Ga naar inhoud

Benedenerf

6663 KR Lent

0 vrij van 19

Project website

€ 625.000,- t/m € 1.050.000,-

 1. Home>
 2. Nieuwbouw>
 3. Koop Lent Benedenerf

Thuiskomen op je vakantieadres

Tussen het door een gracht omzoomde Fort Beneden Lent en Spiegelhof, ligt Benedenerf. Aan het recreatieve landschap langs de spiegelwaal en eiland Veur Lent, is dit één van de allermooiste plekken van Nijmegen, waar je straks kan wonen!

Een erf met 19 luxe woningen (2 onder 1 kap, vrijstaande villa’s en erfwoningen) in het landschap naast een boomgaard. De woningen liggen naast het Fort Beneden Lent. De architectuur met transparante glazen delen, hout in warme natuurlijke tinten en houten vlonders als terrassen, passen prachtig in de groene omgeving. De ruimte tussen de woningen wordt natuurlijk ingericht en ook de boomgaard is een bijzondere verschijning in Benedenerf. Hier ontmoet je elkaar spontaan of wandel je samen door het groen. Door de kleinschaligheid, het informele karakter, de verbondenheid met het landschap en het wonen aan een erf naast de boomgaard, voelt thuiskomen in Benedenerf als aankomen op je vakantieadres.

 • 136-207 m2
 • 103-306 m2
 • 524-951 m3

Kenmerken Benedenerf

Overdracht

Prijs€ 625.000,- t/m € 1.050.000,-
StatusBeschikbaar

Oppervlaktes en inhoud

Inhoud524-951 m3
Woonoppervlakte136-207 m2
Perceeloppervlakte103-306 m2

Overig

Project websiteBenedenerf

Bouwtypes Benedenerf

Beschikbaar

Vrijstaande woning

€ 1.050.000,-

Stel je eens voor… wonen dicht bij een boomgaard. Grenzend aan het historische Fort Beneden Lent. Niets meer dan groen en water om je heen. En tóch in de verte knipoogt de stad Nijmegen. Vogeltjes die fluiten als je op je beschutte terras zit van je vrijstaande woning. Genieten van het vrije uitzicht en toch volop privacy. Alsof je elke dag wakker wordt in je vakantiehuis, maar dit is de plek waar jij woont. Kun je het je voorstellen? Hier in het mooie en groene Benedenerf in De Waalhoven komen 11 gevarieerde vrijstaande, duurzame woningen mét een eigen terras en parkeergelegenheid beschikbaar. Iets voor jou?

Vrij uitzicht en tóch privacy

Type 1

Door de variatie in woningen zijn er 3 typen met een bijzondere, landelijke architectuur en net even anders ingedeeld. Door de mix van glazen delen en hout in warme natuurlijke tinten smelten de woningen perfect in de groene omgeving. Woningtype 1 is langwerpig en via de hal met vide en toilet, kom je binnen in de royale en lichte woonkamer met ruimte voor een mooie open keuken. Via de raampartij aan de achterkant van de woning kun je genieten van het vrije uitzicht. Heerlijk he? Open de schuifpui en je staat op je eigen houten terras, grenzend aan het landschap. Hoe fijn is dat! Op de 1e verdieping vind je 3 (slaap)kamers uitkijkend over het landschap. En een badkamer met ligbad en/of douche, zodat je nooit hoeft te haasten. Ook is er een apart toilet en een washok met ruimte voor een wasmachine en droger.

Type 2 en 3

Type 2 en 3 zijn bredere woningen dan 1, maar hebben hetzelfde prachtige uitzicht! Via de hal kom je de ruime en lichte woonkamer binnen met ruimte voor een kookeiland. Hier mis je niets van de gezelligheid als je een etentje aan het voorbereiden bent voor je gasten. De raampartijen zijn verdeeld over de gehele breedte van de woning, waardoor je het gevoel krijgt alsof je buiten woont. Midden in de natuur. Door het brede terras kun je genoeg leuke zitplekjes creëren. Zie je jezelf al zitten op je schommelbank met een goed boek en een glas wijn? Dag in de tuin gewerkt? In de berging is er genoeg ruimte voor vuile schoenen!

Type 2 heeft op de 1e verdieping 1 badkamer met douche, 3 (slaap)kamers met veel ramen en eventueel ruimte voor een 2e badkamer, een apart toilet en plek voor een wasmachine en droger. Type 3 is boven weer net iets anders ingedeeld. Deze woningen hebben 4 (slaap)kamers, 1 badkamer met ligbad en douche, een apart toilet en een washok met ruimte voor een wasmachine en droger.

 • 198-207 m2 Woon opp.
 • 285-402 m2 Perceel opp.
 • 852-951 m3 Inhoud
Beschikbaar

Erfwoning Hoek Special

€ 750.000,-

Pal naast Spiegelhof en het historische Fort Beneden Lent ligt het gemoedelijke Benedenerf. Groener dan groen en uitkijkend over het schitterende water van De Waal én het historische centrum van Nijmegen. In dit woonerf komt 1 unieke en duurzame erfwoning special beschikbaar mét een eigen terras. Parkeren doe je lekker nabij de woning. Ooit gedacht zo groen te kunnen wonen om de hoek van de Nijmeegse binnenstad?

Wonen aan de boomgaard

Op je eigen terras sta jij met een koffietje in de hand te genieten van het vrije uitzicht en adem je de natuur in die aan je voordeur ligt. Had je dit ooit durven dromen? Deze unieke erfwoning ligt op een bijzondere plek, dicht aan De Waal en de dijk. Door de landelijke architectuur met transparante glazen delen en hout in warme natuurlijke tinten smelt de woning perfect samen met de groene omgeving. Vanuit de hal, inclusief toilet, stap je de royale woonkamer met ruimte voor een open keuken binnen. Door de raampartijen oogt de woning lekker licht en lonkt het houten terras. Wat een uitzicht! In de losstaande berging kun je je tuinspullen kwijt als je met de bewoners samen fruit hebt geplukt in de boomgaard. Op de 1e verdieping zijn er 4 (slaap)kamers, 1 badkamer met ligbad en douche, een apart toilet en een washok met ruimte voor een wasmachine en droger. Op de ruime zolder kun je eventueel een thuiswerkplek creëren, een speelkamer voor de kinderen of een extra logeerplek maken. Genoeg ruimte voor jou en je gezin, wat een fijn gevoel!

Rust en álles in de buurt

In Benedenerf kun je je in alle rust terugtrekken én van het landschap genieten. En toch kun je elk moment de community opzoeken. Met je buren onderhoud je samen de boomgaard, pluk je fruit en wandel je door het groen. Of je organiseert gezellig een barbecue en iedereen neemt iets mee. Hier voel je je thuis en gaan ontmoetingen spontaan! Zin om een hapje te eten in de stad? Pak de fiets en je zit in no-time op een terrasje in het centrum van Nijmegen. Ook het nieuwe winkelcentrum Hart van de Waalsprong ligt op loopafstand. Wat een luxe!

 • 177 m2 Woon opp.
 • 170 m2 Perceel opp.
 • 687 m3 Inhoud
Beschikbaar

Erfwoning Hoek

€ 650.000,-

Precies te midden van het prachtige Fort Beneden Lent en Spiegelhof ligt het gemoedelijke Benedenerf. Omringd door het groene landschap kijk je uit over het schitterende water van De Waal én het historische centrum van Nijmegen. In dit woonerf kom 1 duurzame erfwoning hoek beschikbaar mét een eigen terras. Zoeken naar een parkeerplek hoeft niet meer, want je auto parkeer je lekker dicht bij de woning. Ooit gedacht zo groen te kunnen wonen om de hoek van de Nijmeegse binnenstad?

Unieke landelijke architectuur

Op deze bijzondere plek, dicht aan De Waal en de dijk sta jij met een koffietje op je terras en adem je de natuur in die aan je voordeur ligt. Wat een heerlijk gevoel! De erfwoning hoek past perfect in het groene landschap door de bijzondere architectuur met veel glas. Via het grote raam aan de voorkant spiek je alvast naar binnen en zie je de open keuken en de ruime woonkamer. Dan stap je via de hal, inclusief toilet, de lichte woonkamer binnen. Door de raampartijen oogt de woning lekker licht en ruim en lonkt het terras. Wat een uitzicht! In de berging kun je je tuinspullen kwijt na het fruit plukken in de boomgaard met enkele bewoners. Op de 1e verdieping zijn er 3 (slaap)kamers, 1 badkamer met ligbad en douche en een apart toilet. Op de zolder kun je eventueel een thuiswerkplek creëren, een speelkamer voor de kids of een extra logeerplek maken. Genoeg ruimte voor het hele gezin!

Community-gevoel

In Benedenerf kun je je in alle rust terugtrekken én van het landschap genieten. Toch kun je elk moment de community opzoeken. Met je buren pluk je fruit en wandel je door het groen. Of je organiseert gezellig een barbecue en iedereen neemt iets mee. Hier voel je je thuis en gaan ontmoetingen spontaan! Zin om een hapje te eten in de stad? Pak de fiets en je zit in no-time op een terrasje in het centrum van Nijmegen. Ook het nieuwe winkelcentrum Hart van de Waalsprong ligt op loopafstand. Wat een luxe!

 • 136 m2 Woon opp.
 • 151 m2 Perceel opp.
 • 524 m3 Inhoud
Beschikbaar

Erfwoning

€ 625.000,-

Precies te midden van het prachtige Fort Beneden Lent en Spiegelhof ligt het gemoedelijke Benedenerf. Omringd door het groene landschap kijk je uit over het schitterende water van De Waal én het historische centrum van Nijmegen. In dit woonerf komen 2 duurzame erfwoningen mét een eigen terras. Zoeken naar een parkeerplek hoeft niet meer, want je auto parkeer je lekker dicht bij de woning. Ooit gedacht zo groen te kunnen wonen om de hoek van de Nijmeegse binnenstad?

Unieke landelijke architectuur

Op deze bijzondere plek, dicht aan De Waal en de dijk sta jij met een koffietje op je terras en adem je de natuur in die aan je voordeur ligt. Wat een heerlijk gevoel! De erfwoningen passen perfect in het groene landschap door de bijzondere architectuur met veel glas. Via het grote raam aan de voorkant spiek je alvast naar binnen en zie je de open keuken en de ruime woonkamer. Dan stap je via de hal, inclusief toilet, de lichte woonkamer binnen. Door de raampartijen oogt de woning lekker licht en ruim en lonkt het terras. Wat een uitzicht! Op de 1e verdieping zijn er 3 (slaap)kamers, 1 badkamer met ligbad en douche en een apart toilet. Op de zolder kun je eventueel een thuiswerkplek creëren, een speelkamer voor de kids of een extra logeerplek maken. Genoeg ruimte voor het hele gezin!

Community-gevoel

In Benedenerf kun je je in alle rust terugtrekken én van het landschap genieten. Toch kun je elk moment de community opzoeken. Met je buren pluk je fruit en wandel je door het groen. Of je organiseert gezellig een barbecue en iedereen neemt iets mee. Hier voel je je thuis en gaan ontmoetingen spontaan! Zin om een hapje te eten in de stad? Pak de fiets en je zit in no-time op een terrasje in het centrum van Nijmegen. Ook het nieuwe winkelcentrum Hart van de Waalsprong ligt op loopafstand. Wat een luxe!

 • 136 m2 Woon opp.
 • 103 m2 Perceel opp.
 • 524 m3 Inhoud
Beschikbaar

2 onder 1 kap

€ 900.000,-

Spontane ontmoetingen en bijpraten met de buren wanneer je zin hebt. Alles kan en mag. De luxe van je prachtige woning ervaren, maar ook de verbondenheid met de community en het landschap. Hier voel jij je thuis. Omringd door groen en het schitterende water van De Waal. Het bruisende centrum van Nijmegen in het zicht. Hier in het mooie en groene Benedenerf in De Waalhoven komen 4 duurzame 2 onder 1 kapwoningen met een terras én parkeergelegenheid op eigen terrein beschikbaar. Past dit bij jou?

Ruimte en luxe

Ooit gedacht zo groen te kunnen wonen om de hoek van Nijmegen? Deze 2 onder 1 kapwoningen passen perfect in het groene landschap door de landelijke architectuur met glazen delen en hout in warme natuurlijke tinten. De hal is lekker ruim met een toilet. Via de hal stap je de royale en lichte woonkamer binnen met ruimte voor een kookeiland. Zo hoef je geen gesprek meer te missen terwijl je aan het koken bent. Door de grote raampartijen en schuifpui geniet je binnen van je heerlijke terras en de groene omgeving. Hier ga je op warme dagen barbecueën en kunnen je kids lekker spelen. Op de 1e verdieping vind je 3 (slaap)kamers, een badkamer met ligbad en douche, een apart toilet en een wasruimte voor een wasmachine en wasdroger. Er is plek voor iedereen!

Levendigheid én rust

In Benedenerf is volop ruimte voor spontane ontmoetingen, maar ook voor rust en privacy. Precies waar jij behoefte aan hebt. Genieten van de rust of een gezellige buurtbarbecue met vrienden? Het kan allemaal. Op loopafstand ligt het nieuwe winkelcentrum Hart van de Waalsprong voor de kleine boodschappen. Lekker een hapje eten? In het centrum van Nijmegen zijn genoeg goede restaurants te vinden! Ga lekker naar het theater, de bioscoop of een museum. Of met warm weer naar de Waalstrandjes waar je kunt picknicken met je vrienden en familie. En keer dan weer terug naar jouw unieke plekje in De Waalhoven. Daar waar het altijd genieten is!

 • 174 m2 Woon opp.
 • 275-306 m2 Perceel opp.
 • 781 m3 Inhoud

Maandlasten Benedenerf

Ligging project 'Benedenerf'

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

173.557

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

27%

20% NL

27%

20% NL

45%

20% NL