Zorgeloos genieten van uw oude dag begint bij Garantiemakelaars Nederland!

Als u op leeftijd bent en overweegt om een nieuwe stap te zetten in de woningmarkt, kan het een uitdaging zijn om te bepalen waar te beginnen. Gelukkig staat er ondersteuning voor u klaar. Mei is uitgeroepen tot seniorenmaand bij Garantiemakelaars Nederland! Tijdens deze maand bieden we u een vrijblijvend adviesgesprek, bij u thuis of op ons kantoor, over uw volgende stappen als senior in de woningmarkt.

We hebben waargenomen dat ouderen steeds vaker obstakels ondervinden in de woningmarkt, met groeiende en meer gecompliceerde uitdagingen. Denk aan beperkte financiële bronnen in verhouding tot de stijgende huur- en koopprijzen, woningtekort, leeftijdsdiscriminatie en veranderingen in de eisen en procedures van verhuurorganisaties en seniorencomplexen. Dit maakt het voor senioren moeilijk om hun woonwensen te realiseren. Ook begrijpen we dat het moeilijk kan zijn om een geliefde woning te verlaten, en dat er veel vragen zijn over het proces en de mogelijkheden voor een nieuwe woning. Vanuit deze begripvolle positie hebben wij de ‘seniorenmaand’ in mei bij Garantiemakelaars Nederland georganiseerd.

Tijdens de seniorenmaand adviseren we u over mogelijke volgende stappen op de woningmarkt, zoals de overgang naar een kleinere woning, een huurwoning of een seniorencomplex. Onze makelaars, met jarenlange ervaring en actuele kennis van verkoop- en aankoopprocessen alsook huuraanbod en -voorwaarden, staan klaar om u te ondersteunen.

senioren complex

Hier kunnen we u bij ondersteunen tijdens een adviesgesprek

– Uitleg over de huidige staat van de woningmarkt en de toekomstverwachtingen
– Het definiëren van uw woonwensen
– Het bepalen van uw financiële mogelijkheden
– Waardebepaling van uw huidige woning
– De verkoop van uw huidige woning
– Gedetailleerd advies over het aankopen of huren van een nieuwe woning, inclusief informatie over de vrije sector huur, sociale huur en seniorencomplexen

Wij zijn er om u te helpen, omdat ons werk niet alleen om huizen gaat, maar vooral om mensen. Binnen Garantiemakelaars Nederland in geloven wij in een persoonlijke benadering. Wij fungeren als uw gids, adviseur, en vriend gedurende het hele traject, en zetten ons volledig in om samen uw woonwensen te realiseren.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.