Skip to content

Het Leeuwse Veld tussenwoningen 40

6658 Beneden-Leeuwen

Verkocht onder voorbehoud

€ 259.000,- Vrij op naam

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Beneden-Leeuwen Het Leeuwse Veld fase 11>
  4. Het Leeuwse Veld tussenwoningen 40

Westelijk van het huidige plangebied bouwt Het Leeuwse Veld verder. Wij starten met 47 woningen in dit plan deel waarvan 7 tussenwoningen van dit type. Dit bouwnummer heeft een heerlijke tuin gesitueerd op het oosten van ca. 13 meter diep. Bijzonder bij dit woningtype is de uitgewerkt pergola aan de voorzijde van de woning. Deze woning komt in aanmerking voor de starterslening van de gemeente West Maas en Waal. Nadere informatie kunt u krijgen via de website van het Svn.

Indeling
Begane grond:
U betreedt de woning via de voordeur aan de voorgevel van de woning en komt binnen in de hal. Hier treft u het toilet met wandcloset en fonteintje aan en de meterkast en de trap naar de verdieping. Daarnaast geeft de hal toegang naar de woonkamer met open keuken aan de straatzijde van de woning. De indeling van dit woningtype is zodanig dat u net wat extra ruimte in de keuken heeft. De trapkast is vanuit de woonkamer bereikbaar en biedt extra bergruimte. Optioneel heeft u de mogelijkheid om de woning nog uit te breiden.

1e verdieping:
U komt via de trap terecht op de overloop, hier treft drie slaapkamers aan, natuurlijk is hier ook de badkamer te vinden, standaard voorzien van inloopdouche, wandcloset en wastafel. Optioneel kunt u deze naar eigen wens aan laten passen.

2e verdieping
Met de vaste trap komt u op de 2e verdieping. De hoge nok maakt vele indelingen mogelijk op deze verdieping. Standaard treft u hier een ruime berging aan met de warmtepomp, het warmte terugwinsysteem en de wasmachine opstelling. Optioneel is een indeling met meerdere kamers mogelijk

Tuin is gelegen op het oosten en is ca. 13 meter diep en 5,1 meter breed met een achterom.

Woonoppervlakte ca. 90 m2, overige inpandige ruimte ca. 27 m2, inhoud ca. 436 m3, perceel ca. 147 m2

Beneden – Leeuwen is de grootste kern van de gemeente West Maas en Waal. U treft hier alle denkbare voorzieningen aan waaronder meerdere supermarkten, apotheek, huisartsen, scholen en een goed verenigingsleven. Daarnaast geniet u hier nog van het dorpse karakter, rust en groen. Via de Willem-Alexanderbrug heeft u een zeer goede aansluiting op het snelwegen netwerk waardoor u binnen ca. 30 autominuten de steden Nijmegen, Arnhem, ‘s-Hertogenbosch en Utrecht kunt bereiken.

  • 90 m2
  • 147 m2
  • 3

Overdracht

StatusVerkocht onder voorbehoud
Prijs€ 259.000,- Vrij op naam

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte90 m2
Inhoud436 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3

Maandlasten

Ligging

Marktcijfers van West Maas en Waal

Gemiddelde verkoopprijs in West Maas en Waal

Landelijk gemiddelde: € 284.108,-

Gemiddelde vraagprijs in West Maas en Waal

Landelijk gemiddelde: € 306.808,-

Gemiddelde verkooptijd in West Maas en Waal

Landelijk gemiddelde: 24

Gemiddeld aangeboden in West Maas en Waal

Landelijk gemiddelde: 5824

Gemiddeld aantal verkocht in West Maas en Waal

Landelijk gemiddelde: 8759

Gemiddelde prijs/m2 in West Maas en Waal

Landelijk gemiddelde: 2.508