Verhoog jouw woningwaarde met onze Duurzaamheidsgarantie!

Bij Garantiemakelaars begrijpen we dat de verkoop van je woning een belangrijke stap is, en dat je het maximale uit deze transactie wilt halen. Daarom zijn we verheugd om onze nieuwste innovatie te introduceren: de Duurzaamheidsgarantie. Als Garantiemakelaar geven we jouw hiermee garantie op de hoogste woningwaarde binnen 60 dagen. Door het verbeteren van het energielabel verhogen we jouw woningwaarde om jouw woning voor de hoogste prijs te kunnen verkopen!

Met onze handige calculator kun je snel en eenvoudig berekenen hoeveel jouw woningwaarde kan stijgen dankzij onze Duurzaamheidsgarantie. Voer simpel enkele basisgegevens in en ontvang direct een schatting van de potentiële winst!

Hoe realiseren we deze winst jou? 

Onze Duurzaamheidsgarantie is ontworpen om jou te helpen bij het maximaliseren van de waarde van je woning in een snel veranderende markt, zodat je bij Garantiemakelaars jouw woning altijd voor een hogere prijs op de markt kan zetten. Zo realiseren we samen de maximale winst voor jouw! Om dit te realiseren nemen de volgende stappen:

  1. Persoonlijk Advies aan Huis 
  2. Ontvang je Persoonlijke Woningverbeterplan
  3. Maak de Stap naar een Hoger Energielabel
  4. Terugverdienen van de Kosten

Wil je meer weten over deze stappen? Klik dan hier om uitgebreid te zien hoe de reis naar een beter energielabel er in jouw situatie uitziet!

Waarom gebruik maken van de Duurzaamheidsgarantie? 

1. Financiële Voordelen: Met onze Duurzaamheidsgarantie geven we jouw als Garantiemakelaar garantie de hoogst mogelijke woningwaarde binnen 60 dagen door het verbeteren van het energielabel. Of je nu je woning verkoopt of een woning koopt, het verbeteren van het energielabel heeft financiële voordelen voor jou! Verkoop je jouw woning? Dan kun je jouw woning door de duurzaamheidsgarantie bij Garantiemakelaars voor een hogere prijs op de markt zetten dan bij concurrerende makelaarskantoren. Hiermee kan je de gemaakte kosten + winst gemakkelijk terugverdienen bij de verkoop! Koop je een woning? Dan kun je de maandelijkse energiekosten verlagen en zo over tijd de investering terugverdienen.

2. Energiezuinigheid loont: Door middel van onze Duurzaamheidsgarantie richten we ons niet alleen op het verbeteren van het energielabel van jouw woning, maar dragen we ook bij aan het verduurzamen van de Nederlandse woningvoorraad voor een toekomstbestendige leefomgeving voor komende generaties. Samen met onze partner, Susteen, stellen we een maat afgestemd woningverbeterplan op dat de aanpassingen voor het verbeteren van het energielabel in kaart brengt. Zo maken we een verbetering in het energielabel haalbaar en betaalbaar. Wil je verbeteringen uitvoeren? Dan kan Susteen dit volledige traject voor jouw uit handen nemen.

 

Jouw woningwaarde verhogen? Maak gebruik van onze duurzaamheidsgarantie!

Neem vandaag nog contact met ons op om te profiteren van onze Duurzaamheidsgarantie! Of het nu gaat om het verkopen van je woning voor de hoogste prijs of het kopen van je woning met de laagste maandlasten, bij Garantiemakelaars ben je aan het juiste adres door onze duurzaamheidsgarantie. Goed voor je woningwaarde, beter voor je portemonnee!Vind de dichtstbijzijnde vestiging in jouw buurt voor advies