Skip to content

Te koop: appartement Louis Armstronglaan 722 3543 EB Utrecht

Beschikbaar

€ 569.000,- v.o.n.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Utrecht Louis Armstronglaan 722

Wil je komend voorjaar verhuizen en heb je de voorkeur voor nieuwbouw? Dan is dit schitterende top-appartement aan de Louis Armstronglaan 722 echt de moeite waard om verder te bekijken! Dit appartement is momenteel in aanbouw en zal naar verwachting aan het einde van het 2e kwartaal van 2020 worden opgeleverd. Vanaf dit appartement, gelegen op de bovenste etage heb je een schitterende view over Leidsche Rijn.

Ben jij op zoek naar een hagel nieuw appartement die je naar eigen smaak kunt inrichten? Dan is dit schitterende penthouse echt wat voor jou! Met een riante doorzon woonkamer, moderne open leefkeuken, drie ruime slaapkamers, moderne badkamer en twee schitterende buitenruimtes, zal dit appartement aan al jouw woonwensen voldoen.

De locatie in de gewilde woonwijk Terwijde is perfect. Terwijde is centraal gelegen ten opzichte van alle voorzieningen. Voor alle dagelijkse voorzieningen kun je namelijk terecht in Winkelcentrum Terwijde of Leidsche Rijn Centrum. Ook voor ontspanning kun je terecht bij de bioscoop of horeca in Leidsche Rijn Centrum. Toch de voorkeur voor Utrecht stad? Geen probleem, in 15 minuten fiets je naar de binnenstad of bereik je de stad in 4 minuten met de trein vanaf station Leidsche Rijn. Ook de autobereikbaarheid is perfect. Er is een goede ontsluiting op de uitvalswegen A2 en A12.

Het appartement wordt met badkamer en sanitair opgeleverd. Je hoeft alleen naar eigen smaak een keuken, wandafwerking en vloeren uit te zoeken en kunt verhuizen.

Het voldoet aan de laatste vereisten en is zeer duurzaam, gasloos en het appartementencomplex is voorzien van zonnepanelen.

De indeling van het appartement is als volgt:
Het appartement is gelegen op de 5e verdieping. Via de ruime hal heb je toegang tot alle slaapkamers, technische ruimte, separaat toilet, badkamer met modern sanitair en tegelwerk en woonkamer/keuken. De aansluitingen voor de keuken zijn aan de voorzijde van de woning gesitueerd. De leefkeuken is zeer licht door de grote raampartijen welke zijn voorzien van draai-/kiepramen. De riante doorzon woonkamer heeft aan beide zijden grote raampartijen met toegang tot de balkons. Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming.

Dit fraaie appartement is naar verwachting in het 2e kwartaal van 2020 al te betrekken! Wij sommen nog de voordelen op van dit appartement:
– Volledig ingerichte badkamer en toilet;
– Riante balkons op het zuiden en noorden;
– 3 slaapkamers;
– Woonoppervlakte ca. 116 m2;
– Bouwjaar 2019;
– Kosten leveringsakte inbegrepen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Aarzel niet een maak snel een afspraak!

  • 116 m2
  • 3

Kenmerken Louis Armstronglaan 722

Overdracht

Koopprijs€ 569.000,- v.o.n.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte116 m2
Inhoud302 m3

Bouw

SoortPenthouse
BouwvormNieuwbouw
Bouwjaar2019
Dak typePlat dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Louis Armstronglaan 722

Marktcijfers van Utrecht

Gemiddelde verkoopprijs in Utrecht

Landelijk gemiddelde: € 284.108,-

Gemiddelde vraagprijs in Utrecht

Landelijk gemiddelde: € 306.808,-

Gemiddelde verkooptijd in Utrecht

Landelijk gemiddelde: 24

Gemiddeld aangeboden in Utrecht

Landelijk gemiddelde: 5824

Gemiddeld aantal verkocht in Utrecht

Landelijk gemiddelde: 8759

Gemiddelde prijs/m2 in Utrecht

Landelijk gemiddelde: 2.508