Ga naar inhoud

De Heemtuinen - De Klaproos

3132 JD Vlaardingen

De Witte Garantiemakelaars Vlaardingen
Neem contact met mij op

0 vrij van 90

€ 297.500,- t/m € 550.000,-

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Vlaardingen De Heemtuinen – De Klaproos

De verkoop is gestart!
Wonen in een groene omgeving in een zéér energiezuinige woning of appartement

Goed nieuws: donderdag 14 september is de verkoop gestart van De Klaproos, het eerste van de drie blokken in De Heemtuinen! Je kunt je vanaf nu definitief inschrijven voor de woningen en appartementen. De inschrijving sluit op maandag 25 september. Bezoek heemtuinen.nl voor meer informatie en schrijf je in!

Vlaardingen krijgt een geweldige nieuwe plek om te wonen, te leven en te beleven: De Heemtuinen. Een ongekend groen, duurzaam en divers nieuwbouwplan, waar al het goede van het leven samenkomt. Samen met de buurt, de gemeente, de ontwikkelaar en de toekomstige bewoners creëren we een onderscheidende en innovatieve woon- én droomplek die uniek is. Een groene wijk voor mens en dier. Betaalbaar, comfortabel, gezellig en aansprekend. In De Heemtuinen komt alles samen. Voor iedereen!

Duurzaam wonen voor iedereen in De Heemtuinen
De Heemtuinen wordt een wijk voor iedereen. Jong en oud, gezinnen, stellen, alleenstaanden en senioren. Er komen ca. 175 woningen, zowel grondgebonden als appartementen. In totaal komen er drie bouwblokken die mooi opgaan in de groene centrale vallei van De Heemtuinen. Overal waar je kijkt zie en ervaar je de natuur.

De groene vallei
De Heemtuinen is de verbinding tussen het centrum en de centrale groenzone van Vlaardingen. Daar sluiten we optimaal op aan met de groene centrale vallei in het plan. In de vallei spelen kinderen en laten mensen hun hond uit. Bomen, gras en water zorgen voor een heerlijke groene oase waar de bewoners van De Heemtuinen, maar ook uit de omliggende wijken graag komen. Het is zo’n plek waar mens en dier zorgeloos met elkaar samenleven en die zorgt voor samenhang in de wijk.

Architectuur en woningtypes
In de Heemtuinen kun je straks kiezen voor drie verschillende types woningen; geschakelde grondgebonden woningen met een eigen tuin en een royaal terras, galerijappartementen met een groot woningbreed balkon op het zuiden én grote appartementen midden in de groene oase van het project. Er is gekozen voor lichte, positieve en toekomstgerichte architectuur. Een beeldtaal gebaseerd op natuurlijke materialen, openheid en een mooie relatie van wonen met de omgeving. Bekijk hier meer informatie over de woningtypes.

Een groene leefomgeving in Vlaardingen
De Heemtuinen komt in de Westwijk in Vlaardingen. Een wijk met volop kansen. De structuur van de wijk, in de jaren 50 van de vorige eeuw ontworpen onder supervisie van de architect Willem van Tijen, biedt een sterke basis voor herstructurering. En dat is nodig om de Westwijk evenwichtig, aantrekkelijk en toekomstbestendig te maken. De Heemtuinen draagt daaraan bij met ca. 180 zeer energiezuinige woningen, in een mix van appartementen en grondgebonden eengezinswoningen. Met De Heemtuinen zorgen we voor een groene leefomgeving en meer samenhang in de wijk.

Ondanks dat wij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

  • 63-165 m2

Kenmerken De Heemtuinen - De Klaproos

Overdracht

Prijs€ 297.500,- t/m € 550.000,-
StatusBeschikbaar

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte63-165 m2

Overig

Geen eigenschappen

Bouwtypes De Heemtuinen - De Klaproos

Maandlasten De Heemtuinen - De Klaproos

Ligging project 'De Heemtuinen - De Klaproos'

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

71.999