Skip to content

Hof van Campe cluster 7

6644 GE Ewijk

Hans Janssen Garantiemakelaars Beuningen
Neem contact met mij op
Project website

23 vrij van 23

Project website

€ 289.500,- t/m € 479.500,-

 1. Home>
 2. Nieuwbouw>
 3. Koop Ewijk Hof van Campe cluster 7

HOF VAN CAMPE CLUSTER 7, SCHRIJF JE IN VIA DE PROJECTWEBSITE.

EEN POPULAIRE NIEUWE WOONWIJK
In het groene buitengebied én in de buurt van Nijmegen
Het is tijd voor cluster 7 van ‘t Hof van Campe! Dit nieuwbouwproject is prachtig gelegen in het pittoreske dorpje Ewijk in de gemeente Beuningen. Dit is het een-na-laatste cluster van dit project, waarmee 23 woningen worden gerealiseerd. Cluster 7 bestaat uit 9 tussenwoningen, 8 hoekwoningen en 6 twee-onder-een-kapwoningen (waaronder 2 XL-varianten).
Het is niet verwonderlijk dat ’t Hof van Campe is uitgegroeid tot een gewilde woonlocatie: je woont hier in het groene buitengebied, met volop rust en open landschappen. Tegelijkertijd vind je het gezellige centrum van Beuningen om de hoek en ligt de Nijmeegse binnenstad op maar 15 autominuten. Kortom: een landelijke omgeving voor wie houdt van rust en ruimte, maar ook graag wil genieten van de stadse voorzieningen in de buurt.
In deze brochure lees je alles over de 23 woningen van cluster 7. We kunnen alvast verklappen dat je helemaal klaar bent voor de toekomst met deze compleet opgeleverde woningen. Zo beschikken de woningen over een warmtepomp, zonnepanelen en worden ze opgeleverd met complete keuken en badkamer. Verder hebben de woningen een aansprekende landelijke uitstraling, waarbij de dakkap licht uitsteekt over de woning heen. Bij een deel van de woningen loopt het dak door tot de eerste verdieping, wat ook wel een Franse kap wordt genoemd.

LANDELIJK EN GROEN WONEN
Ook in cluster 7 van ’t Hof van Campe woon je heerlijk landelijk
Je ervaart volop rust, ruimte en een gemoedelijke sfeer in het buitengebied van Ewijk en Beuningen. Deze nieuwe woonwijk bereikt met cluster 7 de volgende fase, met een prachtig aanbod van hoek- en tussenwoningen en twee-onder-een-kapwoningen. Zoals typerend is voor ’t Hof van Campe, wordt ook cluster 7 ruimtelijk van opzet. Door de aandacht voor groengebieden en veel ruimte tussen de woningen is het hier heerlijk vrij en landelijk wonen!

LAND VAN MAAS & WAAL
‘t Hof van Campe ligt in de gemeente Beuningen, in de streek Het Rijk van Nijmegen, dichtbij de Overbetuwe en het Land van Maas en Waal. De omgeving kenmerkt zich door een gevarieerd en open landschap. Beuningen is een gemoedelijke gemeente waar iedereen zich snel thuis voelt.

GEZELLIGE GEMEENTE
Beuningen heeft een rijk verenigingsleven, een gezellig winkelcentrum en leuke cafés en restaurants. Ook vind je er veel groengebieden en speelplekken. Dit maakt het de perfecte woonomgeving om je kinderen veilig te zien opgroeien en om heerlijk te genieten van alle recreatiemogelijkheden.

GOEDE BEREIKBAARHEID
‘t Hof van Campe is gunstig gelegen in Ewijk, tussen enerzijds de wijken Keizershoeve I en Den Alst en anderzijds de sportaccommodaties langs de Schoenaker. Het centrum van Beuningen is binnen handbereik en ook Nijmegen is dichtbij: met de auto sta je binnen een kwartier in het centrum. Verder ben je vanuit ‘t Hof van Campe zo op de A73 en de A50, waardoor grote steden als Utrecht, Den Bosch en Eindhoven goed bereikbaar zijn.

OVER DE WIJK
De ideale woonplek om je kinderen te zien opgroeien
‘t Hof van Campe is uitgegroeid uit tot een fijne en kindvriendelijke woonwijk, met enthousiaste bewoners die hier hun nieuwe thuis hebben gevonden en samen genieten in deze prachtige omgeving. Je hebt hier volop mogelijkheden om te genieten van de landelijke rust én van de bruisende Nijmeegse binnenstad. De ideale combinatie!

RUIMTELIJKE EN SPEELSE WOONWIJK
’t Hof van Campe is verdeeld in kleine wijkjes – clusters – die in het groen liggen. De eerste zes wijkjes zijn al opgeleverd. Zowel rondom als tussen de huizenblokken is er veel ruimte voor natuur. Er is gekozen voor een speelse opzet, waarbij ieder wijkje zijn eigen sfeer en architectuurstijl krijgt. Tegelijkertijd blijft ‘t Hof van Campe een samenhangend en fraai geheel.

GROENE HOUTWALLEN
De verschillende woonbuurten worden onder andere van elkaar gescheiden door houtwallen, bestaande uit beplanting die ook in de omgeving voorkomt. Er is veel ruimte voor kinderen om vrij en veilig te kunnen spelen, met speelpleintjes en grasvelden. Een heerlijke plek om op te groeien!

LANDELIJKE ARCHITECTUUR
Met cluster 7 van ‘t Hof van Campe worden hoek- en tussenwoningen en twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd. Alle woningen krijgen een klassieke en landelijke architectuur, met variatie in gevels en kappen en veel aandacht voor detaillering. Iedere woning op zich is een lust voor het oog.

JE HYPOTHEEK HELDER?
Weet je al wat er qua hypotheek mogelijk is voor jou? Het is goed om dit helder te hebben voordat de verkoop van start gaat. Je kunt je hierover laten adviseren bij een hypotheekadviseur of bank van jouw keuze. Onderdeel van het LIV-concept is LIV Hypotheken. De LIV-hypotheekadviseurs kennen de details van het project Hof van Campe en kunnen jou optimaal begeleiden in het gehele proces. Via de projectwebsite kun je onder de tab ”hypotheek” een vrijblijvende afspraak inplannen!

LIV WOONBELEVINGSCENTRUM
Bouwtekeningen zijn op papier maar lastig te interpreteren. Dat maakt het kopen van een nieuwbouwwoning voor sommige mensen een ingewikkelde opgave. Als koper van een woning in Hof van Campe hoef jij je daar geen zorgen over te maken.

Nadat je een woning gekocht hebt, wordt je uitgenodigd in LIV woonbelevingscentrum. Je vindt hier verschillende modelwoningen op ware grootte waarin je kunt rondlopen en rondkijken. De modelwoningen zijn volledig ingericht en goed te vergelijken met het woningaanbod in Hof van Campe. Zie hoeveel extra ruimte je creëert met een uitbouw of wat en suite deuren doen met de woonkamer. Beleef wat je krijgt en maak betere woonkeuzes. Neem met een gerust hart beslissingen en creëer een thuis waar je nog jarenlang met plezier woont!

In LIV vind je bovendien een 3.000 m2 grote showroom vol met wooninspiratie, zodat je naar hartenlust ideeën op kunt doen voor je keuken, badkamer, vloeren, meubels en nog veel meer.

 • 122-164 m2
 • 104-285 m2
 • 451-702 m3

Kenmerken Hof van Campe cluster 7

Overdracht

Prijs€ 289.500,- t/m € 479.500,-
StatusBeschikbaar

Oppervlaktes en inhoud

Inhoud451-702 m3
Woonoppervlakte122-164 m2
Perceeloppervlakte104-285 m2

Overig

Project websiteHof van Campe cluster 7

Bouwtypes Hof van Campe cluster 7

2 vrij van 2

Twee-onder-een kapwoning XL type E

€ 469.500,- t/m € 479.500,-

Twee-onder-een-kapwoningen XL – type E (bnr. 22, 23)

Je kinderen spelen zorgeloos in het groene hofje waaraan deze twee-onder-een-kappers liggen, terwijl jij tot rust komt in je riante woonkamer.
Altijd al gedroomd van die hobbykamer, een walk-in closet of een eigen kantoorruimte voor een dagje thuiswerken?
Door de extra woonruimte die dit woningtype je biedt is het mogelijk! Naast de parkeergelegenheid op eigen terrein heeft dit type een aangebouwde gemetselde ruime berging met handige kanteldeur.

De zij-entree geeft toegang tot de ruime hal, met daaraan de toiletruimte. De ruime en lichte woonkamer ligt aan de voorzijde van de woning en de open keuken bevindt zich aan de achterzijde.

Via de trapopgang in de woonkamer loop je naar de eerste verdieping. Van de 3 slaapkamers op de eerste verdieping is de grootste slaapkamer – over de gehele breedte van de woning – echt de ‘master bedroom’ te noemen.
Verder vind je hier een complete en riante badkamer met inloopdouche, wastafel, toilet en heerlijk ligbad! De tweede verdieping is helemaal naar jouw wens in te richten.
Er zijn volop mogelijkheden, van een ruime werkkamer tot een hobbykamer of een extra slaapkamer!

 • 164 m2 Woon opp.
 • 269-285 m2 Perceel opp.
 • 702 m3 Inhoud
4 vrij van 4

Twee-onder-een kapwoning type D

€ 429.500,- t/m € 439.500,-

Twee-onder-een-kapwoningen – type D (bnr. 18, 19, 20, 21)

In deze prachtige twee-onder-een-kapwoning heb je alle plek om heerlijk te leven en tot rust te komen!
De woning heeft een aansprekende, landelijke uitstraling en beschikt over een aangebouwde gemetselde ruime berging garage en één of twee parkeerplekken op eigen terrein.
De grote raampartijen zorgen ervoor dat dit lichte woningen zijn.

Via de zij-entree kom je binnen in de ruime hal, met een aparte toiletruimte en de trapopgang. Vanuit de hal kom je in de U-vormige woonkamer.
Aan de voorzijde ligt de woonkamer en aan de achterzijde de open keuken met zicht op de tuin.
Creëer je liever een leefhoek aan de tuin, dan draai je de indeling gewoon om.

Op de eerste verdieping tref je naast de complete badkamer 3 slaapkamers aan. De grootste slaapkamer ligt aan de achterzijde, over de gehele breedte van de woning.

Hoe wil je de tweede verdieping inrichten? Je kunt hier een extra slaapkamer, een riante werkruimte of een andere kamer naar wens realiseren.

 • 148 m2 Woon opp.
 • 248-261 m2 Perceel opp.
 • 644 m3 Inhoud
4 vrij van 4

Tussenwoning type C

€ 289.500,-

Tussenwoningen – type C (bnr. 7, 10, 15, 16)

Volop ruimte om te genieten in deze prachtige tussenwoning!
Met een oranjebruine gevelkleur en fraai terugliggend metselwerk in de voorgevel heeft deze woning een bijzondere en aansprekende look.

Je komt binnen in de ruime hal en treft aan de achterzijde de lichte woonkamer aan.
Aan de voorzijde ligt de open keuken, fraai uitkijkend over de groene wijk waar kinderen veilig kunnen spelen.
Op de eerste verdieping vind je 3 ruime slaapkamers en een complete badkamer – inclusief inloopdouche, wastafel en toilet.

Wat zijn je wensen voor de tweede verdieping?
Deze kun je vrij inrichten, bijvoorbeeld met een extra slaapkamer of een fijne werkkamer om thuis te kunnen werken.

 • 122 m2 Woon opp.
 • 141-149 m2 Perceel opp.
 • 451 m3 Inhoud
5 vrij van 5

Tussenwoning type B

€ 295.500,- t/m € 306.500,-

Tussenwoningen – type B (bnr. 2, 5, 6, 11, 12)

Zoek jij een tussenwoning met een aansprekende, landelijke uitstraling?
Dan is dit woningtype zeker iets voor jou!
Deze mooie tussenwoningen hebben een oranjebruine gevelkleur met een donkere strook aan de onderzijde die de woning qua uitstraling nog net wat extra’s geeft.
Dit woningtype heeft een fraaie doorlopende Franse kap.

Op de begane grond ligt de ruime en lichte woonkamer aan de achterzijde.
Vanuit hier kijk je mooi uit over de fijne achtertuin. De open keuken ligt aan de voorkant.
Via de trapopgang in de hal – waaraan ook een aparte toiletruimte ligt – betreed je de eerste verdieping met 3 slaapkamers en een complete badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet.
Je kunt de tweede verdieping helemaal naar wens inrichten met bijvoorbeeld een vierde slaapkamer, werkruimte of hobbykamer.

 • 122 m2 Woon opp.
 • 104-150 m2 Perceel opp.
 • 451 m3 Inhoud
8 vrij van 8

Hoekwoning type A

€ 354.500,- t/m € 375.500,-

Hoekwoningen – type A (bnr. 1, 3, 4, 8, 9, 13, 14, 17)
Stel je voor: heerlijk tot rust komen in een van deze mooie hoekwoningen.

Dit type beschikt over een dakkap die doorloop tot de eerste verdieping.
Deze zogenoemde Franse kap geeft de woning een bijzondere uitstraling. Ook aan de achterzijde heeft de woning een halve Franse kap over de helft van de woningbreedte.

Verder heeft dit woningtype een ruime berging met handige kanteldeur, parkeergelegenheid op eigen terrein en een langwerpig zijraam tot aan de vloer voor extra lichtinval.
Je komt de woning binnen in de hal, met een aparte toiletruimte en de trapopgang.
Aan de voorzijde ligt de open keuken. Onder het koken kijk je fraai uit over de groene en ruimtelijke wijk.
De ruime woonkamer ligt aan de achterzijde, verbonden met de diepe achtertuin.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een complete badkamer.
Altijd al een grote inloopkast gewild? Dan kun je 2 slaapkamers samenvoegen.

De tweede verdieping is vrij indeelbaar, hier kun je bijvoorbeeld een extra slaapkamer of kantoorruimte creëren om fijn thuis te werken.

 • 122 m2 Woon opp.
 • 195-278 m2 Perceel opp.
 • 567 m3 Inhoud

Maandlasten Hof van Campe cluster 7

Ligging project 'Hof van Campe cluster 7'

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

17%

20% NL

29%

20% NL

54%

20% NL

Aantal inwoners

In de gemeente

25.424