Skip to content

Het Leeuwse Veld tussenwoningen 44

6658 Beneden-Leeuwen

Verkocht onder voorbehoud

€ 266.000,- Vrij op naam

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Beneden-Leeuwen Het Leeuwse Veld fase 11>
  4. Het Leeuwse Veld tussenwoningen 44

Westelijk van het huidige plangebied bouwt Het Leeuwse Veld verder. Wij starten met 47 woningen in dit plan deel waarvan 7 tussenwoningen van dit type. Dit bouwnummer heeft een diepe tuin, van maar liefst ca. 15 meter diep, die gesitueerd is op het westen. De accenten in het gevelmetselwerk benadrukken de horizontale belijning in de sfeervolle architectuur. De gemeente West Maas en Waal heeft kent een starterslening, nadere informatie vindt u op de website van het Svn.

Indeling
Begane grond:
U betreedt de woning via de voordeur aan de voorgevel van de woning en komt binnen in de ruime hal. Hier treft u het toilet met wandcloset en fonteintje aan, de meterkast en de trap naar de verdieping maar ook de stookruimte met de grondwarmtepomp opstelling. Daarnaast geeft de hal toegang naar de woonkamer met open keuken aan de straatzijde van de woning. De trapkast is vanuit de woonkamer bereikbaar en biedt extra bergruimte. Optioneel heeft u de mogelijkheid om de woning nog uit te breiden.

1e verdieping:
U komt via de trap terecht op de overloop, hier treft drie slaapkamers aan, natuurlijk is hier ook de badkamer te vinden, standaard voorzien van inloopdouche, wandcloset en wastafel. Optioneel kunt u deze naar eigen wens aan laten passen.

2e verdieping
Met de vaste trap komt u op de 2e verdieping. De hoge nok maakt vele indelingen mogelijk op deze verdieping. Standaard treft u hier een ruime berging aan met de warmtepomp, en het warmte terugwinsysteem, Daarnaast is er op deze verdieping de wasmachine opstelling. Optioneel is een indeling met meerdere kamers mogelijk

Tuin is gelegen op het westen en is ca. 15 meter diep en 5 meter breed.

Woonoppervlakte ca. 90 m2, overige inpandige ruimte ca. 27 m2, inhoud ca. 453 m3, perceel ca. 144 m2

Beneden – Leeuwen is de grootste kern van de gemeente West Maas en Waal. U treft hier alle denkbare voorzieningen aan waaronder meerdere supermarkten, apotheek, huisartsen, scholen en een goed verenigingsleven. Daarnaast geniet u hier nog van het dorpse karakter, rust en groen. Via de Willem-Alexanderbrug heeft u een zeer goede aansluiting op het snelwegen netwerk waardoor u binnen ca. 30 autominuten de steden Nijmegen, Arnhem, ‘s-Hertogenbosch en Utrecht kunt bereiken.

  • 90 m2
  • 3

Overdracht

StatusVerkocht onder voorbehoud
Prijs€ 266.000,- Vrij op naam

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte90 m2
Inhoud436 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3

Maandlasten

Ligging

Marktcijfers van West Maas en Waal

Gemiddelde verkoopprijs in West Maas en Waal

Landelijk gemiddelde: € 284.108,-

Gemiddelde vraagprijs in West Maas en Waal

Landelijk gemiddelde: € 306.808,-

Gemiddelde verkooptijd in West Maas en Waal

Landelijk gemiddelde: 24

Gemiddeld aangeboden in West Maas en Waal

Landelijk gemiddelde: 5824

Gemiddeld aantal verkocht in West Maas en Waal

Landelijk gemiddelde: 8759

Gemiddelde prijs/m2 in West Maas en Waal

Landelijk gemiddelde: 2.508