Skip to content

Wonen op de Set - Take two

6515 AE Nijmegen

39 vrij van 41

Project website

€ 337.690,- t/m € 438.500,-

 1. Home>
 2. Nieuwbouw>
 3. Koop Nijmegen Wonen op de Set – Take two

WONEN OP DE SET – TAKE TWO – NIEUWS OVER HET TYPE PARKWONING – NOG MEER RUIMTE EN COMFORT VOOR HETZELFDE GELD – KOOPSOM NU INCLUSIEF EEN PRACHTIGE UITBOUW BEGANE GROND VAN 2.40 METER, OPENSLAANDE DEUREN MET ZIJLICHTEN EN OP EEN ZOLDERINDELING MET 1 KAMER EN EEN EXTRA DAKRAAM!! CHECK VOOR DE ULTIEME WOONBELEVING DE 360 GRADEN FOTO’S BIJ DE PARKWONINGEN OF BEZOEK LIV WOONBELEVINGCENTRUM EN ERVAAR DEZE ZEE VAN RUIMTE IN DE MODELWONING!!

PARKWONINGEN – HEERLIJK WONEN IN EEN GROENE OMGEVING.
Stel je voor! Je ochtend starten met de zon in je gezicht op jouw eigen veranda. Na een drukke dag genieten van een drankje in de avondzon en de rust van een groene parkomgeving. De Parkwoningen, direct gelegen aan een prachtig park, bieden je dit allemaal en nog veel meer. En met een woonoppervlak van maar liefst 162 m² tot 173 m² zul je in Nijmegen niet snel een grotere woning vinden!

Er komen verschillende types Parkwoningen, zodat je kunt kiezen voor de woning die helemaal aansluit op jouw woonwensen. Wil je bijvoorbeeld liever met of zonder parkeerplaats en pergola op eigen terrein, een Frans balkon of nóg meer woonoppervlakte? Het kan allemaal, bekijk de mogelijkheden hieronder!

ERVAAR DE RUIMTELIJKHEID VAN DE PARKWONINGEN
Zoals gezegd: je vindt niet snel een woning met meer ruimte dan deze Parkwoningen.
Wil je zien wat deze extra ruimte doet voor je woonbeleving en mogelijkheden qua inrichting? Kom dan eens kijken in het LIV Woonbelevingscentrum, daar kun je de woning op ware grootte zien.

PARKWONINGEN XL – ROYAAL & EXCLUSIEF
Heerlijk met je grote gezin genieten van de ruimte die deze woningen bieden. De woningen worden niet voor niets royaal en exclusief genoemd. Door de openslaande deuren aan de voorzijde geniet je van de groene omgeving, waar je kinderen veilig kunnen spelen in het park, terwijl jij heerlijk in de keuken staat te koken voor het hele gezin. In de achtertuin kun je met mooi weer een grote barbecue houden voor familie en vrienden.

Parkwoning XL – type G: Parkwoning XL, gelegen op een hoek, met 173 m² woonoppervlakte
Parkwoning XL – type H: Parkwoning XL van 173 m² woonoppervlakte met Frans balkon

PARKWONINGEN – LICHT & RUIMTELIJK
Na een dag werken parkeer je de auto aan de achterzijde van de woning en kom je thuis in deze ruime en lichte woning. Terwijl je kookt heb je een prachtig uitzicht op het groene park aan de voorzijde. De kinderen kunnen zorgeloos en vrij spelen in dit park of in je ruime achtertuin. In de zomer kun je met het gezin of met vrienden op jouw eigen veranda dineren, met een heerlijke warme zonsondergang. Een dagje thuiswerken? Er zijn voldoende kamers om ook een eigen kantoor in te richten en je volledig af te sluiten om door te kunnen werken.

Parkwoning – type I: Parkwoning van 162 m² met Frans balkon
Parkwoning – type J: Parkwoning, gelegen op een hoek, van 162 m² met of zonder Frans balkon

Het nieuwbouwproject Wonen op de Set ligt in de wijk Zuiderveld. Deze wijk ligt ten noorden van de Keizer Hendrik VI-singel, en in de directe omgeving van de nieuwe wijk Grote Boel, en van de al gerealiseerde wijken De Boomgaard, De Elten en Het Nijland.

Zie jij jezelf ook al helemaal zitten? Wil jij wonen in een groene omgeving direct aan het park? Ben jij op zoek naar een ruime, volledig afgewerkte eengezinswoning met een grote tuin die af kan zijn bij oplevering? Neem dan snel contact met ons op, zodat we samen jouw droom waar kunnen gaan maken.

De woningen op de Set worden standaard voorzien van:
– Vloerverwarming.
– Luxe afgewerkte keuken.
– Luxe sanitair en tegelwerk.
– Tuincheque t.w.v. €1500 incl. BTW.

 • 123-159 m2
 • 154-271 m2
 • 443-612 m2

Kenmerken Wonen op de Set - Take two

Overdracht

Prijs€ 337.690,- t/m € 438.500,-
StatusVerkocht

Oppervlaktes en inhoud

Inhoud443-612 m2
Woonoppervlakte123-159 m2
Perceeloppervlakte154-271 m2

Overig

Project websiteWonen op de Set - Take two

Bouwtypes Wonen op de Set - Take two

8 vrij van 8

Wonen op de Set take two - Hoekwoningen

€ 326.500,- t/m € 438.500,-

WWONEN OP DE SET – TAKE TWO! ZORG DAT JE OP DE EERSTE RIJ ZIT!
HOEKWONINGEN G, H, I, J, K en N.

De straten rondom Take two zijn autoluw en parkeren is zoveel mogelijk geregeld op eigen terrein met pergola of in de parkeerhofjes. Alle woningen worden compleet afgewerkt met een luxe keuken, sanitair en tegelwerk. Door de aantrekkelijke korting op een Tuinklaar pakket, die speciaal is samengesteld voor deze woningen, kan jouw droomtuin al ingericht zijn als je de sleutel krijgt.

PARKWONINGEN – TYPE G EN H
De parkwoningen zijn zo ontworpen dat het leven aan het park mogelijk maakt. Door de verschillende types in de 20 parkwoningen is elk woning uniek. De ene woning heeft een groot veranda aan zowel de voor- en/of zijgevel en is op zolder 1 meter hoger (type G), de ander heeft openslaande deuren bij de keuken op de begane grond met een groot of klein Frans balkon op de eerste verdieping (type J1) en de andere woning heeft de ultieme parkbeleving op de begane grond door de openslaande deuren vlakbij de keuken (type J2).

Type G – Parkwoning
De hoekwoning type G is een ruime, moderne parkwoning. Door de ligging van deze woningen, met een veranda aan zowel de voor- als de zijgevel, ontstaat de ultieme parkbeleving. Door de openslaande deuren en de keuken aan de voorkant van de woning is eten en koken aan het zonnige park altijd mogelijk. De hoge raampartij aan de zijkant van de woning zorgt voor veel lichtinval.
Op de eerste verdieping zijn drie volwaardige slaapkamers te vinden, waarbij de grootste slaapkamer een fantastisch uitzicht heeft over het park. Deze slaapkamer ligt over de volledige breedte van de woning, zodat je deze op meerdere manieren comfortabel kunt inrichten.
Ook de zolder is bij dit type hoekwoning wat ruimer. De goothoogte van deze woning ligt 1 meter hoger dan bij de andere types. Hierdoor creëer je extra ruimte, waarbij je nog eens één of twee ruime slaapkamers kan realiseren.
Bouwnummer 21 heeft tevens een eigen parkeerplaats inclusief pergola.

Type J – Parkwoning
Hoekwoning type J is een ruime hoekwoning en is zó ingericht dat het buitenleven mogelijk maakt door de veranda aan de voorzijde van de woning.
Door de grote openslaande deuren aan de voorgevel van de woning in de keuken, voelt het alsof je buiten staat te koken en kun je tijdens het koken en eten genieten van al het groen om de woning heen. Aan de achtergevel van de woning zit de woonkamer over de volledige breedte aan de ruime tuin, die op het noordoosten of noordwesten ligt.
Op de eerste verdieping zijn drie volwaardige slaapkamers, waarbij de grote slaapkamer over de gehele breedte van de woning ligt met een fantastisch uitzicht over het groene park. Op zolder zijn nog eens twee extra slaapkamers te realiseren.
Bouwnummer 31 heeft tevens een eigen parkeerplaats inclusief pergola.

HOEKWONINGEN – TYPE K EN N
De frisse en moderne hoek- en tussenwoningen van de het type K en N zijn zeer comfortabel ingericht. De gevels zijn bekleed met gevelstrips die gevarieerd liggen door het ontwerp. Elke gevelstrip is uniek en heeft een eigen kleurstelling.

Type K
Hoekwoning type K is een frisse, moderne hoekwoning aan het groen. In deze woning zit de keuken aan de voorkant, waardoor je tijdens het koken mooi uitzicht hebt op de groene omgeving. Het grote kozijn inclusief bankje of de openslaande deuren zorgen ervoor dat je optimaal kan genieten van al het groen dat rondom deze woning zit. Aan de achterkant zit de woonkamer over de gehele breedte van de woning met daarachter een ruime achtertuin. Door de ruime achtertuin loop je zo het parkeerhof in waar voldoende parkeergelegenheid is.
Op de eerste verdieping zijn drie volwaardige slaapkamers met een afgewerkte badkamer, inclusief een tweede toilet. Wil je meer slaapkamers? Dat kan! Op zolder is er voldoende ruimte om nog eens twee volwaardige slaapkamers te creëren.

Type N
Wil je wonen in een ruime hoekwoning aan het groen? Dan is dit type hoekwoning voor jou ontworpen! Deze frisse moderne hoekwoning heeft een ruime keuken met openslaande deuren aan de voorzijde die je heerlijk kunt openzetten tijdens het koken.
Over de volledige breedte van de achterzijde van de woning bevindt zich de woonkamer. Door de grote lichtpui kom je in de ruime tuin die op het oosten ligt.
Door de ruime achtertuin loop je zo het parkeerhof in waar voldoende parkeergelegenheid is.
Op de eerste verdieping zijn drie volwaardige slaapkamers te vinden met een afgewerkte badkamer. Heb je meer slaapkamers nodig? Dat kan! Op zolder is er voldoende ruimte om nog eens twee volwaardige slaapkamers te creëren.

 • 123-159 m2 Woon opp.
 • 189-271 m2 Perceel opp.
 • 468-612 m3 Inhoud
31 vrij van 33

Wonen op de Set take two - Tussenwoningen

€ 319.500,- t/m € 390.500,-

WONEN OP DE SET – TAKE TWO! ZORG DAT JE OP DE EERSTE RIJ ZIT!
TUSSENWONINGEN TYPE H, I, L EN M

De straten rondom Take two zijn autoluw en parkeren is zoveel mogelijk geregeld op eigen terrein met pergola of in de parkeerhofjes.
Alle woningen worden compleet afgewerkt met een luxe keuken, sanitair en tegelwerk.
Door de aantrekkelijke korting op een Tuinklaar pakket, die speciaal is samengesteld voor deze woningen, kan jouw droomtuin al ingericht zijn als je de sleutel krijgt.

PARKWONINGEN H EN I – TYPE TUSSENWONING
Heerlijk wonen direct aan het park! De parkwoningen zijn zo ontworpen dat het leven aan het park mogelijk maakt. Door de verschillende types in de 20 parkwoningen is elk woning uniek.

De ene woning heeft een groot veranda aan zowel de voor- en/of zijgevel en is op zolder 1 meter hoger (type H), de ander heeft openslaande deuren bij de keuken op de begane grond met een groot of klein Frans balkon op de eerste verdieping (type I). De straten rondom Take two zijn autoluw en parkeren is zoveel mogelijk geregeld op eigen terrein met pergola of in de parkeerhofjes.

TYPE H – PARKWONING
De tussenwoning van het type H is een frisse, moderne parkwoning. Om de ultieme parkbeleving te creëren hebben deze woningen een veranda aan de voorzijde van de woning, zodat je heerlijk kunt genieten van de groene omgeving. De keuken met openslaande deuren zit ook aan de voorkant van de woning, zodat je heerlijk kunt koken en eten met uitzicht op het park. Aan de volledige breedte aan de achterzijde van de woning bevindt zich de woonkamer met openslaande deuren richting de ruime tuin, die op het noordoosten of noordwesten gelegen is.
Ook op de eerste verdieping is er rekening gehouden met het groene park. De grote slaapkamer zit namelijk op de volledige breedte aan de voorzijde. Door het Frans balkon kun je heerlijk genieten met uitzicht op het park. Daarnaast zijn er nog twee volwaardige slaapkamers op de eerste verdieping. De nok ligt bij deze woningen één meter hoger dan van de tussenwoning van het type I, waardoor je op zolder nog eens twee volwaardige slaapkamers kan creëren.
De bouwnummers 22, 23, 28 en 29 van dit type hebben ook nog eens een parkeerplaats op eigen terrein, inclusief pergola.

TYPE I – PARKWONING
De tussenwoningen van dit type zijn zó ontworpen om de bewoners een ultieme parkbeleving te geven.
Heerlijk koken in de keuken aan de voorzijde van de woning, met openslaande deuren zodat je van het zonnige park kunt genieten, om vervolgens lekker te eten op de veranda aan de voorzijde.
Aan de achterzijde bevindt zich de woonkamer over de volledige breedte van de woning met een openslaande deur richting de heerlijke tuin, die op het noordoosten of noordwesten gelegen is.
Op de eerste verdieping zit aan de voorzijde de grootste slaapkamer. Deze slaapkamer heeft een Frans balkon, waardoor je een prachtig uitzicht hebt over het park. In totaal zijn er drie volwaardige slaapkamers op de eerste etage. Daarnaast heb je de mogelijkheid om op zolder nog eens twee slaapkamers te realiseren.
De bouwnummers 24, 25, 26, 27 en 30 van dit type hebben ook nog eens een parkeerplaats, inclusief pergola op eigen terrein.

TUSSENWONINGEN TYPE L EN M
TYPE L – TUSSENWONING
De tussenwoning van het type L heeft een ruime indeling met de keuken aan de voorzijde. Een aantal bouwnummers hebben grote openslaande deuren in de keuken, anderen hebben een grote raam met een bankje aan de voorgevel. Op deze manier is iedere woning uniek en kan je in ieder huis genieten van de groene omgeving tijdens het koken. Aan de achterzijde bevindt zich de woonkamer over de volledige breedte. Door de grote lichtpui krijg je toegang tot de ruime tuin, die heerlijk op het oosten ligt.
Door de ruime achtertuin loop je zo het parkeerhof in waar voldoende parkeergelegenheid is.

Type M – TUSSENWONING
De tussenwoning type M is een ruime woning in een groene omgeving. Aan de voorzijde van de woning zit de keuken gesitueerd.
Deze tussenwoningen hebben aan de keukenzijde openslaande deuren richting het groen of een grote raam met een bankje aan de voorgevel.
Op deze manier kun je heerlijk koken en genieten van de groene omgeving. Aan de achterzijde ligt de woonkamer over de volledige breedte van de woning met een grote lichtpui, zodat je heerlijk kunt genieten van de ruime tuin die op het oosten ligt. Door de ruime achtertuin loop je zo het parkeerhof in waar voldoende parkeergelegenheid is.
Op de eerste verdieping zijn drie volwaardige slaapkamers te vinden, met nog eens een optie om op de ruime zolder twee extra slaapkamers te creëren.

Wil je weten wat er nog meer mogelijk is? Onze wooncoaches pakken graag samen met jou de regie op, zodat we jouw droomwoning gaan realiseren!

 • 123-159 m2 Woon opp.
 • 154-188 m2 Perceel opp.
 • 443-583 m3 Inhoud

Maandlasten Wonen op de Set - Take two

Ligging project 'Wonen op de Set - Take two'