Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Rugstreeppad 63 2441 HC Nieuwveen

Drieman Nieuwkoop Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Verkocht o.v.

€ 509.000,- k.k.

Rugstreeppad 63, Nieuwveen

Verrassend royale en energiezuinige eengezinswoning!

De bijzonderheden op een rijtje:
• Tuin is gelegen op het westen (middag- en avondzon!) met vrij uitzicht
• Lage energiekosten door de 16 zonnepanelen en warmtepomp
• Riant woonoppervlakte van ca. 165 m2
• Open keuken voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur
• Grote raampartijen waardoor er veel lichtinval aanwezig is
• In de gehele woning is vloerverwarming aanwezig
• De warmtepomp kan in de winter verwarmen en in de zomer koelen
• Hardhouten kozijnwerk met aluminium draaiende gedeeltes (draai/kiep)
• Speeltuintje in de directe omgeving van de woning

Deze verrassende eengezinswoning met uitgebouwde woonkamer biedt ruimte aan een luxe en moderne keuken, complete badkamer, 3 ruime slaapkamers (redelijk eenvoudig hier een 4e slaapkamer te maken) en een zonnige gelegen tuin op het westen. De woning is geheel voorzien van vloerverwarming en heeft een warmtepomp. Hierdoor kunt u in de winter verwarmen en in de zomer koelen. Zo bent u verzekerd van een heerlijke woonklimaat!

Deze keurige woning ligt in een jonge woonwijk met jonge gezinnen welke zich kenmerkt door veel groenstroken en water. De woning heeft een perfecte ligging ten opzichte van diverse scholen, sporthal en winkels. Nieuwveen, globaal gelegen tussen Aalsmeer en Alphen aan den Rijn en deel uitmakend van de gemeente Nieuwkoop in het prachtige Groene Hart. Het dorp heeft diverse voorzieningen, waaronder; winkels sportaccommodaties, basisscholen en landgoed Ursula waar u heerlijk kunt wandelen, op dit terrein is ook een kinderboerderij aanwezig. Op korte afstand zijn o.a. het openlucht zwembad en de Golf- en Countryclub Liemeer gelegen. De uitvalswegen naar de grote steden zijn goed, Schiphol ligt op een kwartier met de auto en tevens is er een busverbinding naar Uithoorn en Alphen aan den Rijn.

Begane grond
In de hal is de meterkast en het keurige toilet met fonteintje. Vanuit hier komt u in de woonkamer met aan de voorzijde van de woning de open keuken waarin alle benodigde inbouwapparatuur aanwezig is te denken aan; vaatwasser, keramische kookplaat, afzuigkap, magnetron, oven en een koel- vriescombinatie.
De woonkamer is heerlijk ruim door de aanwezigheid van de uitbouw aan de achterzijde met openslaande deuren naar de tuin. Vanaf de bank kijkt u heerlijk weg over de achtertuin.

De westelijk gelegen achtertuin heeft een heerlijk weids uitzicht doordat er niet direct huizen achter de woning staan. Achter in de tuin staat een houten berging welke voorzien is van elektra. De tuin is aangelegd met sierbestrating en omgeven door een schutting. Er is een poort om achterom de tuin in te kunnen en aan de achtergevel is een elektrisch zonnescherm gemonteerd.

1e verdieping:
Via de trap vanuit de hal is de eerste verdieping te bereiken. Op deze verdieping is zowel aan de voor-als achterzijde een woning brede slaapkamer aanwezig. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van elektrische screens. De luxe badkamer is inpandig en compleet met onder andere een inloopdouche, een toilet en een fraai wastafelmeubel.

2e verdieping:
Via een vaste trap is deze verdieping te bereiken. Wat een ruimte is er op deze verdieping aanwezig! Er is een riante slaapkamer met een Velux dakraam en een hoge nok. Deze kamer is zo groot dat deze aangepast kan worden zodat er een 2e slaapkamer ontstaat. Op de voorzolder, eveneens met een Velux dakraam, zijn de aansluitingen voor de was apparatuur en de opstelplaats voor de warmtepomp, boiler en mechanische ventilatie aanwezig. Verder treffen we hier onder het knieschot aan de voorzijde nog een diepe bergruimte aan.

Een woning kopen? Neemt u uw eigen NVM-aankoopmakelaar mee?

Disclaimer:
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen, etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding, etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

  • 165 m2
  • 133 m2
  • 3

Kenmerken Rugstreeppad 63

Overdracht

Vraagprijs€ 509.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte133 m2
Woonoppervlakte165 m2
Inhoud500 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2009
Dak typeLessenaardak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas, Volledig geïsoleerd
EnergielabelA++

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Rugstreeppad 63

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

27.914

Vergelijkbaar woningaanbod