Skip to content

Tusschenstuk 34

6651 SX Druten

Verkocht

€ 319.000,- Vrij op naam

In fase 15 die wat dieper in de wijk is gesitueerd, is gekozen voor rijwoningen omringd door groen, in een eigentijdse architectuurstijl die één geheel vormt door toepassing van gelijke kleuren en materialen, zoals een lichtkleurige gebakken steen en antracietkleurige keramische pannen. De schaal van de rijwoningen behoudt een prettige verhouding door incidenteel gebruik van een dwarskap. Door de gevels op woningniveau te voorzien van onderscheidende accenten ontstaat er een prettige afwisseling tussen verticaal en horizontaal verbonden kozijnen. Wie verder inzoomt op de individuele woningen in beide fasen ziet de luxe en transparante uitstraling. Kenmerkend zijn de grote raampartijen, de verdeling in de kozijnen en de details in het metselwerk. De grote raamopeningen trekken de omliggende natuur naar binnen, waardoor je niet alleen van het zonlicht, maar ook nóg meer van het groen en/of water geniet.

Indeling
Begane grond:
U betreedt de woning via de voordeur aan de voorgevel van de woning en komt binnen in de ruime hal. Hier treft u het toilet met wandcloset en fonteintje aan, de meterkast en de trap naar de verdieping maar ook de stookruimte met de grondwarmtepomp opstelling. Daarnaast geeft de hal toegang naar de woonkamer met open keuken aan de straatzijde van de woning. De trapkast is vanuit de woonkamer bereikbaar en biedt extra bergruimte. Optioneel heeft u de mogelijkheid om de woning nog uit te breiden.

1e verdieping:
U komt via de trap terecht op de overloop, hier treft drie slaapkamers aan, natuurlijk is hier ook de badkamer te vinden, standaard voorzien van inloopdouche, wandcloset en wastafel. Optioneel kunt u deze naar eigen wens aan laten passen.

2e verdieping
Met de vaste trap komt u op de 2e verdieping. De hoge nok maakt vele indelingen mogelijk op deze verdieping. Standaard treft u hier een ruime berging aan met de warmtepomp, en het warmte terugwinstysteem, Daarnaast is er op deze verdieping de wasmachine opstelling. Optioneel is een indeling met meerdere kamers mogelijk

De heerlijk brede tuin is gesitueerd op het zuiden met een achterom.

Woonoppervlakte ca. 129 m2, inhoud ca. 497 m3, perceeloppervlakte 176 m2.

Koopsom € 319.000,00 vrij op naam

  • 129 m2
  • 176 m2
  • 3

Overdracht

StatusVerkocht
Prijs€ 319.000,- Vrij op naam

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte129 m2
Inhoud487 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3

Maandlasten

Ligging

Marktcijfers van Druten

Gemiddelde verkoopprijs in Druten

Landelijk gemiddelde: € 318.796,-

Gemiddelde vraagprijs in Druten

Landelijk gemiddelde: € 336.310,-

Gemiddelde verkooptijd in Druten

Landelijk gemiddelde: 22

Gemiddeld aangeboden in Druten

Landelijk gemiddelde: 4081

Gemiddeld aantal verkocht in Druten

Landelijk gemiddelde: 8726

Gemiddelde prijs/m2 in Druten

Landelijk gemiddelde: 2.770