Een Garantiemakelaar biedt garanties

Soms zegt een naam alles over het bedrijf. Bij een Garantiemakelaar is dat zeker het geval. De naamgeving maakt duidelijk dat elke makelaar die deze naam draagt garanties geeft en maximale inspanning verricht om die garanties ook waar te maken.

Garantiemakelaars Nederland

Zekerheden

De garanties die wij als makelaar bieden, zijn gebaseerd op onze jarenlange ervaring in de huizenmarkt en vooral door goed te luisteren naar onze klanten. Dat maakt dat wij van een aantal zaken altijd zeker zijn en wij deze zekerheden graag aanbieden aan de huizenkopers in Nederland om de verkoop van hun huis zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen.

Vijf garanties

In totaal hebben we vijf garanties geformuleerd:

  • PresentatieGarantie: wij zorgen er voor dat je huis opvalt in het totale aanbod;
  • ContactGarantie: wij zijn voor onze klanten 24 uur per dag bereikbaar;
  • BezichtigingsGarantie: bezichtigingen kunnen wat ons betreft ook buiten kantooruren plaatshebben. We leven tenslotte niet meer in een 9 tot 5 wereld;
  • AnnuleringsGarantie: mocht je ondanks onze inspanningen niet tevreden zijn, kun je de samenwerking stopzetten;
  • TevredenheidsGarantie: In ons Verkoopzekerplan leggen we vooraf onze afspraken vast zodat je weet wat je kunt verwachten.

Heleboel tips

Het zijn stuk voor stuk garanties die jou als klant centraal stelt. Daarnaast heeft onze ervaring nog een positieve bijwerking: op basis van wat wij allemaal meemaken en de vragen die wij krijgen, kunnen wij je een heleboel tips geven om het verkoopproces te versnellen.

Geen geheim

Onze unieke garanties zijn een extra zekerheid. Want dat het werkt zie je ook op onze site: wij maken geen geheim van onze prestaties en houden voor jou bij hoeveel huizen wij in een bepaalde periode hebben verkocht, de gemiddelde looptijd van het verkoopproces en hoe wij scoren in de onderhandelingen. En mocht je nog meer informatie willen hebben: check de reviews op onze pagina’s.

Klikt het?

Overtuigd? Dan rest nog een vraag: is er een klik? Om dat uit te vinden, ben je altijd welkom voor een oriënterend gesprek. De koffie staat klaar.