Nieuw jaar, nieuw huis?

Een nieuw jaar levert vaak nieuwe energie op. De goede voornemens vliegen je om de oren en verhuizen is er daar een van. Een verse start maken, op een andere plek. Weten wat je huis waard is, is dan prettig. Een Garantiemakelaar kan het je vertellen.

Nieuwsgierig mag ook

Wie weet hoeveel zijn of haar huis waard is, weet ook in welke prijsklasse de zoektocht kan beginnen. Om er achter te komen wat je mogelijk zou kunnen vragen, hoef je geen ingewikkelde acties te ondernemen. Surf naar onze site en klik op het schermpje onderin met de vraag: ‘Wat is mijn huis waard’? Ook als je alleen maar nieuwsgierig bent en helemaal nog niet aan verhuizen denkt.

Fluitje

Het invullen van de paar vragen is een fluitje van een cent. Het gaat alleen om postcode, huisnummer en het woningoppervlakte. Daarna schotelt het systeem je een aantal soortgelijke huizen in de omgeving voor, met de vraag of deze naar jouw mening vergelijkbaar zijn met jouw huidige woning.  Dat is alles. Voer tot slot je e-mailadres en telefoonnummer in en vervolgens valt onze e-rapportage in je e-brievenbus.

Algemene indruk

Let wel: de rapportage geeft een zeer algemene indruk van de te verwachten verkoopprijs. Zie het als een indicatie die mogelijk uitnodigt om verdere stappen te ondernemen. Bijvoorbeeld de verkoop daadwerkelijk in gang zetten of toch eerst een taxatie of waardebepaling aanvragen, waarbij iemand langskomt om een waarderapport op te stellen. Let op: daar kunnen kosten aan zijn verbonden. Wij vertellen je er graag meer over.

Nieuw jaar, nieuwe kansen

Tijdens de energieke eerste weken van een nieuw jaar oriënteren huizenbezitters zich meer dan gemiddeld op de mogelijkheid van een andere woning. Doe daarom snel de waardecheck of neem contact met ons op. Wij staan graag en altijd voor je klaar.