5x Garantie van een Garantiemakelaar

Als je kiest voor een Garantiemakelaar dan bieden wij jou garantie! Wij willen graag dat jij als (ver)koper de beste zorg ontvangt als je ervoor kiest om via ons een woning te ver- of aankopen. Daarom vertellen wij jou graag over de vijf garanties die wij bieden!

Garantie 1: Bereikbaarheid

Je kan onze Garantiemakelaars 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch bereiken. Bel gewoon het vaste kantoornummer en er neemt altijd iemand op, gegarandeerd! Liever via de chat je vragen stellen? Geen probleem, tussen 09.00 en 21.00 uur staan wij voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden.

Garantie 2: Presentatie

Als jij als verkoper je huis wilt presenteren dan wil je dat natuurlijk zo goed mogelijk doen. Geen enkele woning verkoopt zichzelf. Maar onze garantie garandeert jou de allerbeste presentatie van jouw woning. Uiteraard kijken we ook met jou mee wat de beste strategie is, hebben wij een groot netwerk om je hierbij te ondersteunen en kunnen wij jou goed adviseren.

Garantie 3: Bezichtiging

Het aantal mensen dat een huis koopt zonder het te bezichtigen is heel erg klein, ook al laat een bepaald TV-programma je anders geloven. Je wilt weten wat je koopt en daar is een bepaalde beschikbaarheid van diverse partijen voor nodig. Wij maken ook in de avonduren en op de zaterdag graag tijd om een bezichtiging in te plannen als het tijdens kantoortijden niet lukt. Wij passen ons graag aan!

Garantie 4: Annulering

Stel dat de aan- of verkoop van de woning niet door kan gaan of dat je toch liever met een andere partij in zee gaat. Dan geven wij jou de garantie dat je de samenwerking met ons kan annuleren. Wij geloven zo sterk in samenwerking, onze dienstverlening en kwaliteit dat wij gerust durven te zeggen dat jij op elk gewenst moment gewoon alles mag stopzetten.

Garantie 5: Tevredenheid

Onze laatste garantie is er niet zomaar eentje! Wij willen dat jij tevreden bent over het gehele proces, daarom hebben wij besloten hier ook garantie op te geven. Afspraken leggen wij altijd netjes vast en wij communiceren helder, open en altijd eerlijk. Door onze openheid weet jij wat je aan ons hebt. Want aan het kopen of verkopen van een woning moet je een goed gevoel over houden. Zo simpel is het!