Ga naar inhoud

Hooiwal

6651 DX Druten

Hans Janssen Garantiemakelaars Beuningen
Neem contact met mij op
Project website

0 vrij van 46

Project website

€ 297.500,- t/m € 455.000,-

 1. Home>
 2. Nieuwbouw>
 3. Koop Druten Hooiwal

HEERLIJK WONEN IN HOOIWAL! NIEUW WONINGTYPE BESCHIKBAAR

Een compacter woningtype, die mogelijk perfect bij jou past! De nieuwe tussen- en hoekwoningen zijn ideaal voor starters, kleine gezinnen of mensen die op zoek zijn naar een efficiënte en gezellige leefruimte. De woning beschikt over 2 fijne slaapkamers en heeft daarnaast een vrij indeelbare tweede verdieping, wat betekent dat je deze ruimte helemaal naar eigen wens kunt inrichten. Denk bijvoorbeeld aan een extra slaapkamer, een speelkamer voor de kinderen of een fitnessruimte. De tussenwoningen hebben een VON-prijs vanaf € 295.500,- en de hoekwoningen zijn beschikbaar vanaf € 305.000,-. Dit betekent dat je voor een scherpe prijs kunt genieten van een moderne en comfortabele woning in een aantrekkelijke omgeving! Als je geïnteresseerd bent, aarzel dan niet om contact op te nemen met de makelaar. Wie weet staat hier jouw droomwoning!

Natuurlijke omgeving
In de groene omgeving en de weidse uiterwaarden van de rivier de Waal ervaar je het landelijke gevoel volop. Hier geniet je fietsend of wandelend van de fraaie, ongerepte natuur. Kijk uit over oude landerijen, slingerende dijken, natuurrijke uiterwaarden en mooie boomgaarden. Waag de oversteek met een van de pontjes of kies voor een van de vele fiets- of wandelroutes. Als natuurliefhebber kun je hier je geluk niet op!

Voorzieningen dichtbij
Woon je in Hooiwal, dan heb je alle dagelijkse voorzieningen dichtbij. In het gezellige centrum van Druten – op enkele minuten lopen van Hooiwal – vind je een ruim aanbod winkels, supermarkten en horeca. Ook aan sportvoorzieningen, basisscholen, middelbare scholen en kinderopvang ontbreekt het niet in de directe omgeving. Voor een avondje theater of film ligt cultureel centrum Bogerd op enkele minuten lopen van Hooiwal.

Gunstig gelegen
Naast het nabijgelegen centrum van Druten zijn ook andere plaatsen in de buurt goed te bereiken vanuit Hooiwal. Zo ben je met de auto in circa 20 minuten in Nijmegen of Tiel door de goede verbinding met de snelwegen (A15/A50/A73). Ook biedt het openbaar vervoer een prima busverbinding met nabijgelegen dorpen en de treinstations in Nijmegen, Den Bosch en Tiel. Zo ben je altijd snel op je plek van bestemming!

 • 91-142 m2
 • 85-352 m2
 • 337-535 m3

Kenmerken Hooiwal

Overdracht

Prijs€ 297.500,- t/m € 455.000,-
StatusBeschikbaar

Oppervlaktes en inhoud

Inhoud337-535 m3
Woonoppervlakte91-142 m2
Perceeloppervlakte85-352 m2

Overig

Project websiteHooiwal

Bouwtypes Hooiwal

Beschikbaar

Hooiwal - 7 hoekwoningen XL

€ 422.500,- t/m € 435.000,-

Heerlijk wonen in Hooiwal!

Deze riante hoekwoningen beschikken door het platte dak over 3 volwaardige verdiepingen. Dus wil jij een 4e of zelfs 5e slaapkamer, dan is dit mogelijk! De roodbruin genuanceerde gevelsteen en de fraaie witgrijze kaders om de ramen zorgen voor een bijzondere en aansprekende uitstraling. Aan de zijkant kijk je mooi uit over een watergang en groenstrook waar jij als bewoner eigenaar van wordt!

Je komt binnen in de hal met hieraan het toilet. De open keuken ligt aan de voorzijde en aan de achterzijde ligt de ruime woonkamer, verbonden met de achtertuin. De eerste verdieping beschikt naast de complete badkamer over 3 slaapkamers, met een master slaapkamer over de volledige breedte van de woning. Loop de trap op en je bereikt de volwaardige tweede verdieping. Creëer hier 1 of 2 extra slaapkamers of een ruime werkkamer waar je op thuiswerkdagen heerlijk kunt werken.

 • 142 m2 Woon opp.
 • 228-241 m2 Perceel opp.
 • 535 m3 Inhoud
Beschikbaar

Hooiwal - 2 levensloopbestendige hoekwoningen

€ 417.500,- t/m € 427.500,-

Heerlijk wonen in Hooiwal!

Welkom in je nieuwe thuis! In deze levensloopbestendige hoekwoning – met slaapkamer en badkamer op de begane grond – vind je alles om heerlijk te leven, nu én in de toekomst. Door de dakkapel aan de voorzijde is de eerste verdieping extra ruim en licht. En met 2 parkeerplaatsen op eigen terrein heb je alle ruimte voor je auto.

Kom je binnen? Via de ruime hal betreed je de woonkamer, open keuken en de complete badkamer. Vanuit de woonkamer bereik je de slaapkamer die mooi uitkijkt op de achtertuin. Op de eerste verdieping vind je een extra slaapkamer. Wordt dit een hobbyruimte, of misschien de speel- of logeerkamer voor de kleinkinderen?

 • 105 m2 Woon opp.
 • 289-352 m2 Perceel opp.
 • 423 m3 Inhoud
Beschikbaar

Hooiwal - 15 tussenwoningen

€ 295.500,- t/m € 341.550,-

Heerlijk wonen in Hooiwal!

Je hebt volop ruimte om te genieten in deze mooie tussenwoningen. De langskap en roodbruine gevel met antracieten elementen zorgen voor een fraaie, landelijke uitstraling.

Aan de voorzijde ligt de open keuken en het woongedeelte ligt aan de achterkant. Heb je liever een leefhoek aan de voorzijde, dan kun je de indeling natuurlijk omdraaien. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een badkamer met wastafel, toilet, en inloopdouche. De tweede verdieping biedt volop mogelijkheden om naar wens in te richten: van een extra slaapkamer of fitnessruimte tot een werkkamer.

 • 91-118 m2 Woon opp.
 • 86-120 m2 Perceel opp.
 • 337-433 m3 Inhoud
Beschikbaar

Hooiwal - 3 levensloopbestendige tussenwoningen

€ 372.500,-

Heerlijk wonen in Hooiwal!

Deze levensloopbestendige woning – met slaapkamer en badkamer op de begane grond – heeft alles om fijn te wonen. De dakkapel met Frans balkon aan de voorzijde zorgt voor extra ruimte op de eerste verdieping. Je auto kun je kwijt op de openbare parkeerplek direct voor de woning.

De hal biedt toegang tot de woonkamer met keuken en de complete badkamer. Vanuit de woonkamer loop je de slaapkamer in, uitkijkend over de achtertuin. Op de eerste verdieping met ruime overloop kan naar wens een extra slaapkamer worden gerealiseerd.

 • 105 m2 Woon opp.
 • 155-156 m2 Perceel opp.
 • 408 m3 Inhoud
Beschikbaar

Hooiwal - 11 hoekwoningen

€ 305.000,- t/m € 350.550,-

Heerlijk wonen in Hooiwal!

Zie jij jezelf al thuiskomen in deze prachtige hoekwoning? De mooie witgrijze kaders om de zijramen zorgen dat deze woningen extra in het oog springen.

Vanuit de ruime woonkamer en open keuken kijk je mooi uit over de tuin en de groene wijk. De raampartijen zorgen voor veel natuurlijke lichtinval. De eerste verdieping heeft 2 slaapkamers en een badkamer. Hoe wil je de tweede verdieping inrichten? Je kunt hier bijvoorbeeld een extra slaapkamer, werkkamer of een andere ruimte naar wens realiseren.

LET OP!
Bij alle hoekwoningen aan de kant van de Van Heemstraweg loopt een groenstrook langs het perceel. Als bewoner word je hier eigenaar van, waarbij niet op deze grond kan worden gebouwd.

 • 91-118 m2 Woon opp.
 • 85-258 m2 Perceel opp.
 • 337-453 m3 Inhoud

Maandlasten Hooiwal

Ligging project 'Hooiwal'

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

18.563

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

35%

20% NL

36%

20% NL

30%

20% NL