Skip to content

Hof van Campe cluster 7

6644 Ewijk

Hans Janssen Garantiemakelaars Beuningen
Neem contact met mij op
Project website

0 vrij van 23

Project website

€ 275.000,- t/m € 460.000,-

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Ewijk Hof van Campe cluster 7

BINNENKORT IN DE VERKOOP! OP DE HOOGTE BLIJVEN? SCHRIJF JE IN VIA DE PROJECTWEBSITE.

Cluster 7 bestaat in totaal uit 23 fraaie woningen: 9 tussenwoningen, 8 hoekwoningen en 6 twee-onder-een-kapwoningen. Qua gevel is gekozen voor een aansprekende Oudhollandse stijl, met mooie geveldetails en antracietgrijze dakpannen. De verwachting is dat de woningen van cluster 7 in het vierde kwartaal van 2020 in verkoop gaan.

Ook bij dit cluster is er veel aandacht voor ruimtelijkheid: er komt volop groen in de wijk en veel ruimte rondom de woningen. Door de ruimtelijke opzet is dit een zeer kindvriendelijk woonhofje. Je hebt hier echt het gevoel van vrij en landelijk wonen.

Over het project:
Het nieuwbouwplan is zeer ruim en groen opgezet en is prachtig gelegen, met in de nabijheid eeuwenoude boerderijen, kasteel Slot Doddendael en het mooie natuurgebied De Ewijkse Plaat.

Verder bestaat ‘t Hof van Campe uit 8 ruimtelijk opgezette kleine wijken, die letterlijk in het groen liggen. De woningen van de eerste 6 wijken zijn al verkocht en (bijna) allemaal opgeleverd. Daarom is het nu tijd voor de laatste 2 wijken, namelijk cluster 7 en 8. De woningen sluiten perfect aan bij de kenmerkende, traditionele bebouwing van Ewijk. Zowel rondom als tussen de huizenblokken is veel aandacht voor groen. Er is gekozen voor een speelse opzet, waarbij iedere wijk zijn eigen sfeer en architectuurstijl krijgt. Tegelijkertijd behoudt ’t Hof van Campe een samenhangend geheel. De wijken worden onder andere van elkaar gescheiden door houtwallen, bestaande uit beplanting die ook in de omgeving voorkomt.

Wil je een échte indruk krijgen van de woningen, het groen en het fijne wijkgevoel? Loop dan eens door ‘t Hof van Campe heen en ervaar de ruimte, het groen en de heerlijke woonomgeving!

Kenmerken Hof van Campe cluster 7

Overdracht

Prijs€ 275.000,- t/m € 460.000,-
StatusBeschikbaar

Oppervlaktes en inhoud

Geen eigenschappen

Overig

Project websiteHof van Campe cluster 7

Bouwtypes Hof van Campe cluster 7

Maandlasten Hof van Campe cluster 7

Ligging project 'Hof van Campe cluster 7'