Skip to content

Te koop: appartement Louise de Colignystraat 78 2404 GV Alphen aan den Rijn

Drieman Alphen aan den Rijn
Neem contact met mij op

Verkocht o.v.

€ 200.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Alphen aan den Rijn Louise de Colignystraat 78

Deze woning is onder voorbehoud verkocht. Indien de woning onverhoopt niet definitief verkocht wordt, zullen we de bij ons geregistreerde geïnteresseerden direct benaderen. Indien u interesse heeft in deze woning vernemen wij dit gaarne van u, zodat wij dit in het verkoopdossier kunnen noteren en u kunnen benaderen mocht voornoemde situatie zich voordoen.

Centraal gelegen en zeer ruim klusappartement van circa 92 m2 met twee balkons en zeer ruime zolder

De woning is gelegen op de bovenste twee etages van een kleinschalig appartementencomplex bestaande uit 3 woonlagen. Het complex is gelegen op loopafstand van winkelcentrum de Baronie. Daarnaast is het vernieuwde stadscentrum van Alphen aan den Rijn binnen enkele minuten te bereiken. Ook verschillende scholen, sportvoorzieningen, openbaar vervoer voorzieningen en uitvalswegen naar de grote steden zijn snel te bereiken. Ideale ligging dus!

Graag geven wij u, vooruitlopend op uw vrijblijvende bezichtiging, een idee van de indeling en afwerking:

Begane grond
Via de centrale entree met brievenbussen bereikt u het trappenhuis. In het souterrain liggen de bergingen. Het appartement beschikt over een eigen fietsenberging van circa 8 m².

Derde verdieping
Via het trappenhuis bereikt u de derde verdieping en stapt u via de entree de hal binnen. De hal geeft toegang tot een slaapkamer, meterkast met 3 groepen, keuken, toiletruimte en de woonkamer. Tevens is er in een kast een vaste trapopgang naar de bovengelegen zolderverdieping gerealiseerd.

De afgesloten keuken is gelegen aan de voorzijde van het appartement en is voorzien van licht betegelde wanden, een wit keukenblok met bovenkasten, gasaansluiting en toegang tot het gedeeltelijk inpandige balkon op het zuiden. Daarnaast geeft de keuken toegang tot de nette badkamer, die is voorzien van wit betegelde wanden, betegelde vloer, douchehoek en aansluiting van de wasmachine. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een ruime slaapkamer met vaste kast.

De woonkamer is heerlijk ruim vanwege het feit dat het wandje is weggehaald. In de woonkamer bevindt zich wederom een praktische vaste opbergkast en geeft je toegang tot het tweede balkon. Dit tweede balkon is gesitueerd op het noorden.

Zolderverdieping
Vanuit de hal kunt u via een deur in een kast de vaste trap naar de zolderverdieping betreden. Boven gekomen treft u een zee aan ruimte waar u tal van mogelijkheden heeft. De zolderverdieping is nu kaal en kunt u indelen zoals u wilt. Verschillende slaapkamers, een badkamer of een wasruimte. Er is van alles mogelijk op deze ruime verdieping. Er zijn daarbij ook drie dakramen aanwezig op deze verdieping. De dakramen verdienen echter wel wat aandacht.

Bijzonderheden
– De woning beschikt niet over een warmwatervoorziening en een verwarmingssysteem. De nieuwe eigenaar dient hier zelf voor zorg te dragen.
– De dakramen op de zolderverdieping verdienen aandacht.

Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. U betaalt circa € 111,98 per maand voor de woning en circa € 13,51 per maand voor de berging aan de V.v.E. voor het beheer en onderhoud van het appartementencomplex. In 2022 zal dit circa € 124,89 per maand voor het appartement en circa € 15,07 per maand voor de berging bedragen.
U betaalt eenmalig toetredingskosten om u bij de V.v.E. in te schrijven. Deze kosten bedragen € 92,19 (2021) en betaalt u enkel bij in- en uittreding in de V.v.E.
De stukken van de V.v.E. kunt u bij ons kantoor opvragen.

Bijzonderheden:
– Dit is een voormalige huurwoning van woningcorporatie Woonforte.

– Indien er meerdere kandidaten op de woning reageren en de woning willen kopen zullen wij een ieder verzoeken een uiterst voorstel te doen.

– Voor de overdracht is een vaste projectnotaris aangewezen te weten notariskantoor Kroes & Partners te Alphen aan den Rijn.

– Als u de woning koopt gaat u akkoord met een zelfbewoningsverplichting en een verblijvingsbeding.
Het verblijvingsbeding houdt in dat u de woning voor minimaal 3 jaar in eigendom dient te houden. In de eerste 3 jaar blijft u er zelf wonen (of eerstegraads familie) en kunt u de woning niet boetevrij verkopen.
De zelfbewoningsverplichting houdt in dat u de woning koopt om zelf te bewonen (of u koopt het voor een eerstegraads familielid). Bij doorverkoop bent u als eigenaar verplicht om de zelfbewoningsplicht op te leggen aan een opvolgende koper (kettingbeding). Alle toekomstige eigenaren dienen de woning dus zelf (of door eerstegraads familie) te laten bewonen. Dit is een oneindig kettingbeding. De woning wordt hierdoor enkel verkocht aan “natuurlijke” personen en niet aan investeerders.

– Woonforte behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

– Huurders van Woonforte krijgen voorrang.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mochten er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

  • 92 m2
  • 1

Kenmerken Louise de Colignystraat 78

Overdracht

Vraagprijs€ 200.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte92 m2
Inhoud271 m3

Bouw

SoortPortiekflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1956
Dak typeZadeldak
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers1
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Louise de Colignystraat 78

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

108.915

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

61%

20% NL

27%

20% NL

12%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod