Skip to content

Tusschenstuk 16

6651 SX Druten

Verkocht

€ 242.500,- Vrij op naam

In fase 15 die wat dieper in de wijk is gesitueerd, is gekozen voor rijwoningen omringd door groen, in een eigentijdse architectuurstijl die één geheel vormt door toepassing van gelijke kleuren en materialen, zoals een lichtkleurige gebakken steen en antracietkleurige keramische pannen. De schaal van de rijwoningen behoudt een prettige verhouding door incidenteel gebruik van een dwarskap. Door de gevels op woningniveau te voorzien van onderscheidende accenten ontstaat er een prettige afwisseling tussen verticaal en horizontaal verbonden kozijnen. Wie verder inzoomt op de individuele woningen in beide fasen ziet de luxe en transparante uitstraling. Kenmerkend zijn de grote raampartijen, de verdeling in de kozijnen en de details in het metselwerk. De grote raamopeningen trekken de omliggende natuur naar binnen, waardoor je niet alleen van het zonlicht, maar ook nóg meer van het groen en/of water geniet.

Indeling
Begane grond:
U betreedt de woning via de voordeur aan de voorgevel van de woning en komt binnen in de hal. Hier treft u het toilet aan en de meterkast. Vanuit de hal bereikt u de woonkamer met de open keuken aan de straatzijde van de woning. Via de open trap in de woonkamer bereikt u de eerste verdieping. Optioneel heeft u de mogelijkheid om de woning nog uit te breiden.

1e verdieping:
U komt via de trap terecht op de overloop, hier treft twee slaapkamers aan, natuurlijk is hier ook de badkamer te vinden, standaard voorzien van inloopdouche en wastafel. Optioneel kunt u deze naar eigen wens aan laten passen. Op deze verdieping treft u ook de technische ruimte aan met opstelling warmtepomp, warmte terugwinsysteem en wasmachine.

Vliering
Met de vlieringzoldertrap bereikt u de bergzolder. Hier is nog volop bergruimte aanwezig. Optioneel kunt u er voor kiezen om een vaste trap te plaatsen met een extra indeling op deze verdieping.

Tuin is gelegen op het oosten met een achterom.

Woonoppervlakte ca. 69 m2, overige inpandige ruimte ca. 21 m2, inhoud ca. 337 m3, perceel ca. 104 m2

Koopsom € 242.500,00 vrij op naam

  • 69 m2
  • 104 m2
  • 2

Overdracht

StatusVerkocht
Prijs€ 242.500,- Vrij op naam

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte69 m2
Inhoud337 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2

Maandlasten

Ligging

Marktcijfers van Druten

Gemiddelde verkoopprijs in Druten

Landelijk gemiddelde: € 318.796,-

Gemiddelde vraagprijs in Druten

Landelijk gemiddelde: € 336.310,-

Gemiddelde verkooptijd in Druten

Landelijk gemiddelde: 22

Gemiddeld aangeboden in Druten

Landelijk gemiddelde: 4081

Gemiddeld aantal verkocht in Druten

Landelijk gemiddelde: 8726

Gemiddelde prijs/m2 in Druten

Landelijk gemiddelde: 2.770