Skip to content

Het Leeuwse Veld tweekapper met topgevel 5

6658 Beneden-Leeuwen

Verkocht onder voorbehoud

€ 405.000,- Vrij op naam

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Beneden-Leeuwen Het Leeuwse Veld fase 11>
  4. Het Leeuwse Veld tweekapper met topgevel 5

Westelijk van het huidige plangebied bouwt Het Leeuwse Veld verder. Wij starten met 47 woningen in dit plan deel waarvan 4 twee onder een kap woningen met topgevel. Dit bouwnummer heeft een heerlijke diepe tuin gesitueerd op het westen. De ruime twee onder een kapwoningen hebben een sfeervolle architectuur met fraaie detaillering aan de gevels. Met de extra brede beukmaat van maar liefst 5.70 meter binnenmaats, biedt deze woning net wat extra ruimte. De woningen zijn flexibel in te delen naar een indeling die bij jou past en er zijn vele opties en uitbreidingsmogelijkheden.

Indeling
Begane grond:
U betreedt de woning via de oprit naar de aangebouwde garage, en komt via de zijgevel bij de entree van de woning. In de ruime hal treft u het toilet met wandcloset en fonteintje aan, de meterkast en de trap naar de verdieping. Ook geeft de hal toegang naar de ruime woonkamer met open keuken (ca. 50 m2). De plattegrond is kosteloos te spiegelen waardoor u kunt kiezen voor een keuken aan de straatzijde of de tuinzijde. De openslaande tuindeuren geven toegang aan de heerlijke tuin op het westen. Optioneel heeft u de mogelijkheid om de woning nog uit te breiden.

1e verdieping:
U komt via de trap terecht op de overloop, hier treft u het separate toilet met wandcloset aan, alsmede drie slaapkamers aan met een prima maatvoering, natuurlijk is hier ook de standaard nette badkamer gesitueerd met inloopdouche, ligbad en wastafel. Optioneel kunt u deze naar eigen wens aan laten passen.

2e verdieping
Met de vaste trap komt u op de 2e verdieping. De hoge nok maakt vele indelingen mogelijk op deze verdieping. Standaard treft u hier een ruime berging aan met de warmtepomp, het warmte terugwinstysteem en de wasmachine opstelling. Optioneel is een indeling met meerdere kamers mogelijk

Tuin is gelegen op het westen en is ca. 11 meter diep en 10 meter breed met een eigen achterom naast de garage.

Woonoppervlakte ca. 155 m2, inhoud ca. 679 m3, perceel vanaf 278 m2

Beneden – Leeuwen is de grootste kern van de gemeente West Maas en Waal. U treft hier alle denkbare voorzieningen aan waaronder meerdere supermarkten, apotheek, huisartsen, scholen en een goed verenigingsleven. Daarnaast geniet u hier nog van het dorpse karakter, rust en groen. Via de Willem-Alexanderbrug heeft u een zeer goede aansluiting op het snelwegen netwerk waardoor u binnen ca. 30 autominuten de steden Nijmegen, Arnhem, ‘s-Hertogenbosch en Utrecht kunt bereiken.

  • 155 m2
  • 278 m2
  • 3

Overdracht

StatusVerkocht onder voorbehoud
Prijs€ 405.000,- Vrij op naam

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte155 m2
Inhoud679 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3

Maandlasten

Ligging

Marktcijfers van West Maas en Waal

Gemiddelde verkoopprijs in West Maas en Waal

Landelijk gemiddelde: € 284.108,-

Gemiddelde vraagprijs in West Maas en Waal

Landelijk gemiddelde: € 306.808,-

Gemiddelde verkooptijd in West Maas en Waal

Landelijk gemiddelde: 24

Gemiddeld aangeboden in West Maas en Waal

Landelijk gemiddelde: 5824

Gemiddeld aantal verkocht in West Maas en Waal

Landelijk gemiddelde: 8759

Gemiddelde prijs/m2 in West Maas en Waal

Landelijk gemiddelde: 2.508