Ga naar inhoud

Te koop: appartement De Klomp 262 7511 DL Enschede

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 299.500,- k.k.

De Klomp 262 te Enschede

Bent u op zoek naar een 3-KAMERAPPARTEMENT met een mix van ruimte, licht en eigentijdse afwerkingen evenals een uitstekende ligging ten opzichte van het stadscentrum? Zoek dan niet verder en maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

Het appartement bevindt zich op de vijfde verdieping en beschikt over een riante woonkamer, twee slaapkamers, loggia, complete badkamer en inbouwkeuken, een eigen parkeerplaats aan de achterzijde van het complex en een berging op de begane grond.

Gelegen in complex ‘De Klomp’, bevind je je in het hart van Enschede, omringd door alle nodige voorzieningen. Op loopafstand vind je winkels, restaurants en gezellige cafés. Geniet van groene parken en ontdek prachtige natuurgebieden in de buurt voor ontspanning en recreatie. Met goede verbindingen naar het openbaar vervoer en de snelweg, heb je gemakkelijk toegang tot de rest van de stad en daarbuiten. Ervaar het beste van wonen en leven in deze bruisende buurt van Enschede!

Indeling ruimtes op de begane grond:
Op de begane grond bevindt zich een afgesloten centrale entree voorzien van de intercominstallatie, het trappenhuis en de lift. Tevens bevindt zich hier een eigen berging.

Indeling appartement:
Entree, hal met meterkast, badkamer, twee slaapkamers, toilet met fontein, keuken met inpandige berging/bijkeuken, woonkamer en de loggia/het balkon.

De royale, lichte living meet circa 34 m² en is voorzien van grote raampartijen. Vanuit de woonkamer heeft u, middels een openslaande deur, toegang tot de voorgelegen loggia/het balkon van circa 4,5 m².

De half open keuken is voorzien van een moderne inbouwkeuken in hoekopstelling, welke de beschikking heeft over de navolgende inbouwapparatuur: 4-pits elektrische kookplaat, RVS afzuigkap, koelkast, combi-/magnetronoven en een vaatwasser. In het aanrechtblad verwerkt een enkele rvs spoelbak.

Via de keuken is er toegang tot de inpandige berging/bijkeuken. Hier vinden we de aansluitingen voor wasmachine en wasdroger. Daarnaast dient deze ruimte als opstelplaats voor de Cv-ketel en mechanische ventilatie unit.

De hal geeft toegang tot twee royale slaapkamers, het toilet evenals de badkamer. De slaapkamers zijn met 11,5 en 7,5 m² ruim bemeten en beiden voorzien van een laminaatvloer. De ouderslaapkamer heeft daarnaast nog de beschikking over een inbouwkast met schuifdeuren.

De geheel betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche, ligbad, radiator en een vaste wastafel. Ventilatie geschiedt op zowel mechanische als natuurlijke wijze.

Parkeervoorziening:
Er is parkeergelegenheid op de eigen parkeerplaats aan de achterzijde van het complex. Daarnaast is er voldoende openbare parkeergelegenheid in de nabije omgeving.

Overige bijzonderheden:
Het complex is gebouwd omstreeks 2000. Het gebruiksoppervlak wonen bedraagt circa 75 m² en de inhoud van het appartement ligt rond de 227 m³. De centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een Remeha Tzerra M 28C Plus Cv-ketel van het bouwjaar 2016 (eigendom). Het energielabel is een A, de bijdrage VVE bedraagt € 175,86 per maand en het appartement is volledig geïsoleerd en kent dus een laag energieverbruik.

”Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl”

In de koopakte zal een deponering van 10 % waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

  • 75 m2
  • 2

Kenmerken De Klomp 262

Overdracht

Vraagprijs€ 299.500,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte75 m2
Inhoud227 m3

Bouw

SoortPortiekflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2000
Dak typePlat dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging De Klomp 262

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

158.140

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

66%

20% NL

22%

20% NL

12%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod