Makelaar Rhenen

Onze makelaar in Rhenen
Janssen en van Dijk

Als gerenommeerd makelaarskantoor voor Rhenen en omgeving, biedt Janssen en Van Dijk haar klanten een persoonlijke en betrokken dienstverlening op maat. Met jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt, is Janssen en Van Dijk de ideale partner voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare makelaar in Rhenen.

Openingstijden: ma-vrij: 09:00 – 17:30
Tel: 0318 524 123

Gemiddelde verkoopprijs in Rhenen

Landelijk gemiddelde: € 352.354,-

Gemiddelde vraagprijs in Rhenen

Landelijk gemiddelde: € 412.396,-

Gemiddelde verkooptijd in Rhenen

Landelijk gemiddelde: 27

Aankoopmakelaar Rhenen

Een huis kopen is een belangrijke en vaak ingrijpende beslissing. Daarom is het belangrijk om een aankoopmakelaar te hebben die u bijstaat in het gehele proces. Bij Janssen en Van Dijk staan wij voor u klaar om u te helpen bij het vinden en kopen van uw droomhuis in Rhenen.

Met onze diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt, vinden wij snel en efficiënt het huis dat voldoet aan uw wensen en behoeften. Wij begeleiden u tijdens de bezichtigingen en onderhandelingen en zorgen voor een zorgeloze afhandeling van de aankoop.

Aankoopmakelaar Rhenen

Verkoopmakelaar Rhenen

Wilt u uw woning verkopen in Rhenen en omgeving? Kies dan voor Janssen en Van Dijk als uw verkoopmakelaar. Met onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt, zorgen wij voor een succesvolle en zorgeloze verkoop van uw woning.

Wij stellen een realistische vraagprijs op en zorgen voor een professionele presentatie van uw woning op diverse online platforms en in ons uitgebreide netwerk. Wij begeleiden de bezichtigingen, onderhandelingen en zorgen voor een vlotte en correcte afhandeling van de verkoop.

Bij Janssen en Van Dijk bent u verzekerd van een betrouwbare partner in vastgoed, of u nu op zoek bent naar een aankoopmakelaar of verkoopmakelaar in Rhenen en omgeving. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over uw vastgoedplannen.