Ga naar inhoud

Rijksweg 195

6581 EK Malden

Beschikbaar

Prijs op aanvraag

  1. Home>
  2. Bedrijfspanden>
  3. Koop Malden Rijksweg 195

Rijksweg 195 Malden

Een unieke kans! Café De Blokhut, een regionaal begrip en gelegen aan de Rijksweg in Malden, is nu te koop. Deze locatie is uitermate geschikt voor elke vorm van horeca en biedt momenteel een café-bedrijf met een oppervlakte van circa 173 m2 op de begane grond incl. de naastgelegen cafetaria en bovendien ook nog een fraaie bovenwoning van 105 m2.

De ligging van Café De Blokhut is uitstekend, met veel passantenverkeer en goede zichtbaarheid vanaf de weg. Dit maakt het een zeer aantrekkelijke locatie voor diverse vormen van horeca. Een restaurant is bijvoorbeeld een zeer goed denkbare optie, gezien de ruimte en de mogelijkheden die deze locatie biedt.

Het geheel verkeert in een prima staat en is uitermate compleet uitgerust met alle denkbare horeca-voorzieningen, een camerasysteem, alarminstallatie, airco, 34 zonnepanelen etc etc etc. Aan de achterzijde bevindt zich een overkaping van 15 m2 en een besloten terras/tuin.

Dit is een unieke kans om een bloeiend horecabedrijf te starten of uit te breiden op een toplocatie in Malden. Ben jij klaar om jouw droom in de horeca waar te maken? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging. Café De Blokhut kan binnenkort van jou zijn !

Het pand is geheel vrij van brouwerij en speelautomaten verplichtingen.

  • 173 m2
  • 1.150 m2

Kenmerken Rijksweg 195

Overdracht

StatusBeschikbaar
PrijsPrijs op aanvraag
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Soort ObjectHoreca
Totale oppervlakte173 m2
Perceeloppervlakte1.150 m2
Woonoppervlakte146 m2
Oppervlakte horeca173 m2

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen10

Bouw

BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1930
Bouwjaar toelichting

Overig

LocatieIN_WOONWIJK, OVERIG
Onderhoud binnenGoed
Onderhoud buitenGoed

Ligging Rijksweg 195

Vergelijkbaar bedrijfsaanbod