Ga naar inhoud

Bungalow

5051 BN Goirle

Verkocht

€ 682.900,- Vrij op naam

In nieuwbouwplan Boschkens realiseert Boschkens Bouwontwikkeling B.V., op initiatief van Aannemersbedrijf Houtepen, 15 eigentijdse woningen.
Een exclusief en kleinschalig project genaamd Hertenwei, dankt haar naam aan de voormalige en deels nog aangrenzende hertenweide in Goirle. Het plan bestaat uit 6 twee-onder-een-kapwoningen en 9 bungalows. Ieder perceel beschikt over twee parkeerplaatsen. Kenmerkend is de ruime opzet van het plan, direct gelegen aan de groene rand van Goirle. Beide woningtypen vallen op door de flexibiliteit qua indeling en afbouwkeuzes. Een uitgelezen kans om invulling te geven aan uw eigen, specifieke woonwensen.

WONEN IN GOIRLE
Welkom in ‘Gool’ zoals Goirle in de volksmond wordt genoemd. Een gemeente waar het goed toeven is, dat zal iedereen die het karakter van Goirle kent direct beamen. Met 24.000 inwoners is Goirle een dorp van formaat, maar klein genoeg om het dorpse karakter te bewaren. Een aantrekkelijke woonplaats voor jong en oud, met zowel basisscholen als scholen voor het voortgezet onderwijs, sportclubs en culturele verenigingen.

Goirle heeft een gemoedelijke dorpskern, met een breed winkelaanbod en gezellige terrasjes. Bovendien heeft Goirle haar eigen Cultureel Centrum Jan van Besouw, een voormalig klooster omgebouwd tot theater. Zoek je stadse reuring? Dan sta je binnen 10 minuten rijden in hartje Tilburg. Ook natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Zo vind je ten zuiden van het dorp het uitgestrekte landgoed Gorp en Roovert, een divers en karakteristiek natuurgebied ter grootte van ongeveer 800 voetbalvelden. Ook de Regte Heide, Het Riels Laag en Natuurpoort de Roovertsche Leij bieden u vele mogelijkheden om heerlijk te wandelen of te fietsen.

HERTENWEI, WONEN IN HET GROEN
Het exclusieve nieuwbouwproject Hertenwei kenmerkt zich door ruimte en groen. Aan de Venneweg – hoek Rillaersebaan, liggen de woningen aan een speelse overzichtelijke straat in een lichte bocht. Rondom vindt u veel openbaar groen en enkele bomen. Een echte woonstraat, met de doorgaande wegen op afstand. Daarnaast grenst Hertenwei aan een aantrekkelijk bosgebied, dat met diverse paden uitnodigt voor een ontspannen wandeling of een bezoekje aan de weide met de herten zelf. Kortom, met volop bossen, vennen en heidevelden een meer dan groene woon- en leefomgeving. Hertenwei sluit als onderdeel van plan Boschkens dan ook naadloos aan op groene ambities van dit plan.

NEGEN RIANTE BUNGALOWS
Op de ruime percelen wordt van de bouwbreedte optimaal gebruik gemaakt voor negen levensloopbestendige woningen. Eigentijds, en speciaal ontworpen om kwaliteit en woonplezier tijdens diverse levensfases aan te bieden. Kies de indeling die bij u past, bijvoorbeeld met de keuze voor een extra etage.
Maatwerk bungalows, afgestemd op uw woonwensen.
De individuele tuinen aan de achterzijde van de bungalows vormen gezamenlijk één geheel, omsloten door een muur die Wolfs Architecten speciaal voor dit plan ontwierp. Een uitstraling die perfect past bij deze exclusieve woonstraat.

KWALITEIT EN AFWERKING
Bouwen met oog voor detail en kwaliteit. Precies zoals u van uw nieuwbouwwoning mag verwachten. Dat ziet u niet alleen terug in de fraaie architectuur, maar ook in de afwerkingen en gekozen bouwmaterialen. Er is zorgvuldig gekozen voor hoogwaardig sanitair en tegelwerk. Maar ook zaken als veilig hang- en sluitwerk en een uitstekend isolatiepakket inclusief HR++ beglazing maken hier onderdeel van uit.

Dat er veel aandacht is geschonken aan laatstgenoemde zaken spreekt voor zich. Het thema duurzaamheid is belangrijk in dit project, dat volledig voldoet aan de eisen van deze tijd. Vloerverwarming en warm water worden gegenereerd door een bodemwarmtepomp. Een mechanisch ventilatiesysteem met warmteterugwinning zorgt voor een aangenaam en optimaal uitgebalanceerd binnenklimaat. En de comfortabele en tochtvrije ventilatiesystemen bieden u als bewoner een prettige, gezonde leefomgeving. De afgezogen lucht wordt via deze weg deels hernieuwd ingezet. De toegepaste systemen zijn gebruiksvriendelijk en energiezuinig. Factoren die weer bijdragen aan een lagere energierekening. De zonnepanelen op het dak van iedere woning zorgen voor de benodigde elektra van onder andere de bodemwarmtepomp.

  • 147 m2
  • 405 m2
  • 2

Overdracht

StatusVerkocht
Prijs€ 682.900,- Vrij op naam

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte147 m2
Inhoud604 m3

Bouw

SoortBungalow
Dak typePlat dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd, HR glas

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers2

Maandlasten

Ligging

Marktcijfers van Goirle

Gemiddelde verkoopprijs in Goirle

Landelijk gemiddelde: € 318.796,-

Gemiddelde vraagprijs in Goirle

Landelijk gemiddelde: € 336.310,-

Gemiddelde verkooptijd in Goirle

Landelijk gemiddelde: 22

Gemiddeld aangeboden in Goirle

Landelijk gemiddelde: 4081

Gemiddeld aantal verkocht in Goirle

Landelijk gemiddelde: 8726

Gemiddelde prijs/m2 in Goirle

Landelijk gemiddelde: 2.770