Skip to content

Hof van Nijmegen

6538 LH Nijmegen

35 vrij van 52

Project website

€ 279.500,- t/m € 374.500,-

 1. Home>
 2. Nieuwbouw>
 3. Koop Nijmegen Hof van Nijmegen

GEÏNTERESSEERD? MAAK JE BELANGSTELLING KENBAAR VIA DE PROJECTWEBSITE EN SCHRIJF JE IN VOOR DE WONING VAN JOUW VOORKEUR.

HOF VAN NIJMEGEN – VERRASSEND WONEN VOOR JONG ÉN OUD!

Met Hof van Nijmegen krijgt het stadsdeel Dukenburg er een prachtige en groene nieuwbouwwijk bij! In totaal worden er 156 woningen gerealiseerd ten zuiden van de Van Schuylenburgweg. Verrassend centraal, met alle dagelijkse voorzieningen in de buurt én met veel natuur in de directe omgeving. Iedereen zal zich in deze nieuwe wijk thuis voelen!
Het woningaanbod van Hof van Nijmegen is zeer divers, met appartementen, hoek- en tussenwoningen, zowel in het koop- als huursegment. De woningen zijn geschikt voor jonge tweeverdieners, doorstromers en gezinnen, maar ook voor alleenstaanden en ouderen is Hof van Nijmegen een prachtige plek om te wonen.

De 52 hoek- en tussenwoningen liggen in het groene hart van het plan, in verschillende blokken van 5 tot 8 woningen en met een aansprekende architectuur. De woningen zijn in de basis al voorzien van een mooie keuken en een complete badkamer (Villeroy en Boch O’Novo), die naar eigen smaak kunnen worden aangepast. Ook worden de woningen opgeleverd met een Tuinklaar-cheque ter waarde van € 1.500,-. Met de vele keuzemogelijkheden binnen Tuinklaar kun jij precies kiezen voor de inrichting van jouw voorkeur. De tuin wordt aangelegd in de laatste weken van het bouwproces, zodat je bij de verhuizing met schone schoenen je woning kunt betreden!

Nog een groot voordeel is dat de woningen helemaal klaar zijn voor de toekomst. Tot 2024 worden de woningen duurzaam voorzien van wijkwarmte en vanaf 2024 worden ze verwarmd via het stadswarmtenetwerk van Dukenburg. De woningen zijn volledig voorbereid op het warmtenetwerk. Voor jou dus geen ingrijpende verbouwing om van het gas af te gaan, dit is allemaal al geregeld bij de woningen van Hof van Nijmegen!

Locatie:
Dukenburg wordt door de bewoners ook wel omschreven als ‘dorp in de grote stad’. De belangrijkste redenen: er heerst een gemoedelijke en vriendelijke sfeer en er is veel natuur te vinden. Hof van Nijmegen sluit hier perfect bij aan. Het plan kenmerkt zich door de ruimtelijke opzet en de aandacht voor natuur en water. De woningen liggen heerlijk te midden van het groen, waardoor een prettig woonklimaat en een fijn wijkgevoel ontstaat. In Hof van Nijmegen woon je letterlijk in een groen hof!

De ligging van Hof van Nijmegen is heel gunstig: alle dagelijkse voorzieningen vind je op loopafstand. Zo ligt winkelcentrum Dukenburg vlakbij. Naast een grote supermarkt, slager en bakker zijn hier nog ruim 30 andere winkels gevestigd. Ook andere voorzieningen, zoals twee basisscholen, een kinderopvang en verschillende sportverenigingen vind je in de buurt. En voor de voetballiefhebbers: het Goffertstadion ligt op maar 10 minuten fietsen. Zin in een middagje uitgebreid winkelen of dineren aan de Waalkade? Met de auto, fiets of het openbaar vervoer sta je zo in het centrum van Nijmegen.

Voorzieningen:
Hof van Nijmegen ligt in het groene stadsdeel Dukenburg en grenst aan het Douglasbos. In de directe omgeving vind je stadspark Staddijk, waar je heerlijk kunt wandelen en uitwaaien. Voor kinderen is er ook genoeg te beleven, bijvoorbeeld in de speeltuin van Staddijk. Naast veel speeltoestellen kunnen ze zich uitleven met een kabelbaan, klimtoren en waterspeelplaats. In de directe omgeving vind je nog veel meer mooie natuurgebieden, zoals het Grand Canal, de Geologenstrook, de Hatertse Vennen en recreatiegebied De Berendonck.

Wat je bestemming ook is, je komt er eenvoudig als je in Hof van Nijmegen woont. Je woont namelijk vlak bij trein- en busstation Dukenburg. Vanaf hier reis je met een sprinter of Intercity zo in de richting van bijvoorbeeld Wijchen, Arnhem of Den Bosch. Ook de ontsluiting met de auto is goed: Hof van Nijmegen ligt gunstig ten opzichte van de uitvalswegen. Erg centraal dus!

LIV Woonbelevingscentrum Nijmegen:
Bouwtekeningen zijn op papier soms lastig te interpreteren. Dat maakt het kopen van een nieuwbouwwoning voor sommige mensen een ingewikkelde opgave. Als koper van een woning in Hof van Nijmegen hoef jij je daar geen zorgen over te maken.

Neem alvast een kijkje in woonbelevingscentrum LIV. Je vindt hier verschillende modelwoningen op ware grootte waarin je kunt rondlopen en rondkijken. De modelwoningen zijn volledig ingericht en goed te vergelijken met het woningaanbod in Hof van Nijmegen. Zie hoeveel extra ruimte je creëert met een uitbouw of wat en suite deuren doen met de woonkamer. Beleef wat je krijgt en maak betere woonkeuzes. Neem met een gerust hart beslissingen en creëer een thuis waar je nog jarenlang met plezier woont!

In LIV vind je bovendien een 3.000 m² grote showroom vol met wooninspiratie, zodat je naar hartenlust ideeën op kunt doen voor je keuken, badkamer, vloeren, meubels en nog veel meer.

 • 123-157 m2
 • 123-272 m2
 • 450-659 m3

Kenmerken Hof van Nijmegen

Overdracht

Prijs€ 279.500,- t/m € 374.500,-
StatusBeschikbaar

Oppervlaktes en inhoud

Inhoud450-659 m3
Woonoppervlakte123-157 m2
Perceeloppervlakte123-272 m2

Overig

Project websiteHof van Nijmegen

Bouwtypes Hof van Nijmegen

Tussenwoning met dwarskap - type D

€ 295.000,- t/m € 305.000,-

Deze woningen hebben door de dwarskap aan de voorgevel – naast een mooie uitstraling – extra ruimte op de tweede verdieping. Ook geniet je door het extra raam op de tweede verdieping van veel natuurlijke lichtinval. De lichte kleurnuances in de gevel zorgen voor een aansprekende look.

Op de begane grond vind je de hal en aan de voorzijde de ruime open keuken. Onder het koken kijk je mooi uit over de ruimtelijke wijk. De woonkamer ligt aan de achterzijde, van waaruit je zo de diepe achtertuin inloopt. Op de eerste verdieping liggen 3 slaapkamers en de complete badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Wil je een vierde slaapkamer of een speel- of werkkamer? De tweede verdieping biedt hier door de dwarskap genoeg ruimte voor.

 • 130 m2 Woon opp.
 • 124-140 m2 Perceel opp.
 • 475 m3 Inhoud

Hoekwoning - type C

€ 304.000,- t/m € 359.500,-

Zie jij jezelf al thuiskomen in deze ruime hoekwoning? De woningen hebben een mooie langskap en fraaie geveldetails om de raampartijen en voordeur. Bouwnummers 22 en 29 hebben door de uitbouw op de begane grond een extra ruime en lichte woonkamer.

Je komt binnen in de hal. Aan de voorzijde ligt de open keuken en de ruime woonkamer ligt aan de achterzijde. De eerste verdieping heeft 3 slaapkamers en een complete badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. De tweede verdieping biedt mogelijkheden voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer of een andere invulling naar wens.

 • 130-137 m2 Woon opp.
 • 136-272 m2 Perceel opp.
 • 496-533 m3 Inhoud
32 vrij van 32

Tussenwoning - type B

€ 279.500,- t/m € 289.750,-

Deze tussenwoningen hebben een aansprekende moderne uitstraling met een dorps karakter, door de langskap met grote overkragende dakgoten en het licht genuanceerde metselwerk. Samen met de variatie in fraaie geveldetails zorgt dit voor een afwisselend en speels straatbeeld.

Op de begane grond kom je binnen in de hal. Aan de voorzijde bevindt zich de open keuken. De ruime woonkamer ligt aan de achterzijde en is direct verbonden met de heerlijke tuin. Op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers en de volwaardige badkamer met toilet, wastafel en inloopdouche. De tweede verdieping biedt ruimte voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer, hobby- of werkruimte.

 • 123 m2 Woon opp.
 • 123-149 m2 Perceel opp.
 • 450-475 m3 Inhoud
3 vrij van 3

Hoekwoning XL - type A

€ 358.500,- t/m € 374.500,-

Op zoek naar een woning met ruimte in overvloed? Deze fraaie hoekwoningen beschikken door het platte dak over 3 volwaardige verdiepingen. Dus wil jij graag een vierde of vijfde slaapkamer, een hobby- of werkkamer: deze woning biedt er de ruimte voor!

Via de zij-entree kom je binnen in de hal. De open keuken ligt aan de voorzijde, uitkijkend over de groene wijk. Aan de achterzijde ligt de ruime woonkamer. Vanuit hier loop je zo de tuin in, waarbij bouwnummer 14 een extra grote tuin heeft. De eerste verdieping beschikt over 3 slaapkamers, waarbij de ‘master bedroom’ zich aan de voorzijde bevindt. De badkamer heeft een toilet, wastafel en inloopdouche. Op de volwaardige tweede verdieping vind je de wasruimte en heb je de mogelijkheid om nog 1 of 2 kamers naar wens te realiseren.

 • 147-157 m2 Woon opp.
 • 185-246 m2 Perceel opp.
 • 622-659 m3 Inhoud

Maandlasten Hof van Nijmegen

Ligging project 'Hof van Nijmegen'