houtzagerij is een oase van rust; lopen of fietsen naar het dorp of de sport is het credo.

Kies de woning die het beste bij u past en vervolmaak de woning in samenspraak met het bouwbedrijf: zo’n gelegenheid is een echte once in a lifetime.

Kijk voor meer informatie op de website van De Houtzagerij.

  • 173 m2
  • 3

Overdracht

StatusBeschikbaar
Koopprijs€ 995.000,-

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte woonfunctie173 m2
Inhoud519 m3

Bouw

Soortvilla
Dak typesamengesteld dak

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3

Maandlasten

Ligging