Skip to content

Vrijstaande woningen 38

6846 DX Arnhem

Verkocht

€ 693.000,- Vrij op naam

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Arnhem Westhof>
  4. Vrijstaande woningen 38

Zoek je een echte blikvanger? Kies dan voor deze traditionele Scandinavische vrijstaande woning met bouwnummer 038. Een 6,3 meter brede woning met aangebouwde garage en een ideale ligging aan de laan met majestueuze eiken in Westhof. In deze statige woning met een woonoppervlakte van 190 m2 komt vakmanschap samen met natuurlijke materialen. Echt een huis met karakter. Kom binnen en geniet van rust en ruimte. Droom weg bij het idee hoe je het huis en je privétuin op het westen gaat inrichten. Voor je het weet word je wakker in jouw droomhuis!

Ruimte voor iedereen
Na een bezoekje aan Park Lingezegen loop je met een heerlijk gevoel naar je voordeur. Buurtkinderen spelen op straat en de buren komen net hun garage uitgelopen. Na een kort praatje, steek je de sleutel in het slot en voel je gelijk de warmte van thuis. Je stapt via de hal met toilet, de ruime en sfeervolle woonkamer binnen. De kinderen spelen een spelletje aan de lange eettafel en vanuit de open tuingerichte leefkeuken stijgen heerlijke geuren op. Wat is dit fijn thuiskomen.

Deze tijdloze karaktervolle vrijstaande woning heeft van begane grond tot zolder ruimte voor iedereen. Op de eerste verdieping vind je 4 slaapkamers en de badkamer met toilet, wastafel en douche. Hier is genoeg ruimte om er je eigen wellnessdroom te realiseren. Als je nog een trap omhooggaat, kom je op de zolderverdieping. Deze is aan jou om in te delen. Kies je voor een prachtige grote master bedroom, of gebruik je het toch liever als opbergruimte of werkkamer?

  • 191 m2

Overdracht

StatusVerkocht
Prijs€ 693.000,- Vrij op naam

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte191 m2
Inhoud740 m3

Bouw

SoortVilla

Indeling

Geen eigenschappen

Maandlasten

Ligging

Marktcijfers van Arnhem

Gemiddelde verkoopprijs in Arnhem

Landelijk gemiddelde: € 318.796,-

Gemiddelde vraagprijs in Arnhem

Landelijk gemiddelde: € 336.310,-

Gemiddelde verkooptijd in Arnhem

Landelijk gemiddelde: 22

Gemiddeld aangeboden in Arnhem

Landelijk gemiddelde: 4081

Gemiddeld aantal verkocht in Arnhem

Landelijk gemiddelde: 8726

Gemiddelde prijs/m2 in Arnhem

Landelijk gemiddelde: 2.770