Skip to content

Levensloopwoningen hoek 61

6846 DX Arnhem

Verkocht

€ 356.500,- Vrij op naam

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Arnhem Westhof>
  4. Levensloopwoningen hoek 61

Met verse sappen en kaas van de streekwinkel in je fietsmand rijd je Westhof binnen. De rust en ruimte van het prachtige Park Lingezegen reist met je mee tot aan je Scandinavische 6,3 meter brede hoekwoning. O kijk, de buurman zit op het gezamenlijke vaste bankje onder het afdakje naast de voordeur. Even gezellig een praatje maken en daarna eens kijken hoe de planten erbij staan in de achtertuin op het westen. De pluimhortensia’s in de zijtuin staan in ieder geval al in volle bloei.

Knus en vertrouwd
De indeling van de levensloopwoning met bouwnummer 061 is verrassend handig en biedt mogelijkheden die de meeste woningen niet hebben. Je komt de woning van 100 m2 binnen in de hal waar je ook het toilet met fonteintje vindt. Loop je verder naar de knusse woonkamer, word je verrast door de ruime keuken. Vanavond weer eens een ouderwetse appeltaart bakken. Dat vinden de kinderen zo lekker. En als ze morgen komen, is er voldoende parkeerruimte pal voor de deur. Eveneens op de begane grond vind je de slaapkamer én de badkamer met douche en 2e toilet. Ideaal alles gelijkvloers te hebben!

Toch is het fijn dat er nog een bovenverdieping is. De praktische zolderruimte biedt plaats voor bijvoorbeeld een 2e slaapkamer, maar door de ventilatieluiken is het ook een ideale wasruimte. En dan blijft er zelfs nog genoeg plek over om de spullen op te bergen die je niet alle dagen gebruikt. Wat een heerlijk huis!

  • 101 m2

Overdracht

StatusVerkocht
Prijs€ 356.500,- Vrij op naam

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte101 m2
Inhoud412 m3

Bouw

SoortEengezinswoning

Indeling

Geen eigenschappen

Maandlasten

Ligging

Marktcijfers van Arnhem

Gemiddelde verkoopprijs in Arnhem

Landelijk gemiddelde: € 318.796,-

Gemiddelde vraagprijs in Arnhem

Landelijk gemiddelde: € 336.310,-

Gemiddelde verkooptijd in Arnhem

Landelijk gemiddelde: 22

Gemiddeld aangeboden in Arnhem

Landelijk gemiddelde: 4081

Gemiddeld aantal verkocht in Arnhem

Landelijk gemiddelde: 8726

Gemiddelde prijs/m2 in Arnhem

Landelijk gemiddelde: 2.770