Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Paradijsweg 29 2461 TK Ter Aar

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 700.000,- k.k.

Paradijsweg 29, Ter Aar

Ruime semi vrijstaande woning met garage, tuingerichte serre, grote houten berging en een riante voor-, zij- en achtertuin met vaarverbinding naar de Langeraarse Plassen

– De woning is gelegen op een groot perceel van 790 m2 nabij de schilderachtige Langeraarse Plassen
– Genieten van een riante voor-, zij- en achtertuin voornamelijk gelegen op het zonnige zuiden
– Lichte tuingerichte serre met verlichting en zonwering een verlengstuk de woning
– Ruime garage met elektrische deur en een grote separate schuur bieden beide plaats voor één auto
– 2 comfortabele slaapkamers op de eerste verdieping
– Energielabel C: voorzien van 14 zonnepanelen (2020) en een airco (2021)
– Mogelijkheid tot uitbouw op de begane grond (tekeningen al aanwezig)
– Open vaarverbinding naar de plassen en het Aarkanaal

De woning is gelegen in Papenveer. Papenveer was aanvankelijk een onderdeel van de gemeente Ter Aar. Inmiddels maken zowel Papenveer als Ter Aar deel uit van de gemeente Nieuwkoop, midden in het Groene Hart. Op korte afstand vindt in Alphen aan den Rijnen uitstekende verbindingen naar de grotere steden zoals Den Haag, Leiden, Utrecht en Amsterdam en Schiphol. De omgeving biedt prachtige natuur, waaronder de plassen van Langeraar en Nieuwkoop. Daarnaast vindt u in de buurt ook een 18-holes golfbaan, openluchtzwembad De Aarweide en in de winter is er aan de andere kant van het kanaal een schaatsbaan. De dorpskern van Ter Aar met volop winkels, sportgelegenheden en meerdere basisscholen ligt op slecht 10 minuten fietsen.

De indeling van de woning:

Begane grond
Bij binnenkomst treft u de entree, hal, toilet met fonteintje en urinoir, vernieuwde meterkast en toegang tot de ruime woonkamer aan de rechterkant en de garage aan de linkerkant. De lichte en sfeervolle woonkamer van ca. 40 m² heeft een charmante erker en een schuifpui naar de zonnige tuin.

Vanuit de woonkamer komt u in de moderne keuken (2016) met L-vormige opstelling en alle benodigde inbouwapparatuur, zoals een gaskookplaat met wokbrander (voorzieningen voor elektrisch koken zijn al getroffen), afzuigkap, vaatwasser, combi-oven, close-in boiler, koelkast en vloerverwarming.

Serre:
De serre aan de achterzijde is bereikbaar vanuit de keuken, garage en tuin. Deze lichte ruimte is een verlengstuk van uw woning. Vanaf het vroege voorjaar tot het late najaar kunt u hier heerlijk vertoeven. Een kachel en zonwering zorgen voor een aangenaam verblijf, terwijl u geniet van het prachtige uitzicht op de tuin en de insteekhaven voor uw boot.

Garage
De woning beschikt over een ruime garage van ca. 19 m², met voldoende ruimte voor een auto en aansluitingen voor wasmachine en droger. De garage is toegankelijk via de elektrische geïsoleerde garagedeur aan de voorzijde en een loopdeur in de serre.

Tuin
De zonnige en keurig onderhouden tuin aan de voor-, zij- en achterkant biedt volop ruimte en groen. Gelegen op het zuiden, is er altijd een plekje in de zon te vinden. In 2016 is een grote, houten berging geplaatst met water en elektra. De veranda aan de tuinzijde creëert een beschut terras. Aan de achterzijde is een overkapping voor extra opslag, zoals een aanhanger. De openslaande deuren aan de voorzijde bieden ruimte voor een auto of motor.
Aan de voor- en zijkant is de tuin betegeld waardoor er hier mogelijkheid is voor het parkeren van meerdere auto’s op eigen terrein

Eerste verdieping
Tussen de woonkamer en de keuken is de toegangsdeur naar de trapopgang naar de 1e verdieping.

Op de overloop, met dakraam voor veel lichtinval, heeft u toegang tot twee slaapkamers, een badkamer en een aparte toiletruimte met toilet en fonteintje. De slaapkamers zijn respectievelijk ca. 25 en 13 m² (gemeten tot 1,50 meter hoogte) en hebben toegang tot een ruime berging onder het schuine dak. De in 2016 gerealiseerde badkamer, voorheen een slaapkamer, is voorzien van een grote douche, wastafel en een luik voor toegang tot de CV-ketel (Remeha 2022).

Uw eigen paradijs? Kom geheel vrijblijvend deze complete semi-vrijstaande woning bezichtigen en ontdek of dit uw paradijs op de Paradijsweg wordt!

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

  • 125 m2
  • 790 m2
  • 3

Kenmerken Paradijsweg 29

Overdracht

Vraagprijs€ 700.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte790 m2
Woonoppervlakte125 m2
Inhoud492 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1972
Dak typeZadeldak
IsolatievormenMuurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Paradijsweg 29

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

27.914

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

24%

20% NL

34%

20% NL

41%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod