Skip to content

Het Leeuwse Veld semi-bungalows 57

6658 Beneden-Leeuwen

Verkocht onder voorbehoud

€ 362.000,- Vrij op naam

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Beneden-Leeuwen Het Leeuwse Veld fase 11>
  4. Het Leeuwse Veld semi-bungalows 57

Westelijk van het huidige plangebied bouwt Het Leeuwse Veld verder. Wij starten met 47 woningen in dit plan deel waarvan 10 semi-bungalows. Deze semi-bungalow heeft een heerlijk tuin op het zuiden. De comfortabele levensloopbestendige semi-bungalow, van het type twee-onder-één-kap, zijn helemaal voorbereid op de toekomst. Wonen, slapen, baden en koken: het kan allemaal gelijkvloers. Standaard beschikken de woningen over een slaapkamer en badkamer op de begane grond met op de verdieping twee (slaap)kamers. De woningen zijn flexibel in te delen naar een indeling die bij jou past en er zijn vele opties en uitbreidingsmogelijkheden.

Indeling
Begane grond:
U betreedt de woning vanaf de voorzijde, u komt binnen in een ruime hal, vanuit de hal is het separate toilet met wandcloset en fonteintje bereikbaar, de berging is zowel van buiten als van binnenuit bereikbaar hier treft u de wasmachine opstelling aan, de badkamer is voorzien van inloopdouche, wastafel en wandcloset en bevindt zich naast de ruime slaapkamer (3,6 x 4,33), via de hal bereikt u vervolgens de royale woonkamer van ca. 45 m2 met open keuken. Optioneel heeft u de mogelijkheid om de keuken te verplaatsen en om de woning nog uit te breiden.

1e verdieping:
U komt via de trap terecht op de overloop, op deze verdieping treft u nog twee slaapkamers met een prima maatvoering aan, tussen deze twee slaapkamer ligt een bergruimte die optioneel kan worden omgebouwd tot een (extra) badkamer

Vliering
Via een vlieringzolder trap bereikt u de vliering waar u nog volop bergruimte heeft. Hier treft u de warmte terugwin installatie aan.

Tuin is gelegen op het zuiden en is ca. 10 meter diep en 9 meter breed. Vanuit uw achtergevel heeft u zich op de brede groenstrook met daarachter weiland. Het versterkt het gevoel van vrijheid.

Woonoppervlakte ca. 137 m2, inhoud ca. 555 m3, perceel vanaf 227 m2

Beneden – Leeuwen is de grootste kern van de gemeente West Maas en Waal. U treft hier alle denkbare voorzieningen aan waaronder meerdere supermarkten, apotheek, huisartsen, scholen en een goed verenigingsleven. Daarnaast geniet u hier nog van het dorpse karakter, rust en groen.

  • 137 m2
  • 233 m2
  • 4

Overdracht

StatusVerkocht onder voorbehoud
Prijs€ 362.000,- Vrij op naam

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte137 m2
Inhoud555 m3

Bouw

SoortBungalow
Dak typeSamengesteld dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers4

Maandlasten

Ligging

Marktcijfers van West Maas en Waal

Gemiddelde verkoopprijs in West Maas en Waal

Landelijk gemiddelde: € 284.108,-

Gemiddelde vraagprijs in West Maas en Waal

Landelijk gemiddelde: € 306.808,-

Gemiddelde verkooptijd in West Maas en Waal

Landelijk gemiddelde: 24

Gemiddeld aangeboden in West Maas en Waal

Landelijk gemiddelde: 5824

Gemiddeld aantal verkocht in West Maas en Waal

Landelijk gemiddelde: 8759

Gemiddelde prijs/m2 in West Maas en Waal

Landelijk gemiddelde: 2.508