Skip to content

Tussenwoningen 21

6846 DX Arnhem

Verkocht

€ 305.000,- Vrij op naam

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Arnhem Westhof>
  4. Tussenwoningen 21

Heb je jouw oog laten vallen op deze 3-laagse woning met dakkapel in de door prachtig groen omsloten wijk Westhof? Begrijpelijk! In dit Scandinavisch ogende huis van 4,8 meter breed kom je thuis in een woning waar warmte en rust centraal staan. Met een woonoppervlakte van 105 m2 en 3 slaapkamers biedt bouwnummer 021 je een heerlijke woonruimte. Niet gek dat je jezelf al ziet relaxen op de bank wanneer de kids nog even doorspelen in de zonnige tuin op het westen. Heb jij al verhuiskriebels?

Heerlijk thuis zijn
Na een lange dag werken rijd je Westhof binnen. Heerlijk dat je de auto kunt parkeren zonder je zorgen te maken of er nog wel plek is. Genietend van het kleurrijke palet dat de huizen in de straat samen vormen, stap je je huis binnen. Je schopt je schoenen uit in de gang, loopt voorbij het toilet en opent de deur naar de gezellige woonkamer. Eerst even een kop koffie halen in de leefkeuken aan de voorzijde van de woning voordat je jezelf op de bank nestelt. Goed boek, tijdschrift of spannende film. Waar heb jij vanavond zin in?

Op de eerste verdieping tref je 3 slaapkamers aan. In welke kamer ga jij je nachtrust pakken? Ook heeft deze etage een badkamer met toilet en een douche, waar je de lange dag van je kunt afspoelen. De zolderverdieping is door de dakkapel extra ruim en biedt volop praktische mogelijkheden. Een logeerkamer, yogaruimte of thuiswerkkantoor wellicht?

  • 105 m2

Overdracht

StatusVerkocht
Prijs€ 305.000,- Vrij op naam

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte105 m2
Inhoud389 m3

Bouw

SoortEengezinswoning

Indeling

Geen eigenschappen

Maandlasten

Ligging

Marktcijfers van Arnhem

Gemiddelde verkoopprijs in Arnhem

Landelijk gemiddelde: € 318.796,-

Gemiddelde vraagprijs in Arnhem

Landelijk gemiddelde: € 336.310,-

Gemiddelde verkooptijd in Arnhem

Landelijk gemiddelde: 22

Gemiddeld aangeboden in Arnhem

Landelijk gemiddelde: 4081

Gemiddeld aantal verkocht in Arnhem

Landelijk gemiddelde: 8726

Gemiddelde prijs/m2 in Arnhem

Landelijk gemiddelde: 2.770