Skip to content

Cuijkse Lagune huurwoningen

5432 AZ Cuijk

0 vrij van 20

Project website

€ 752,-

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Huur Cuijk Cuijkse Lagune huurwoningen

Mooi huren op wooneiland De Nielt. In nabijheid van groen en water, dat kan in de Cuijkse Lagune. De Cuijkse Lagune bevindt zich op Wooneiland De Nielt dat op haar beurt weer deel uit maakt van de Heeswijkse Kampen; een moderne. levendige omgeving omringd door water en groen. Op dit eiland, ingebed tussen de binnenhaven en de plas komen op de kop van het laatst gebouwde wooncarré 15 huurappartementen en 5 huurwoningen.
Het appartementencomplex met zijn heldere kleuren metselwerk en uitkragende balkons sluit goed aan op de woningen in het carré. De woningen liggen in het verlengde van het appartementencomplex, aan een prachtig groen plein met een monumentale boom. De architectuur van deze vijf huurwoningen sluit goed aan op de overige woningen, met ook hier de genuanceerde metselsteen van het appartementengebouw.

Woningen
De woningen zijn comfortabel en royaal in hun afwerking. Op de begane grond ligt de zithoek aan de tuinzijde en vanuit de mooie keuken met L-vormig keukenblok kijkt u uit over het groene plein. De keuken is compleet ingericht met inbouwapparatuur. Heerlijk is ook de vloerverwarming.
Op de 1e verdieping treft u 2 slaapkamers aan en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Via de vaste trap bereikt u de 2e verdieping die geschikt is voor diverse doeleinden. In de achtertuin treft u de vrijstaande berging aan.

Appartement
Het complex heeft drie verdiepingen die met een lift te bereiken zijn. Op de begane grond of in de achtertuin is een afsluitbare berging aanwezig.
Het complex kent twee typen appartementen. Beide typen hebben een mooie woonruimte met open keuken, twee slaapkamers en een badkamer met separaat toilet. De appartementen op de verdieping hebben uitkragende balkons, de appartementen op de begane grond hebben een ommuurd tuintje.

Parkeren op het binnenterrein.
Huurprijs indicatie € 752,33 per maand exclusief servicekosten.

U kunt zich al inschrijven voor deze appartementen. Toewijzing zal omstreeks september/oktober plaats vinden. Oplevering december 2021. Voor toewijzing gelden bepaalde criteria. Vraag naar de criteria bij ons kantoor.

  • 67-98 m2
  • 69-73 m2
  • 363-385 m3

Kenmerken Cuijkse Lagune huurwoningen

Overdracht

Prijs€ 752,-
StatusBeschikbaar

Oppervlaktes en inhoud

Inhoud363-385 m3
Woonoppervlakte67-98 m2
Perceeloppervlakte69-73 m2

Overig

Project websiteCuijkse Lagune huurwoningen

Bouwtypes Cuijkse Lagune huurwoningen

Maandlasten Cuijkse Lagune huurwoningen

Ligging project 'Cuijkse Lagune huurwoningen'