Skip to content

De Kroon op Leeuwesteyn

3541 HK Utrecht

0 vrij van 30

Project website

€ 0,-

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Utrecht De Kroon op Leeuwesteyn

BINNENKORT IN DE VERKOOP:

Naar verwachting start de verkoop van de koopwoningen Q3 2021.

Heb je interesse in een van de woningen in dit nieuwbouwproject? Meld je dan aan via de website: nieuwbouwinleeuwesteyn.nl als geïnteresseerde. Wanneer je je hebt aangemeld, ontvang je met regelmaat een nieuwsbrief en ben je als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen richting start verkoop.

In Leidsche Rijn, aan de westkant van het Amsterdam-Rijnkanaal in Utrecht, verrijst een nieuwe en karaktervolle woonbuurt met 30 riante koopwoningen. De prachtige stadswoningen, met een knipoog naar de Art Deco, zijn omringd door groen en water. Aan de ene kant ervaar je direct de bruisende stad en aan de andere kant vormt de groene binnenplaats het hart van de nieuwe wijk. Deze wijk heeft de typisch Utrechtse uitstraling, ademt de sfeer van de stad en biedt tegelijkertijd groen en comfort. Hier geniet je optimaal van alle seizoenen en komen gezond en stedelijk leven samen.

Je parkeert je auto in de parkeergarage die volledig aan het zicht is onttrokken. Een veilige plek voor je fiets is er in je eigen berging. De tuin met een gezamenlijke voedseltuin brengt verbinding en is een fijne plek voor het gezellige buitenleven. De organische lijnen van de tuin sluiten aan op de privé-tuin van de woning. Niet alleen de tuin geeft een fijn gevoel. Alle woningen zijn energiezuinig en worden verbruiksvriendelijk gebouwd met duurzame materialen, hebben een uitgekiend energieconcept en een gezond leefklimaat. De PVT-panelen op het dak voorzien de warmtepomp in de woning rechtstreeks van energie. De Kroon op Leeuwesteyn is een autoluwe en kindvriendelijke wijk waar het aantrekkelijk is om te spelen en te bewegen.

In De Kroon op Leeuwesteyn woon je groen en centraal in een unieke en eigentijdse nieuwbouwwoning.

Kenmerken De Kroon op Leeuwesteyn

Overdracht

Prijs€ 0,-
StatusIn voorbereiding

Oppervlaktes en inhoud

Geen eigenschappen

Overig

Project websiteDe Kroon op Leeuwesteyn

Bouwtypes De Kroon op Leeuwesteyn

Maandlasten De Kroon op Leeuwesteyn

Ligging project 'De Kroon op Leeuwesteyn'

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

343.038

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

69%

20% NL

23%

20% NL

8%

20% NL

Ontwikkelaars